Wykorzystałem dzisiejszą promocję-wszedłem w ten walor w cenie poniżej 67zł-we Francji na godz17.20-kurs 16.94euro.Czekam teraz na kolejne notowania GWP i CAC40 - Pozdrawiam-Martin EWP.P.S -pamiętam czasy gdy był notowany powyżej 150zł
Witam-kilkanaście dni temu wyszedłem z waloru za 72,31-zbyt ciężki walor , by inwestować znaczący kapitał.Pozdrawiam wytrwałych na tym walorze. Martin EWP.
Zarząd Giełdy, działając na podstawie § 30 ust. 1 pkt 2) Regulaminu Giełdy, postanawia zawiesić obrót akcjami spółki BELVEDERE S.A. (oznaczonymi kodem „FR0000060873”) do końca dnia sesyjnego następującego po dniu, w którym spółka ta przekaże do publicznej wiadomości raport roczny za rok obrotowy 2014.
To dzwońcie do Działu Relacji Inwestorskich GPW z prośbą o informację: ir@gpw.pl tel. 22 625 67 48 Dotąd tylko ja tam się dobijam. Zgodnie z uchwałą GPW dziś powinni od rana odwiesić.
Podobno Sobieski nie spełnił wszystkich warunków wymaganych do odwieszenia. Raport opublikował, więc jestem ciekawa, jakie są te inne "wszystkie". Zatem wysłałam kolejnego maila. Niedługo przestaną mi odpisywać...