To może ja coś napisze bo kurs otwarcia wytypowałem trafnie :) (widełki na 0,6-1,2zł). Przypominam, że większość baranków Wielkanocnych ryczała coś o 20-50zł :) No cóż... Najważniejsze, że kurs jest uwolniony. Każdy, kto chce wyjść z inwestycji ma taką możliwość :) Nie ma co psioczyć na PKCowców. Teraz wszystko w rękach Dykla, albo bardziej jego mocodawców - mają, czy nie mają pomysłu na spółkę.
Przewiduje dwa scenariusze: 1) Mają wyje...e.pl i będą uwalać kurs, bo spółka jest tak pobrudzona, że wyciągną co ich i w dupie. Ogłoszą upadłość lub skupią po 0,01zł po scaleniu by później się martwić :) 2) Podejda konstruktywnie do tematu, bo sami mają od ch..a papieru i postarają się o dobre komunikaty i o wprowadzenie realnego biznesu. Zachęceni obiecującą sytuacją akcjonariusze mogą chcieć uśredniać(co może napędzić kurs), a wiemy że są tu możni tego świata. W tym przypadku krótkoterminowo będziemy mieli duże wahnięcia, by następnie na dużych obrotach wybić się górą z trendu bocznego.
Czy tak będzie?? Kiedy to nastąpi?? Czas pokaże. Jedno jest pewne - tutaj jest teraz CASYNO :) Będzie można zarobić dużo, ale też i jeszcze więcej stracić :)
Osobiście rekomenduje trzymanie papiera i trzymam :) Już tyle na nich poleciałem, że nawet na dobre wakacje nie starczy przy obecnym kursie. Obroty widzę, że jako takie są. Ciekawi mnie ile to realne transkacje, a ile to przerzucanie z kieszeni do kieszeni, żeby wykazać stratę podatkową ;) a przy okazji nakręcić trochę towarzystwo. Jeżeli to realne transakcje to nie jest źle. Dla mnie wszystko co poza widełkami 0,6-1,2zł to okazja ;) - kupna lub sprzedaży.