myślałem że jest tylko jeden baran do strzyżenia ale teraz PETRALANA jest w super sytuacji pojawił się drugi baran .......... hej nastrzygą wełny że hoho hihihihihihihi
.................. żebyś ty wiedział w jakim celu ty tu jesteś to dostałbyś nobla ........................... jak zarobią w I kw ze 3 bańki na czysto to będziesz brał po 50 gr ...................... człowieku czy ciebie już do żadnego szpitala w Polsce nie chcą przyjąć (co leczy ducha)
Człowieku o jakich 3 mln to bredzisz. Czy w I kwartale została zakończona chociaż jedna inwestycja?? Nie przewidziałeś, że może być strata gigantyczna!!
.............. uczyć się i jeszcze raz uczyć się ........................... barany dobrze strzyżone powinny wiedzieć jak rozlicza się proces budowlany ........................ ............................................ a nich mnie jedno ci napiszę bo zaczynam lubić twoje beznadziejne głupoty tzn to jak można być lub udawać barana ......... to że oni tam sobie chodzą i odbierają różne instalacje itd. itp. nie ma nic wspólnego z rozliczeniem budowy która na 100 % została ukończona w terminie ponieważ tak informował mnie Zarząd AEDES
Już widzę, że Zarząd spółki informował Ciebie od zakończeniu inwestycji! Co za głupota. Listem poleconym dostałeś informację ze spółki ;-) Czego Ty jeszcze nie wymyślisz ;-)
Zobaczymy kto komu się przypomni... Ciekawe ile za Twoje 50 groszy akcji (jaką część akcji) będzie można kupić. Oby się nie okazało że na jedną akcję bedziesz potrzebował 50 pensów. (Pens to setna część funta szterlinga Radziu)