• Trzepanie leszcza.... Autor: ~byly_leszcz [89.65.204.*]
    W ciągu 15 minut odebrano klasycznym trzepaniem kilka kilo akcji ......klasyka , zjazd był do 16 zeta !!!!!!
    Zastanawia mnie fakt , czym kieruje się klient oddając 25 akcji po 16,50 .....he he he he
  • Re: Trzepanie leszcza.... Autor: ~koleś [217.99.251.*]
    majstersztyk !! obserwowaliśmy bitwę o akcje.
  • Re: Trzepanie leszcza....i w górę Autor: ~byly_leszcz [89.65.204.*]
    Wczoraj o tej porze , w ciągu 15 minut kilka tysięcy akcji zmieniło właściciela , a teraz ???
    Nastąpiła klasyczna akumulacja akcji , są jeszcze patrząc na arkusz siusiumajtki chętni do oddania , lecz ich jest jak na lekarstwo , i dobrze , korekta była aż do kości , szybka i zdecydowana .
    Powrót do wzrostów ???
    Możliwe , ja osobiście zakładam emisje bez pp w wysokości do 25 zeta w ilości 1 mln , to dało by pakiet kontrolny a zarazem wystarczyło na realizacje założeń spółki , bez zbędnego rozwadniania kapitału ...
    To ja ,lecz jak będzie zobaczymy .....
    25 MLN za spółkę z takim potencjałem - pakiet kontrolny to nie powala na kolana - moim zdaniem
    Pozdrawiam
  • Re: Trzepanie leszcza....i w górę Autor: ~smerf [178.37.165.*]
    A dlaczego bez prawa poboru i przede wszystkim dla kogo pomysł wpierw a potem pisz i nie wprowadzaj w błąd
    Doczytaj w prospekcie emisyjnym bez pp i to jest bardzo mądre ze strony zarządu ...
  • Re: Trzepanie leszcza....i w górę Autor: ~HanaBarbera [95.49.73.*]
    Dlaczego bez PP jest mądre?
    To powiedz mi jak ktoś przejmie pakiet kontrolny to jak długo obecny prezes utrzyma stołek ta opcja jest najgorsza dla zarządu nie twierdze ze ta spółka z testerem nie ma przyszłości ma nawet duży ale to dla wytrwałych i inwestycja na 2-3 lata
    Jak p. Halicki wprowadzi a wprowadzi tester na rynek to , hipotetyczny pakiet kontrolny nie oberwie kurze złote jaja - myśląc jak siara ....
    A dlaczego bez pp to mądre posunięcie ??
    Ponieważ leszcze nie dostaną dodatkowych akcji na rachunek by potem w rynek walić bez opamiętania , a tak na obecnych akcjach lock-upy , nowe bez pp i zapewne już przydzielone , a kto zechciałby zwiększyć stan posiadania musi zebrać z rynku ....
    Ile jest ff ???
    300-350 k , coś koło tego , i dlatego jeżeli jest tak jak myślę to tutaj tylko góra i tak do przekroczenia poziomu trzy cyfrowego ....
    Potencjał niewyobrażalny....
    Zapytajcie się wśród znajomych kobiet czy nie zechciały by posiadać samobadacz piersi , sprzężony z lekarzem !!!!
    Profilaktyka na tym poziomie jest najważniejsza , i nie pisz mi tylko że polskich kobiet nie stać !!
    Nie stać 60-70 letnich emerytek , lecz ich córki , które mają inny punkt myślenia już tak .....
    2-3 lata to długo ?????
    Jeżeli z moich 100 k pln za 2-3 lata będe miał 10 razy więcej - to nie widzę przeszkód !!
    Tak to może wyglądać moim zdaniem ....
    Może inaczej , jak kupowałem za 5 zeta , mówili że spadnie do 3 zeta , jak kupowałem za 9 zeta , mówili że spadnie do 7 zeta , jak kupowałem po 13 , mówili że spadnie do 10 zeta ......jakoś takie kawałki typu - gniot , balon , wodospad już na mnie nie działają ...
    Lepiej powiem na każdym poziomie cenowym będzie to samo , lecz ja wolę być te 2-3 lata wcześniej ....
    Pozdrawiam .....
    A w świecie biznesu reguła jest taka że jeden ma łeb i pomysł - ale nie ma kasy , natomiast drugi ma kasę - ale nie ma pomysłu
    I tutaj dochodzimy do pakietu kontrolnego - nie obrywa się kurze złote jaja .....a na pewno nie zwalnia
  • Re: Trzepanie leszcza....i w górę Autor: ~Mm [159.20.208.*]
    Pieknie powiedziane!
    Ci co boja sie o 2 zl sprzedaja a ktos peknie od nich zbiera niewilkimi pakietami!
    Zacznijcie myslec!
    Co do ilości nowych akcji o ile wiem ma ich być 2,6mln a nie 1 milion
    Do 2,6 mln a nie 2,6 mln...........taka drobna różnica .....
    Zarząd może ale nie musi wyemitować ......ludziki co wy do szkoły nie chodziliście
    Wygląda na to że jeszcze trzeba wam powiedzieć ...
    -Kiedy kupić !!!!
    -Za ile kupić !!!!
    -Ile kupić !!!!

-Kiedy sprzedać i za ile !!!!
    A i tak znależliby się malkontenci typu........Tak mało zarobiłem !!!!
    Ufff .......
    No to zamknięcie obstawiam na 20 zeta - dzisiaj
    jeszcze 10 minut handlu a mamy juz 19,80 za akcje ......
    Może zamkniemy na 20,50 .....
    W przypadku zatwierdzenia przez KNF prospektu emisyjnego spółki, BRASTER będzie mógł wyemitować 2,6 mln akcji serii F. Jednocześnie spółka uzyska możliwość przeniesienia notowań akcji serii A, B, C i E z NewConnect na główny rynek GPW.
  • Re: Trzepanie leszcza.... Autor: ~koleś [217.99.251.*]
    dziś odwrót !!
    pozdr
  • Re: Trzepanie leszcza.... Autor: ~obiektywny [95.49.207.*]
    Zbieram na linnie kredytową i musiałem sprzedać. Ale odkupie jak tylko dostane, tyle,że pewnie drożej!
  • Re: Trzepanie leszcza.... Autor: ~obiektywny [95.49.207.*]
    To znaczy,żeby dostać 40 tys. lini kredytowej, nie mogę mieć akcji z NC.Dlatego wszystkie sprzedaje by wejśc z potrójną siłą!
  • Re: Trzepanie leszcza.... Autor: ~ABC [46.76.83.*]
    No i mamy info z Japonii... :-)

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.