• BUDOWNICTWO i HB w 2012r - kierunek może być TYLKO JEDEN ........ Autor: ~OBŁĄKANE-FALE-CK [81.190.154.*]
    Sztandarowy popis mistrza od AT. .... Kierunek może być TYLKO JEDEN ... wzrosty, WZROSTY WZROSTY.
    Jakież to AT tak cię mistrzu tak błędnie poprowadziło? gdzie ty to widziałeś?
    Te AT to Aktualnie Tworki : ).
    Małpa na 10 pięć trafi, a CK raz może dwa : )

po prostu Chodzik Księżycowy 
    Autor | ~chodzik księżycowy [89.68.157.*] 2011-11-04 09:31
    Kierunek może być tylko jeden.
    Przed nami spokojny wzrost aż do poziomu o którym napisałem czyli w okolicach 5.70.
    Cały następny rok będzie dla budowlanki pomyślny co nie ominie również HB.
    ....mamy wzrosty, WZROSTY WZROSTY. Możecie sobie wory nadstawiać, ale zostaną jedynie wory pod oczami po łzach, że czekaliście na próżno i nie doczekaliście się.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    Największym błędem jaki popełniacie jest trwanie w błędzie jaki popełniliście !
    w tym wypadku tym błędem było czekanie na wymyślony dołek którego nie będzie.

--------------------------------------------------UWAGA--------------------------------------------------

A rok 2012 to był krach budownictwa w Polsce, a HB kosztuje 1gr. Do 5,70 zł potrzeba 57 000% wzrostu !!!
  • .................. HB w 2012r - kierunek może być TYLKO JEDEN ........ Autor: ~HB-i-OBŁĄKANE-FALE [81.190.154.*]
    Re: po prostu Chodzik Księżycowy 
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]2011-11-04 11:27
    Kupuj długoterminowo,
    cena docelowa 5.60

........................................

Gratulacje KAMERDYNERZE PROFESORA - geniuszu od AT - hahahahaha

• obłakany obłakany Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Obąkany, czy ciebie już naprawdę pokręciło ?
    Piszesz do Kamerdynera a sprawa dotyczy Chodzika Księzycowego.
    Rzeczywiście jesteś obłąkany.
  • Jestem ten sam Chodzik Księzycowy,... Autor: ~GRUPA-ANALITYKÓW [81.190.154.*]
    To jak zmienisz NICK to juz nie ty? Już jest wszystko OK? I rodzi się NOWIUTKI mistrz od analiz - hahahaha
    A grupa analityków (ZAPOMNIAŁO SIĘ) to mrkuchar, chodzik i kamerdyner (tylko w jednej osobie) - HAHAHAHAHA

Re: wiosna mości panowie 
    Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2015-02-16 11:57
    Widać, że mnie poprostu nie znasz. Jak to możliwe ?
    Jestem ten sam Chodzik Księzycowy, który przy kursie powyżej 70 groszy krzyczał do was, DYSTRYBUCJA, nie kupować, sprzedawać. Ale ponieważ tak jak każdy wielki człowiek mam swoich wrogów, więc wrogowie zarejestrowali się moim nikiem na blogu i musiałem zmienić NIKA. Też się zarejestrowałem jako Kamerdyner Profesora. Ale tak naprawdę Chodzik Księżycowy, to grupa kilku osób zajmująca się profesjonalną grą na rynku.

• Re: Jestem ten sam Chodzik Księzycowy,... Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Nie grupa analityków, to ja, mój syn, mój ojciec i twoja babcia. Przy czym babcia jest tu najważniejsza.
  • Re: Jestem ten sam Chodzik Księzycowy,... Autor: ~antychodzik [77.253.145.*]
    a pies ? ma zdecydowanie lepsze analizy od twoich ...
  • Re: Jestem ten sam Chodzik Księzycowy,... Autor: ~Franek_Chicago [73.168.73.*]
    Proszę tylko wejdź na forum JSW , akurat jak ten Kamerdyner & C K napisał w wątku pt : Kupuj ➡ JSW przy cenie 48,70 złotych i chyba należy się mu medal za wręcz debilne rekomendacje tej kopalnianej spółki . ....
  • Re: Jestem ten sam Chodzik Księzycowy,... Autor: ~antychodzik [77.253.133.*]
    oczywiście że pamiętam , dlatego jego antyanalizy są dla postępujących na odwrót bezcenne . CK to taka chodząca antyanaliza ...
  • Re: BUDOWNICTWO i HB w 2012r - kierunek może być TYLKO JEDEN ........ Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Ponieważ dzisiaj w poniedziałek 13 kwietnia 2015 roku mam trochę czasu, więc odpowiem wszystkim hajterom, frankom antychodzikom oraz innym fajtłapom.
    A już najbardziej to śmieszy mnie ten gościu, co ten wątek założył.
    Musze mu napisać tak :

Hej facet, obudź się !!!!
    Przespałeś już trzy lata. To nie 2012 rok tylko 2015. Może to dla ciebie żadna różnica, ale dla mnie zasadnicza.

Antychodziku, skoro pozamiatałeś, przyniosłeś drwa do kominka, to teraz wyczyśc moje buty.
    Niech ci Frank pomoże, będzie szybciej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.95.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: BUDOWNICTWO i HB w 2012r - kierunek może być TYLKO JEDEN ........ Autor: ~PROROCZE-SŁOWA [81.190.153.*]
    A jakie ma znaczenie rok? Gdy ktoś wyszedł na skoc.znon.ego ... w 2012 to znaczy, że 3 lat później jego ,,analiza" zmądrzałą? A może HB reanimowali i kosztuje 5,70?
    A jeżeli już chodzi o lata to należy pamiętać, że KAMERDYNER (CK) rok rocznie zostaje wybierany balwanem roku.
    I wypowiem PROROCZE SŁOWA - w tym roku też wygra pan i to w cuglach ? : )

prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*]2014-11-24 09:59
    Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą
    kup... PBG
    Chodzik Księżycowy
    bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera

..........................................................................................................

(24.11.2014- godz 10) - Cena z chwili rekomendacji : SFINKS = 1,32 zł, a PBG = 1,90 zł ,

Obecnie SFINKS = 3,42 zł = + 160 % ZYSKU
    ---------------- PBG = 1,71 zł =  - 10 % STRATY

• Re: BUDOWNICTWO i HB w 2012r - kierunek może być TYLKO JEDEN ........ Autor: ~vbg [83.22.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: BUDOWNICTWO i HB w 2012r - kierunek może być TYLKO JEDEN ........ Autor: ~z-up-dj-andrzej [89.228.71.*]

Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli 
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*] 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
    Za zyski państwo zabiera kasę a jak udupicie to sami odrabiajcie sobie straty.
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
    Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
    Pozdrawiam wszystkich
    PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE.

https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html
[x]
GTC -0,24% 4,16 2025-10-02 15:52:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.