Jak to co?:) dobrze jest wsparcie dziala.. Popatrz na wykres za duzo miejsca nie zostalo do dolnego ograniczenia kanalu wzrostowego.. Spokojnie :) ja obstawiam nie dlugo wybicie.. Na dniach..
zamiast wylewac na siebie frustracje bo jednemu za olno rosnie drugiemu za slabo koryguje wykazcie sie jakie macie wyczucie i okreslcie ile bedzie tral ten trend zrostowy. Ja obstawiam 5 miesiecy do ceny okolo 1,50zl. Jak na razie nei bylo jeszcze naglego przeskoku na drugi rownolegly i tu jest najwieksza zagadka. ale raczej tu hiperboli nie bedie jak dawno temu.
pablo7, echo ma na nas nerwa bo wszyscy mają tu średnią po 0,1x zł a on jeden dopiero teraz kupuje :D Marzy mu się 28 gr, ale Tomek go wydymał i zabrał mu wczoraj na zamknięciu wszystko co było po 28gr.
Tak tak echo, pilnuj forum bo tu lada chwila zbyszek puści info :D Jak na komendę! :D Zaraz Karolek do nas dołączy, przecież musi sie chłop pochwalić że ma dziś od rana Goldwyn i BDG. Jeszcze moment i Karol przybiegnie do nas! :D
Echo jak do ilu wzrosnie kurs to przyznasz sie do bledu? I reszta - karolki zbyszki itp ;) bo nie chce mi sie czytac Waszych wypocin.. Jak wysoko musi stac biomax zebyscie tu nie wchodzili??
Tylko powiedz nam zawczasu, w jak glebokiej dziurze sie schowasz słodziaku, gdy Biomax znowu strzeli w górę za 2-3 sesje? Tak pytam prewencyjnie, żebyśmy mogli cie uratować w razie zaklinowania, bo to bedzie musiała być bardzo głeboka i ciemna dziura :D
Nie wiadomo :) niby sie nie zapowiada ale ostatnio przy dolnym ograniczeniu po kursie 0,2x tez nic nie zapowiadalo sie na wybicie bo do 12-13 bylo 20 tys obrotu a jak trzaslo szybko na 0,33 przy obrocie 300 tys to sam sie zdziwilem
Nikt z miasta jeszcze się tu nie pochwalił, że jest z miasta. Przyszedł chłop ze wsi i się chwali, że jest ze wsi. A jak ciekawie pisze... Mmmm, same ciekawości. Taki wiejski bełkot - klimatyczny, swojski, regionalny. Polskie dobro narodowe.
Za darmo? Buhahah! :D Człowieku, za precyzyjne i trafne określenia kiedy wzrost i do ilu płaci się analitykom grube pieniądze. Wyszedł chłop zza zagona kartofli i myśli że w mieście wszystko za darmo dają :D
Za darmo to ja ci mogę powiedzieć, że w połowie roku będziesz marzył o dobraniu poniżej 1 zł, a zaraz po wykopkach będziesz żałował, że 2 przeleciało ci koło nosa na korekcie.
Dnia 2015-04-09 o godz. 16:14 ~lilka napisał(a): > Za darmo? Buhahah! :D > Człowieku, za precyzyjne i trafne określenia kiedy wzrost i do ilu płaci się analitykom grube pieniądze. > Wyszedł chłop zza zagona kartofli i myśli że w mieście wszystko za darmo dają :D > > Za darmo to ja ci mogę powiedzieć, że w połowie roku będziesz marzył o dobraniu poniżej 1 zł, a zaraz po wykopkach będziesz żałował, że 2 przeleciało ci koło nosa na korekcie.
dobre lilka ale sie usmialem,ty to masz ten talent pozdrawiam