• PATENTUS-obecny poziom 1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu ....1 zł Autor: ~OBŁĄKANE-FALE-CK [81.190.154.*]
    Po analizie i rekomendacji kupna przez CK ( tj kamerdynera) PATENTUS spadł do 1,03 zł.
    CK rzeczywiście pokazałeś klasę (jak zwykle zresztą).
    A do tego - po tym CK twierdził, że to nie on pisał i nawet nie wie co to jest ten PATENTUS, a IP jego i do tego napisał jako ZALOGOWANY - hahahaha
    To już jest PONAD KLASOWE : )
    Czekamy na dalszy ka,baret ; )
    A może przypomnieć jak pisałeś, że kamerdyner profesora to grupa analityków - HAHAHA
    O kancelarii i doktoracie z prawa na razie nie wspomnę ; )

Re: dobrze, że ty rozumiesz - buhaha CK - Alleluja i do Tworek mistrzu ;
     Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]2014-09-23 10:20
    No dobrze chłoptasie, pokaże wam ten jeden jedyny raz klasę.
    Spółka PATENTUS. Obecny poziom 1.32 sygnał kupna. poziom docelowy 2.10.
    Pozdrawiam
    Zawsze możecie wrócić do Cacka na frytki.
    Kamerdyner Profesora

CK - KAMERDYNER ,,pokazał KALSĘ" i .... się jej wyparł (zapomniał? : )
    2. Dnia 2015-02-19 o godz. 16:15 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Człowieku, mnie nigdy na PATENTUSIe nie było, nawet nie wiem co to takiego.

.............................................GRUPA ANALITYKÓW ..............................................

Re: wiosna mości panowie 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-02-16 11:57
    .... Też się zarejestrowałem jako Kamerdyner Profesora. Ale tak naprawdę Chodzik Księżycowy, to grupa kilku osób zajmująca się profesjonalną grą na rynku.
  • ..............MOŻESZ TO W KOŃCYU WYJAŚNIĆ? ....................... Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.78.*]
    PATENTUS -w chwili rekomendacji - poziom 1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu ....SPADŁO poniżej 1 zł

A DO TEGO - po tym - CK twierdził, że to nie on pisał i nawet nie wie co to jest ten PATENTUS, (!!!) a IP jego i do tego napisał jako ZALOGOWANY - hahahaha

[x]
GTC -0,24% 4,16 2025-10-02 15:52:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.