W ciągu 15 minut odebrano klasycznym trzepaniem kilka kilo akcji ......klasyka , zjazd był do 16 zeta !!!!!! Zastanawia mnie fakt , czym kieruje się klient oddając 25 akcji po 16,50 .....he he he he
Wczoraj o tej porze , w ciągu 15 minut kilka tysięcy akcji zmieniło właściciela , a teraz ??? Nastąpiła klasyczna akumulacja akcji , są jeszcze patrząc na arkusz siusiumajtki chętni do oddania , lecz ich jest jak na lekarstwo , i dobrze , korekta była aż do kości , szybka i zdecydowana . Powrót do wzrostów ??? Możliwe , ja osobiście zakładam emisje bez pp w wysokości do 25 zeta w ilości 1 mln , to dało by pakiet kontrolny a zarazem wystarczyło na realizacje założeń spółki , bez zbędnego rozwadniania kapitału ... To ja ,lecz jak będzie zobaczymy ..... 25 MLN za spółkę z takim potencjałem - pakiet kontrolny to nie powala na kolana - moim zdaniem Pozdrawiam
To powiedz mi jak ktoś przejmie pakiet kontrolny to jak długo obecny prezes utrzyma stołek ta opcja jest najgorsza dla zarządu nie twierdze ze ta spółka z testerem nie ma przyszłości ma nawet duży ale to dla wytrwałych i inwestycja na 2-3 lata
Jak p. Halicki wprowadzi a wprowadzi tester na rynek to , hipotetyczny pakiet kontrolny nie oberwie kurze złote jaja - myśląc jak siara .... A dlaczego bez pp to mądre posunięcie ?? Ponieważ leszcze nie dostaną dodatkowych akcji na rachunek by potem w rynek walić bez opamiętania , a tak na obecnych akcjach lock-upy , nowe bez pp i zapewne już przydzielone , a kto zechciałby zwiększyć stan posiadania musi zebrać z rynku .... Ile jest ff ??? 300-350 k , coś koło tego , i dlatego jeżeli jest tak jak myślę to tutaj tylko góra i tak do przekroczenia poziomu trzy cyfrowego .... Potencjał niewyobrażalny.... Zapytajcie się wśród znajomych kobiet czy nie zechciały by posiadać samobadacz piersi , sprzężony z lekarzem !!!! Profilaktyka na tym poziomie jest najważniejsza , i nie pisz mi tylko że polskich kobiet nie stać !! Nie stać 60-70 letnich emerytek , lecz ich córki , które mają inny punkt myślenia już tak ..... 2-3 lata to długo ????? Jeżeli z moich 100 k pln za 2-3 lata będe miał 10 razy więcej - to nie widzę przeszkód !! Tak to może wyglądać moim zdaniem .... Może inaczej , jak kupowałem za 5 zeta , mówili że spadnie do 3 zeta , jak kupowałem za 9 zeta , mówili że spadnie do 7 zeta , jak kupowałem po 13 , mówili że spadnie do 10 zeta ......jakoś takie kawałki typu - gniot , balon , wodospad już na mnie nie działają ... Lepiej powiem na każdym poziomie cenowym będzie to samo , lecz ja wolę być te 2-3 lata wcześniej .... Pozdrawiam ..... A w świecie biznesu reguła jest taka że jeden ma łeb i pomysł - ale nie ma kasy , natomiast drugi ma kasę - ale nie ma pomysłu I tutaj dochodzimy do pakietu kontrolnego - nie obrywa się kurze złote jaja .....a na pewno nie zwalnia
Do 2,6 mln a nie 2,6 mln...........taka drobna różnica ..... Zarząd może ale nie musi wyemitować ......ludziki co wy do szkoły nie chodziliście Wygląda na to że jeszcze trzeba wam powiedzieć ... -Kiedy kupić !!!! -Za ile kupić !!!! -Ile kupić !!!!
-Kiedy sprzedać i za ile !!!! A i tak znależliby się malkontenci typu........Tak mało zarobiłem !!!! Ufff ....... No to zamknięcie obstawiam na 20 zeta - dzisiaj
W przypadku zatwierdzenia przez KNF prospektu emisyjnego spółki, BRASTER będzie mógł wyemitować 2,6 mln akcji serii F. Jednocześnie spółka uzyska możliwość przeniesienia notowań akcji serii A, B, C i E z NewConnect na główny rynek GPW.