• Czas na zakupy Autor: ~zibivip [37.7.73.*]
    Myślę że czas na zakupy poniżej 1,3
  • Re: Czas na zakupy Autor: pandora [87.205.172.*]
    Dnia 2015-04-09 o godz. 16:38 ~zibivip napisał(a):
    > Myślę że czas na zakupy poniżej 1,3

moje zlecenie na 1,26 prawie prawie by się zrealizowało, może jutro :)

pozdrowienia "osobo blisko związana", najważniejsza jest jedność w rodzinie

jak widzę jak topnieje mi kasa na rachunku to bardziej doceniam inne aspekty życia, chociażby dzisiejszy piękny dzień, podobno w weekend plus 20
  • Re: Czas na zakupy Autor: ~zibivip [31.172.188.*]
    Mi coś wpadło po 1,28 jutro niżej się ustawię średnia zakupów mi spadła. Zobaczymy czy urlop w Sielpi czy w ciepłych krajach hehe
  • Re: Czas na zakupy Autor: ~znawca [46.112.10.*]
    Dnia 2015-04-09 o godz. 20:14 ~zibivip napisał(a):
    > Mi coś wpadło po 1,28 jutro niżej się ustawię średnia zakupów mi spadła. Zobaczymy czy urlop w Sielpi czy w ciepłych krajach hehe

to grubo grasz ja tu chce zarobic na nowe auto pytanie czy podaz od TT nas tu nie zasypie i nie będzie np 50-40 gr?
    Dnia 2015-04-09 o godz. 20:14 ~zibivip napisał(a):
    > Mi coś wpadło po 1,28 jutro niżej się ustawię średnia zakupów mi spadła. Zobaczymy czy urlop w Sielpi czy w ciepłych krajach hehe

to grubo grasz ja tu chce zarobic na nowe auto pytanie czy podaz od TT nas tu nie zasypie i nie będzie np 50-40 gr?
  • Re: Czas na zakupy Autor: ~zibivip [31.172.188.*]
    Nie wierzę żeby spadło poniżej zeta .TT co by o nim nie pisać nie jest idiotą i po tyle by nie sprzedawał poza tym w tej chwili najbardziej umoczony jest Total a brał po 2 zeta więc też nie pozwoli aby aż tak spadło.
    Dnia 2015-04-09 o godz. 21:11 ~zibivip napisał(a):
    > Nie wierzę żeby spadło poniżej zeta .TT co by o nim nie pisać nie jest idiotą i po tyle by nie sprzedawał poza tym w tej chwili najbardziej umoczony jest Total a brał po 2 zeta więc też nie pozwoli aby aż tak spadło.

myslenie zyczeniowe leszcze co zbiera na wczasy w Bułarii
    misiu Fundy kupują za kase inwestorów i jesli idzie cos nie tak robia odpis a ty mozesz dajej spedzac wakacje na działce przy sliwce
  • Re: Czas na zakupy Autor: ~123 [81.190.164.*]
    Dnia 2015-04-09 o godz. 21:11 ~zibivip napisał(a):
    > Nie wierzę żeby spadło poniżej zeta .TT co by o nim nie pisać nie jest idiotą i po tyle by nie sprzedawał poza tym w tej chwili najbardziej umoczony jest Total a brał po 2 zeta więc też nie pozwoli aby aż tak spadło.

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/688675,orph%C3%A9e-sa-postanowienie-sadu-pierwszej-instancji-%28tribunal-de-premiere-instance%29-w-genewie

http://www.parkiet.com/artykul/1418536-Tuora-nadal-bedzie-sprzedawal-akcje-Orphee-.html
  • Re: Czas na zakupy Autor: pandora [159.205.209.*]
    zibivip masz dużo lepsze wyczucie czasu niż ja, gratuluje, a wakacje w świętokrzyskim na Łysej Górze były jednymi z bardziej udanych, więc zarobić na działkę ze śliwką w Sielpi to dobry pomysł.

ci bardzo skuteczni menadzerowie złożyli do sądu w Genewie dokumenty bez tłumaczenia?????? nie mam słów

wszystkim miłego dnia

który z Tuorów dziś sprzedaje???? :)

• Re: Czas na zakupy Autor: ~123 [81.190.164.*]
    Dnia 2015-04-10 o godz. 07:48 pandora napisał(a):
    > zibivip masz dużo lepsze wyczucie czasu niż ja, gratuluje, a wakacje w świętokrzyskim na Łysej Górze były jednymi z bardziej udanych, więc zarobić na działkę ze śliwką w Sielpi to dobry pomysł.
    >
    > ci bardzo skuteczni menadzerowie złożyli do sądu w Genewie dokumenty bez tłumaczenia?????? nie mam słów
    >
    > wszystkim miłego dnia
    >
    > który z Tuorów dziś sprzedaje???? :)
    >

No to zaczęło się po " gę...ach walnie " Kto komu więcej przyłoży....do sprzedania ma tylko senior to pewnie on ostatnio dokłada do pieca
    czyli witamy niskie grosze???zasypiom nas
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.