• NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~jack [81.190.147.*]
    Jest ustalony kurs 0,81 zł. Co będzie na następnych sesjach? Jest tu ktoś mądry, kto potrafi to przewidzieć?
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~kamillo [37.248.254.*]
    To może ja coś napisze bo kurs otwarcia wytypowałem trafnie :) (widełki na 0,6-1,2zł). Przypominam, że większość baranków Wielkanocnych ryczała coś o 20-50zł :) No cóż... Najważniejsze, że kurs jest uwolniony. Każdy, kto chce wyjść z inwestycji ma taką możliwość :) Nie ma co psioczyć na PKCowców. Teraz wszystko w rękach Dykla, albo bardziej jego mocodawców - mają, czy nie mają pomysłu na spółkę. 

Przewiduje dwa scenariusze:
    1) Mają wyje...e.pl i będą uwalać kurs, bo spółka jest tak pobrudzona, że wyciągną co ich i w dupie. Ogłoszą upadłość lub skupią po 0,01zł po scaleniu by później się martwić :)
    2) Podejda konstruktywnie do tematu, bo sami mają od ch..a papieru i postarają się o dobre komunikaty i o wprowadzenie realnego biznesu. Zachęceni obiecującą sytuacją akcjonariusze mogą chcieć uśredniać(co może napędzić kurs), a wiemy że są tu możni tego świata. W tym przypadku krótkoterminowo będziemy mieli duże wahnięcia, by następnie na dużych obrotach wybić się górą z trendu bocznego.

Czy tak będzie?? Kiedy to nastąpi?? Czas pokaże. Jedno jest pewne - tutaj jest teraz CASYNO :) Będzie można zarobić dużo, ale też i jeszcze więcej stracić :)

• Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~aaa [156.17.35.*]
    A Ty Kamilo trzymasz czy już opchnąłeś...? ;)
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~kamillo [78.9.112.*]
    Osobiście rekomenduje trzymanie papiera i trzymam :) Już tyle na nich poleciałem, że nawet na dobre wakacje nie starczy przy obecnym kursie. Obroty widzę, że jako takie są. Ciekawi mnie ile to realne transkacje, a ile to przerzucanie z kieszeni do kieszeni, żeby wykazać stratę podatkową ;) a przy okazji nakręcić trochę towarzystwo. Jeżeli to realne transakcje to nie jest źle. Dla mnie wszystko co poza widełkami 0,6-1,2zł to okazja ;) - kupna lub sprzedaży.
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~aaa [156.17.35.*]
    A możesz powiedzieć jak wytypowałeś takie widełki ...?
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~zboku [46.205.139.*]
    wycena tej spółki jest przeszacowana o jakieś 3 mln
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~kamillo [37.152.19.*]
    wyraźne wsparcie intraday na 0,6zł oraz opór na 1,1-1,2zł. Przy minimum można uśredniać, jeżeli ktoś wierzy w tą spółkę :)

• Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~melka [77.254.194.*]
    ............teraz jest wartość 0,25 grosza przed scaleniem
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~zboku [213.158.219.*]
    jaką obecnie macie kapitalizacje tego czegoś .?
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~manolo [77.65.82.*]
    bankructwo .. ???
  • Re: NOVATIS, co będzie dalej? Autor: ~zboku [213.158.219.*]
    leci tam gdzie powinno być od pocztu kapitlizacja na poziomie kilkuset tys tam jest miejsce tego cosia
[x]
SPAC1 0,00% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.