Dnia 2015-04-07 o godz. 14:56 ~myk napisał(a): > Kiedy 40 groszy bo nie mam czasu? > > Acha ww, er i lilka nie musza odpisywac bo ich prymitywne wywody sa bez znaczenia
Będzie 40 gr jak tylko ty sie wysypiesz. Wszyscy czekają już tylko na ciebie, z takim ciężarem przecież nie pojedziemy w górę :D Nie rób problemów, wysyp i wracaj na Abpol tam dziś atak na 4 zł. Szybko, nie ma czasu! :D
Biomaxa czeka to samo, wszystko w swoim czasie. Lekki pierd na ESPI i wisimy przez pół sesji na widłach. Górnych oczywiście. A zaraz po tym Karolek zasypie całą giełde swoimi pakietami i upadłość śmiecia jak to zbyszek wieszczy :D
Ten kontrakcik spółki zależnej Columbusa niczego sobie... To tylko calutkie i okrąglutkie 50 banieczek....Ło Matko Jedyna...:)) I o tym mówicie tutaj wszyscy, na biomaksiorze również wystarczy iskra... No ale niektórzy wciąż sypią pakietami...:))) Pozdrawiam,i cierpliwości...
Vieira, jako że jesteś tu nowy pozwól, że oprowadzę Cię po naszej sympatycznej rodzinie:
1. Karolek - człowiek który nigdy nie miał w portfelu ani jednej akcji Biomaxu, ale sypie na potęgę non stop. Chwalił sie na forum, że sypie po 22gr, potem sypał już po 28gr, następnie po 34gr i teraz zapewne sypie po 40gr. Lubi się bawić w chowanego, wtedy przybiera nick "Bojaźliwy", zamyka oczy i krzyczy "szukajcie mnie!".
2. Człowiek o wielu nickach i jednym IP. Występuje na forach wielu spółek, m.in. na Biomaxie, Columbusie, Indygo, Borucie i jeszcze kiulku innych. Najczestszy jego nick to "ww" lub "er". Wszedzie wkleja te same posty naganiające na spadek, niezależnie na jakiej spółce pisze. Robi na akord.
3. Zbyszek - codziennie czeka na upadłość Biomaxa. Każda spółka na NC to spółka w upadłości. Columbus też pewnie lada dzień bedzie u niego w upadłości.
4. Pablo7 - nasz naczelny analityk techniczny. Zawsze sprzedaje w najgłębszym lokalnym dołku i odkupuje na samym lokalnym szczycie (pablo7, buziaczki :*). Wykręcił już z 10 kółek na Biomaxie, nie stracił przy tym ani jednego złamanego grosza. :D
5. roberto i Kris - wariaci zapakowani w Biomaxa na 100% swojego portfela :D
6. Lilka - przemądrzała, wredna baba, która wypisuje same dyrdymały i uważa, że pozjadała wszystkie rozumy. Chwali się że ma Columbusa, Biomaxa i Photona - najgorsze gnioty w historii NC :D Marzy o podróży do Azji i zjedzeniu wielkiego, tłustego karalucha z grilla. Lubi rosół.
7. Reszta forumowiczów jest bardziej rozgarnięta, niektórzy na poziomie 14gr zakladali sie z innymi o to, że "powrót do bazy i kupią spokojnie po 10gr" (Kris, pozdrawiam Cię ;P) ale już się obeszli smakiem i kupowali jednak po 19gr.
W woli sprostowania, nakupilem duzo po 14 i 15 groszy, dobieralem pozniej wiecej w troszke wyzszych cenach ale srednia mozliwa:) ale za sunex to dzieki Lila, pozdro wzajemnie, dla wszystkich zapakowanych, CLC dzis szaleje nie bylo mnie chwile a tu nagle szok:)
Aaaaa właśnie! Zapomniałam jednej rzeczy o Karolku - jest w każdej spółce, która ma co najmniej 20% na plusie. Codziennie. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mu się być w spółce, która ma choć 1% na czerwono. Wchodzi rano w spółkę, która po południu już jest na +30% i wtedy przychodzi na forum Biomaxa i ogłasza swój triumf. Eonet, BioPlanet, Baltic, Sevenet.... on już tam był zanim nawet akcje zostały dopuszczone do obrotu giełdowego. Na Eonecie był już tydzień temu, ale dopiero teraz się ujawnił ::D Także pamiętajcie - jak coś jest na co najmniej +20% w ciągu sesji, to znaczy że Karolek już tam jest. Aż dziw, że jeszcze nie napisał o swojej obecności na Columbusie. Pewnie wieczorem napisze po sesji :D
Nie odpiszę, kiedy 40 groszy. Mogę odpowiedzieć, że na pewno po drodze w kierunku n 1,80 za akcję w lipcu lub sierpniu tego roku. A o tym, że tyle będzie zapewniam Cię, musi tyle być....idzie o mój zakład z pewnym "zawodnikiem" z forum.