mam 10 tys akcji branych po około 5,8 kisze sie z tym długo miało byc super a są donosy ustawki i nie wiadomo o co chodzi.czy ktoś ogarnięty moze napisac co dalej?
Dnia 2015-04-08 o godz. 20:07 pandora napisał(a): > Dnia 2015-04-08 o godz. 19:57 ~Leonid napisał(a): > > Szansa że tu będzie 7, 8 zł jest taka jak to że Palikot zostanie prezydentem > > mi się marzy 2,40 i nie mam przekonania, że marzenia są realne
Dnia 2015-04-08 o godz. 20:08 ~kotek napisał(a): > Dnia 2015-04-08 o godz. 20:07 pandora napisał(a): > > Dnia 2015-04-08 o godz. 19:57 ~Leonid napisał(a): > > > Szansa że tu będzie 7, 8 zł jest taka jak to że Palikot zostanie prezydentem > > > > mi się marzy 2,40 i nie mam przekonania, że marzenia są realne > > dziwnie naganiasz jakby na spadki o co chodzi? >
naganiać to można barany na łące,
a każdy ma inne marzenia, bo każdy ma inny koszt zakupu akcji
marzenia o potędze grupy Cormay to można chwilowo do lodówki wsadzić, 7-8 zł najwcześniej po 2016 roku jeśli do tego czasu całość się nie rozleci co jest wielce prawdopodobne
kotku, a Ciebie to pamiętam z forum Cormay, zmieniłeś barwy?
jak obserowałem kurs to ewidetnie widac ze ktos zastrasza ot chocby wczoraj stał baton ponad 20 tys na S pozniej zniknał ,ale ktoś ciągle z ukrytego dokupuje i to tez widac była na 1,41 np dziś wie więcej od nas?
Zgadza się papier jest bardzo ładnie zbierany ustawia się co prawda coraz niżej ale jeżeli są chętni oddawać po tej cenie to tak się ustawia. Gdy podaż zniknie na tych poziomach będzie zbierał coraz wyżej ale ile to potrwa ? Myślę ze w następnym tygodniu będzie przesilenie i jazda w górę.