• zmieniam zdanie dzisiaj 28gr close Autor: ~Tomek [89.66.211.*]
    jw
  • Kiedy upadlość? Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Bo chcę dobrać :D
  • Re: zmieniam zdanie dzisiaj 28gr close Autor: ~MikeeeeM [79.184.153.*]
    A może schodzimy na minimum ? 11 GR - co ty na to kolego ? - ja bym z chęcią jakieś 100 tyś wtedy kupił
  • Re: Kiedy upadłość? Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Ja z Krisem czekamy na kupnie po 10gr.
    Jeszcze dziś doładują nam wory, zobaczycie.
    Jutro zbyszek sklada wniosek o upadlość, nie ma czasu na zabawę. Trzeba sypać ile sie da.
    Karol tak sypie, ąż sie biedaczyna spocił.
  • Re: zmieniam zdanie dzisiaj 28gr close Autor: ~olo [94.78.160.*]
    po 11gr tez weze
  • Re: zmieniam zdanie dzisiaj 28gr close Autor: ~Tomek [89.66.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    u mnie po 33 gr, a u was jak?
    Karol zawsze sypie do 18:00, więc ciekawe jak u niego się zamknie.
    Fajny facet. Dał się udobruchać i zdjął w dogrywce widły na Columbusie.
    Karolek, jesteś równy gość :)
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    U mnie po 15 gr zamkneli to sobie dokupilem :)
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Ja z Krisem ustawiliśmy się dzisiaj na kupnie po 10 gr i załadowali nam tam dwa duże wory..
    Ładnie dziś Karol się wysypał.

• Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    no ladnie dzis columbus,ja dzis dalem 36,37 troche i odkupilem 30 ale jak pojdzie takie info to tylko widly pozdr lillka :)))
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~kris [109.78.46.*]
    a ja zaladowalem bim jeszcze wiecej, wpadlo po 0,31, dzieki tym ktorym puscily zwieracze:) za dyche malo wpadlo:)
    Moje zarobione Robale! :D
    Tomek już się dziś nie odezwie, Karol jeszcze sypie bo u niego sesja do 18:00, zbyszek już jedzie pociągiem do Warszawy z wnioskiem o upadłośc, "er" / "ww" chyba ma urlop albo go wywalili z akordu...
    No trudno, jakoś damy sobie radę dalej bez nich :D
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~zbyszek [83.8.32.*]
    Dzisiaj nie mam ani jednej akcyjki, chlip, chlip, chlip, to tak z radości zwilżam sierść mojej kici. Ale niedługo będę miał. Kto mnie nie posłuchał, może miał rację.
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr. >LILKA< Autor: ~Karol-3 [79.184.35.*]
    Lekarze na literę " P" - czekają na Ciebie proszę /Pana-i/ !!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@$$$$$$$$$$$$

Wiem wiem...
    Twój Proktolog wlaśnie mi dziś mówił, że byleś u niego na wizycie i takiego ciężkiego stanu to jeszcze nigdy w swojej karierze lekarskiej nie widział :D
    Po ile zamknelo sie u ciebie karolku?
    Niżej niż u Tomka?
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr> LILKA< !!! Autor: ~Karol-3 [79.184.35.*]
    4D 41 4D 20 57 44 55 50 45 20 54 45 4E 20 50 41 50 49 45 52 21

Jak zdekodujesz ! Odpisz !
    A jednak twoj lekarz na "P" czyli proktolog dobrze zdiagnozował.
    Jest gorzej niż źle z tobą.
    Gdzie ty sobie dzisiaj te widły z Columbusa wbiłeś, chłopie....
    To musiało strasznie boleć...
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: lupin [83.5.5.*]
    Lilka jesteś super kobita!!!!! Dawno się tak nie uśmiałam. Nie jeden facet pozazdrości inteligencji i refleksu. Tak trzymaj. Pozdrawiam.
    lupin, miło mi Cię poznać :)
    Jesteś tu nowa czy tylko rzadko się udzielasz na forum?
    Jeśli jesteś nowa to witaj w naszej wielkiej, kochającej się Rodzinie Biomaxowo-Columbusowej..

• Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~mateo [77.254.35.*]
    Rzadko tu zaglądam ale widze że coraz weselej się robi. Dzisiaj nie nadstawiłem worka bo się zgapiłem ale jutro jak ktoś będzie miał ochotę sypać to proponuje żeby się nie wstydził :)
    Lilka wydawało mi się kiedyś że pisałaś że masz brastera. Masz go nadal?
    Ładnie się skorygował i zasatanawiam się nad wejściem. :)
    Pozdrawiam wszystkich tu obecnych :) oby tak dalej !!!

Bardzo rzadko się udzielam na forum /wolę czytać i wyciagać wnioski/. Na Columbusie jestem od roku. Biomaxa mam od dwóch tygodni, mam nadzieję że nie będę żałowała tego zakupu :):) Jak na tę chwilę jestem spokojna o swoją mamonę.
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Nie będziesz żałowała...
    Columbus - piękne widły, tutaj,jeżeli coś ciekawego nam przekażą będzie podobnie...
    Ale to dopiero za jakiś czas, jak Karol przestanie sypac akcjami,a ma ich podobno mnóstwo...:)
    Zaczyna sesje o 8.00 a kończy o 18.00, i podobno na większości spółek jest mega zarobiony, to nie to co ja mizerne leszczysko...:)
    Pozdrawiam...
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~lilka [109.243.37.*]
    lupin, Twój portfel świadczy o tym, że jesteś kumatą osobą więc udzielaj się częściej na forum.
    Nie mam z kim pobrechtać z Karola.

Karol jest na każdej spółce, która w ciągu sesji rośnie o co najmniej 20%. Akcje tych spółek ma w swoim portfelu zanim jeszcze zostają dopuszczone do obrotu giełdowego. Kiedy po wzrostach nastepuje korekta, to Karol biegnie na forum Biomaxa co sił w palcach, by pochwalić się że sprzedał śmiecia w najwyższym możliwym punkcie wzrostu. Ani grosza niżej. ZAWSZE w szczycie szczytu :D
    Nigdy nie zdarzylo mu się mieć w portfelu ani jednej spółki na czerwono. Jego zarobki nie mieszczą się już nawet na liście Forbesa, dlatego go na tej liscie jeszcze nigdy nie było. Za niska liga.

Fakt, że nie pochwalił się dziś posiadaniem Columbusa (oczywiście od samego rana, gdy CLC był po 30gr) to prawdziwy ewenement. Jestem w szoku.
    Karolowi jeszcze nigdy nie zdarzylo się nie mieć akcji spółki, która ma gruby zielony % w trakcie sesji.
    Co prawda miał dziś Eoneta ale że Columbusa nie miał to oczom nie wierzę.

Mateo - Brastera po prostu warto mieć. A nawet bardzo warto....
    Ciekawa sytuacja, lilka, vieira i ja, myślę że to pierwsze, a nie "ostatnie takie trio" na forum bankiera. O kurcze, ale się porobiło:):):)
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze jutro up ? :) widzicie piekny kanalik wzrostowy?;) ktos sobie rysuje go ladnie bez patrzenia na Wasze smieszne posty - pozdro karolek, tomek oraz zbyszku i pewnie paru by sie znalazlo np koles od biomassa
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~echo [87.205.220.*]
    Jutro będzie piękniejsza zabawa, żeby nie było wam za wesoło .

Wszystko zgodnie z AT jak było pisane, chyba się z tym zgodzicie, czy nie????
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~lilka [46.113.2.*]
    Aaaa właśnie, roberto dobrze prawisz.

Vieira, w naszej Rodzinie jest jeszcze pewien przyrodni brat. Nazywa się "koleś z Biomassa".
    On z uporem maniaka porównuje codzienne wzrosty na Biomax i na Biomass.
    Obiecywał, że w Wielki Czwartek Biomass zmiecie Biomaxa z powierzchni parkietu jeśli chodzi o procent wzrostu. Po czwartkowej sesji mieliśmy zrobić porównanie ale niestety nasz przyrodni brat od tamtej pory zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach :)
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~swoj [79.163.176.*]
    Lilka
    Masz poczucie humoru.Szacunek..
    Biomaxa rozumiem,ale dlaczego siedzisz na Columbusie?Przeciez od kiedy stracili solar toz to czysta specula?
    Biomass?-nie wiem co sadzic.Sczegolnie komentarz do ostatniego raportu(jednorazowo-male koszty i dlatego duzy zysk) i sytuacja na rynku energii( i surowcow)troche mrozi?Ja dalem sobie na wstrzymanie.Indygo w lipcu -sierpniu? to chyba bedzie hit?Co sadzisz?Jezeli zechce Ci sie komentowac.to pomodle sie za Ciebie?
  • Re: U Tomka zamknęli po 28 gr Autor: ~lilka [46.113.2.*]
    Swoju mój, a skąd Ty wiesz co tam się dzieje realnie w tym Columbusie?
    Skad wiesz, jak oni się tam podogadywali po tym konflikcie?
    Nawet nie wiadomo, jakie dokładnie akcje przejął Ciszewski wczoraj. Niby seria D, ale czy są to akcje odebrane od BBC i ABS czy jakie? Jeśli tak, to za ile?
    Nic nie wiadomo, infa pokazują się jak króliki z kapelusza.
    Ciszewski ma wprowadzić CL Energy na giełdę, Ciszewski przejmuje kontrolę nad CL Capital.
    Zdziwi Cię nagłe info o tym, że jednak CL Energy zrobi kolejną emisję dla CL Capital i tym samym CL Capital znowu będzie miał dominację w spółce zależnej?
    Bo mnie to wcale nie zdziwi.
    Spółka - rollercoaster pod względem informacji, ale wiadomo: "no risk, no fun".
    O ile na Biomaxie wszyscy czekają grzecznie w białych bluzeczkach, z kokardą we włosach i złączonymi nóżkami na konkretne infa kwietniowe, o tyle na CLC jest jedna wielka karuzela informacyjna. Wyjdziesz z psem na chwilę na psi-psi, wracasz a tu już widły i nawet nie wiesz o co chodzi.
    Na Biomaxie to byś wiedział już w korytarzu, że poszło info. A na CLC masz zdziwko.

Lubię zdziwko! :D

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.