• synthos Autor: ~synek [89.76.206.*]
    Spółka dnia: Sytnthos
    http://marketinvest.pl/9-analizy-akcji/7510-spolka-dnia-sytnthos
  • Re: synthos Autor: ~mateo [93.175.118.*]
    ,,,,ale ja już mam dość akcji dobieram nanotel zysk na akcje może być 3 zł a kosztuje 5 to dopiero będzie przebitka
  • Re: synthos Autor: ~początkujący [91.212.242.*]
    Witam.
    Niedługo będą podane informacje o dywidendzie. Jako osoba zupełnie początkująca proszę o informację, kiedy mogę sprzedać akcje by zachować prawo do dywidendy. Jeśli dobrze rozumiem to następnego dnia po terminie ustalenia prawa do dywidendy, nie muszę przecież czekać do wypłaty, prawda?
  • Re: synthos Autor: ~TED [193.19.124.*]
    Nie musisz czekać na dzień wypłaty
  • Re: synthos Autor: ~pawel [109.199.13.*]
    kiedy jest ten dzień naliczania dywidendy,, ? wtorek 14.04?
  • Re: synthos Autor: ~Alidrisi [83.4.123.*]
    Pamiętaj, że cena akcji zostanie pomniejszona na otwarciu o wartość dywidendy :).
  • Re: synthos Autor: ~początkujący [5.172.247.*]
    Wiem. Jest to jednak kwestia tylko tego dnia. W dłuższej perspektywie nie obciąża to wartości mojego portfela.Więc w przeciągu 3 - 4 dni jeśli cena papieru będzie zadowalająca mogę spokojnie dokonać zbycia papierów i czekać na zaksięgowanie dywidendy na rachunku?
  • Re: synthos Autor: ~no-profit [94.251.134.*]
    rok temu tez wielu tak myślało. ... spodziewaj się niespodziewanego.
  • Re: synthos Autor: ~jerol [178.214.30.*]
    Chetnych na dywidende nie brakuje liczac, ze od teraz jest to ponad 5%, a i poprzedni rok byl przeznaczony na akumulacje poza tym drugi kwartal dla synthosu bedzie dobry z uwagi na nowe produkty. Synthos juz pod to wystarwowal, a leszcz czeka na wyniki i obstawia, ze bedzie dramat. Slabsze wyniki za 4 kwartal nie zwalily kursu. Trzeba trzymac sie grubasow a krzykacze niech krytykuja i pluja sobie w brode. Tyle w temacie
  • Re: synthos Autor: ~Takisobie [37.152.19.*]
    Dobrze piszesz. Ja siedzę na SNS od 4.05. W ub. Tygodniu sprzedałem część DUO i dobrałem SNS , bo tu widzę większy potenciał na wzrosty.
  • Re: synthos Autor: ~poczatkujący [91.212.242.*]
    :) przez ostatni kwartał zarobiłem na Synthosie ponad 15% i widzą szanse na więcej. Uwzględniając jeszcze dywidendę....
  • Re: synthos Autor: ~ok [89.77.21.*]
    http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,17770096,Spolka_Solowowa_ma_wielka_umowe_w_Rosji.html#Czolka3Img
  • Re: synthos Autor: ~aspend [46.113.48.*]
    a kiedy można spodziewać się odcięcia???? kiedy wza??
    bo na razie cisza sza
  • Re: synthos Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Aspend,, a co ty chłopie chcesz odcinac?
  • Re: synthos Autor: ~olomanolo [77.254.241.*]
    ufff jak dobrze, ze w czwartek weszlo zlecenie sprzedazy na 4,90. Czekam na odkup po 4,50;-)
  • do olomanolo Autor: ~zoffu [5.172.247.*]
    no to odkupiłeś po 4,50
  • Re: synthos Autor: ~aspend [109.243.76.*]
    te prawie 5 %
  • Re: synthos Autor: ~jerol [178.214.30.*]
    Ponad 3 letni kanal boczny oraz wyjscie ponad linie trendu spadkowego w tym kanale patrzac od najwyzeszgo szczytu, jakies tam nowe produkty oraz umowa z ruskimi i wlochami. Wokol synthosu robi sie goraco. W radiu co chwile reklamy synthos agro - to musi sie przebic. Widac, ze troche sie za to wzieli ostatnimi czasy. Bomba tyka, jeszcze tylko wyniki ponad oczekiwania i mamy rajd na nowe szczyty. Wisienka na torcie sa dywidendy jakie placi ta spolka. Kto nie ryzykuje nie pije szampana.
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.