• pytanie Autor: ~myk [87.207.98.*]
    Kiedy 40 groszy bo nie mam czasu?

Acha ww, er i lilka nie musza odpisywac bo ich prymitywne wywody sa bez znaczenia
  • Re: pytanie Autor: ~zbyszek [83.8.32.*]
    Ostatni moment, żeby wyskoczyć ze spółki.
  • Re: pytanie Autor: ~zielony [46.149.223.*]
    coś nikt nie ma zamiaru wyskakiwać, może chodziło Ci że to ostatni moment żeby do spółki wskoczyć /taki czeski błąd :D/

• Re: pytanie Autor: ~Marek [37.128.83.*]
    myku,
    A kiedy 4 zł na Abpol bo nie mam czasu? jutro?
  • Re: pytanie Autor: ~noname [83.29.149.*]
    Dnia 2015-04-07 o godz. 14:56 ~myk napisał(a):
    > Kiedy 40 groszy bo nie mam czasu?
    >
    > Acha ww, er i lilka nie musza odpisywac bo ich prymitywne wywody sa bez znaczenia

Dobre przyłożenie i może być nawet dzisiaj.
  • Re: pytanie Autor: ~zbyszek [83.8.32.*]
    Było czytać co napisałem.
  • :D Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Będzie 40 gr jak tylko ty sie wysypiesz. Wszyscy czekają już tylko na ciebie, z takim ciężarem przecież nie pojedziemy w górę :D
    Nie rób problemów, wysyp i wracaj na Abpol tam dziś atak na 4 zł. Szybko, nie ma czasu! :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.29.149.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: :D Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Witam, niedawno do Was dołączyłem...:)
    Jeżeli chodzi o tzw.''strzał' to tutaj może byc podobnie jak,np.w tej chwili na Columbusie...:)
    Pozdrówki...
  • Re: :D Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Zapraszamy, zapraszamy nowego członka Loży Zarobasów Biomaxowo-Columbusowych :D
    Kumatych nigdy dość, więc witamy serdecznie.
    Columbus strzelił po mega info. Tutaj to samo - potrzebny tylko komunikat...
    A potem już tylko upadłość jak to zbyszek wieszczy :D
  • Re: :D Autor: pablo7 [31.61.129.*]
    ach wzielem dzis columbusa 31-32 a tu info dzieki lillka:))))pozdr na biomax korekcinka narazie
    Biomaxa czeka to samo, wszystko w swoim czasie.
    Lekki pierd na ESPI i wisimy przez pół sesji na widłach. Górnych oczywiście.
    A zaraz po tym Karolek zasypie całą giełde swoimi pakietami i upadłość śmiecia jak to zbyszek wieszczy :D

• Re: :D Autor: ~Karol-3 [79.184.35.*]
    4D 41 4D 20 57 44 55 50 45 20 54 45 4E 20 50 41 50 49 45 52 21

Takie rebusy !
  • Re: :D Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Ten kontrakcik spółki zależnej Columbusa niczego sobie...
    To tylko calutkie i okrąglutkie 50 banieczek....Ło Matko Jedyna...:))
    I o tym mówicie tutaj wszyscy, na biomaksiorze również wystarczy iskra...
    No ale niektórzy wciąż sypią pakietami...:)))
    Pozdrawiam,i cierpliwości...
  • Rodzina Biomaxa Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Vieira, jako że jesteś tu nowy pozwól, że oprowadzę Cię po naszej sympatycznej rodzinie:

1. Karolek - człowiek który nigdy nie miał w portfelu ani jednej akcji Biomaxu, ale sypie na potęgę non stop. Chwalił sie na forum, że sypie po 22gr, potem sypał już po 28gr, następnie po 34gr i teraz zapewne sypie po 40gr. Lubi się bawić w chowanego, wtedy przybiera nick "Bojaźliwy", zamyka oczy i krzyczy "szukajcie mnie!".

2. Człowiek o wielu nickach i jednym IP. Występuje na forach wielu spółek, m.in. na Biomaxie, Columbusie, Indygo, Borucie i jeszcze kiulku innych. Najczestszy jego nick to "ww" lub "er". Wszedzie wkleja te same posty naganiające na spadek, niezależnie na jakiej spółce pisze. Robi na akord.

3. Zbyszek - codziennie czeka na upadłość Biomaxa. Każda spółka na NC to spółka w upadłości. Columbus też pewnie lada dzień bedzie u niego w upadłości.

4. Pablo7 - nasz naczelny analityk techniczny. Zawsze sprzedaje w najgłębszym lokalnym dołku i odkupuje na samym lokalnym szczycie (pablo7, buziaczki :*). Wykręcił już z 10 kółek na Biomaxie, nie stracił przy tym ani jednego złamanego grosza. :D

5. roberto i Kris - wariaci zapakowani w Biomaxa na 100% swojego portfela :D

6. Lilka - przemądrzała, wredna baba, która wypisuje same dyrdymały i uważa, że pozjadała wszystkie rozumy. Chwali się że ma Columbusa, Biomaxa i Photona - najgorsze gnioty w historii NC :D
    Marzy o podróży do Azji i zjedzeniu wielkiego, tłustego karalucha z grilla.
    Lubi rosół.

7. Reszta forumowiczów jest bardziej rozgarnięta, niektórzy na poziomie 14gr zakladali sie z innymi o to, że "powrót do bazy i kupią spokojnie po 10gr" (Kris, pozdrawiam Cię ;P) ale już się obeszli smakiem i kupowali jednak po 19gr.

• Re: Rodzina Biomaxa Autor: ~kris [109.78.46.*]
    W woli sprostowania, nakupilem duzo po 14 i 15 groszy, dobieralem pozniej wiecej w troszke wyzszych cenach ale srednia mozliwa:) ale za sunex to dzieki Lila, pozdro wzajemnie, dla wszystkich zapakowanych, CLC dzis szaleje nie bylo mnie chwile a tu nagle szok:)
  • Re: Rodzina Biomaxa Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Ale każdego członka tej rodziny kocham niepomiernie.
    Najwięcej Karolka :D
    Na żadnym forum nie jest tak fajnie jak na Biomaxie.

Kris, zarobasie jeden. Nie dość że masz Biomaxa to jeszcze Columbusa. Nie wstyd Ci?!
    Bo mi nie :D
  • Re: Rodzina Biomaxa Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    Pozdrawiam !!
  • Re: Rodzina Biomaxa ! Jestem od rana na EONET !!! Autor: ~Karol-3 [79.184.35.*]
    Tam będzie teraz prawdziwy ODJAZD !!!!

• Re: Rodzina Biomaxa ! Autor: ~lilka [46.113.202.*]
    Aaaaa właśnie! Zapomniałam jednej rzeczy o Karolku - jest w każdej spółce, która ma co najmniej 20% na plusie. Codziennie.
    Jeszcze nigdy nie zdarzyło mu się być w spółce, która ma choć 1% na czerwono.
    Wchodzi rano w spółkę, która po południu już jest na +30% i wtedy przychodzi na forum Biomaxa i ogłasza swój triumf.
    Eonet, BioPlanet, Baltic, Sevenet.... on już tam był zanim nawet akcje zostały dopuszczone do obrotu giełdowego.
    Na Eonecie był już tydzień temu, ale dopiero teraz się ujawnił ::D
    Także pamiętajcie - jak coś jest na co najmniej +20% w ciągu sesji, to znaczy że Karolek już tam jest.
    Aż dziw, że jeszcze nie napisał o swojej obecności na Columbusie. Pewnie wieczorem napisze po sesji :D
  • Re: Rodzina Biomaxa ! Autor: ~kris [109.78.46.*]
    Mam CLC ale taki skromny pakie 20tysi, ale kupowalem w dobrej cenie:) Mam photon nie duzo i fluid ktorego chyba wywale zaraz, ale 90% BIM:)pzdr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.29.149.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~12345procent [82.139.164.*]
    Nie odpiszę, kiedy 40 groszy.
    Mogę odpowiedzieć, że na pewno po drodze w kierunku n 1,80 za akcję w lipcu lub sierpniu tego roku.
    A o tym, że tyle będzie zapewniam Cię, musi tyle być....idzie o mój zakład z pewnym "zawodnikiem" z forum.

Ps. Ostre zakupy po informacji lub dzień przed :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Lilka, fajna ta forumowa rodzinka...)
    A co do Biomaxa, korekta mile widziana...
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.