i z polityką informacyjną u nich lepiej i zapowiadają dywidendę choć przy emisji dywidendy miało ni być. Wyniki dobre, płynność rośnie. Może być tylko lepiej
W tym tygodniu musimy się przebić przez ok.18.40 I dalej ciąg w gore dzięki napływowi. Świeża spoółka o dobrych perspektywach + dewidenda. Chęć dzielenia się zyskiem z akcjonariuszami + baby boom z 2007-2009. Klienci nadchodzą :)
Krokodyl będzie wysoko ale nie teraz... To jest inwestycja na lata... Nie ma co liczyć na szybkie i dynamiczne zwroty akcji. Co mnie niestety martwi i przy najbliższej 18 uciekam... bo przez ponad pół roku jestem na 0
Masz racje sprzedaj po 18. Dywidenda bedzie wyplacona za 2 miesiace. Ten kto od Ciebie odkupi to zarobi troche wiecej niz na lokacie. Powiedzmy za masz 1000 akcji wiec dostanie teoretycznie 750 pln. Do tego bedzie wzrost cen. Przypominam ze przy emisji akcji cdrl nie przewidywal wyplaty dywidendy. Teraz i owszem wiec ja ponizej 20 swoich nie oddam. I juz.
Trzymaj koles trzymaj. Do dnia dywidendy kurs góra 17 a potem sru na 15 i niżej i tak przez kolejne pół roku i dłużej. Kasa zamrożona i udupiona przez dywidendę. Hahaha.
Kik spokojnie będzie dobrze - zgadzam się, że nie jest to dynamiczny walor I nie o to chodziło kiedy wchodziłem.
momotaro miał pod górkę do szkoły I niech tak zostanie. Niech zejdzie z waloru bo póki co szybko nie zaspekuluje. Utopi już wiele w innym walorze odreagowuje na forum :)