Zarząd spółki Dent-a-Medical S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej: Spółka) informuje, iż realizowała zlecenia na sprzedaż usług budowlanych ze spółką X-PRESSPRINT Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy czym łączna wartość tych umów narastająco do 31 marca 2015 r. wyniosła 220 tys. zł i tym samym przekroczyła próg co najmniej 20% wartości przychodów netto ze sprzedaży Spółki za okres ostatnich czterech kwartałów obrotowych.
Zarząd spółki Dent-a-Medical S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej: Spółka) informuje, iż w dniu dzisiejszym Spółka podpisała dwie umowy w segmencie deweloperskim ze spółką Gemini-Domy Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie. Przedmiotem umów są roboty budowlane w formule generalnego wykonawcy o łącznej wartości około 870 tys.( osiemset siedemdziesiąt tysięcy zł), a zakończenie robót przewidziane jest planowo na IV kwartał 2015 r. Łączna wartość umów przekracza próg co najmniej 20% wartości przychodów netto ze sprzedaży Spółki za okres ostatnich czterech kwartałów obrotowych.
"Łączna wartość umów przekracza próg co najmniej 20% wartości przychodów netto ze sprzedaży Spółki za okres ostatnich czterech kwartałów" 870 tys przychodów a zysku z tego będzie co najwyżej kilkanaście procent Śmiechu warte
A co tu się może wydarzć dobrego dla akcjonariuszy?Jak widać każdy bez wyjątków co jest cierpliwy na tej pseudospółeczce jest umoczony po pachy.na co tu można liczyć?.Resplit się może szykuje?Gorszej spółki na GPW się nie znajdzie.Kurs 1 grosz,niżej być nie może.Obroty,tygodniowo po 100zł.Przecież to jest absurd żeby coś takiego było notowane na giełdzie.Pozdrawiam cierpliwych.Oby im życia nie brakło w oczekiwaniu na cud lub co gorzej na chleb czego nie życzę.
I po co piszesz takie rzeczy? Widać, że chcesz wyleszczyć ludzi za 1 grosz. Akcjonariat jest zmęczony starą sytuacją. Teraz nadeszły nowe czasy, nowi ludzie i nowe lepsze perspektywy, akcjonariat musi się wymienić. To czy będą się rozwijać okaże się po raportach w tym roku. Cierpliwość popłaca.
A co raporty tutaj mogą zmienić?Spółka przy cenie jeden grosz ma wartość rynkową 6mln zł.Za co się pytam?Popatrz realnie na tą pseudospółkę i powiedz co może spowodować wzrost kursu?Raport w którym wykażą 100,200tys zł zysku?Tutaj trzeba takich dobrych raportów jak na tą spółkę przez 15 lat z takim zyskiem żeby osiągnąć wartość obecnej wyceny rynkowej.Pozdrawiam.
Zainteresowanie tą spółką jak widać szalone.Dzisiaj ile akcji się przemieliło(o)?Wczoraj też chyba zero.To chyba wszystko mówi o tej pseudospółce.Przez kilka ostatnich miesięcy nie wiem czy oprócz jednego dnia gdzie ktoś wywalił 15mln tego gniota9oczywiście po 1 groszu) to chyba nie był dnia żeby obrót był większy niż 1tys złTo chyba wszystko mówi o zainteresowaniu tą smieszna spółeczką.Zaglądam tu od czasu do czasu.Smiesza mnie takie spółki.A ta jest wyjątkowo śmieszna,Współczuję tym co w niej siedzą,Ja bym jej nawet po resplicie po ponownym 1 groszu nie kupił.Kupuje spółki które mają jakąś perspektywę a które są nisko wycenione.Nie wiem czy znajdziesz gorszą spółkę na całej giełdzie niż ta pseudospółka.Pozdrawiam.Zyczę wytwałości w oczekiwaniu na wzrosty.A tak naprawdę to szkoda życia tkwiąc w takim ba gienku.Hossa na GPW trwa w najlepsze, a tu?Zero obrotów.K ATA S T R O F A
bardzo duża oczekiwana stopa zwrotu to bardzo duże ryzyko i tutaj takie jest. ale inwestując np.10 tys. zł można naprawdę w przyszłości wiele zarobić albo... stracić bezpowrotnie te 10tys. i tego trzeba mieć świadomość. ja zaryzykowałem z pełną świadomością 'trochę' więcej niż te 10tys. ;-)
Dokładnie, można tutaj wiele zyskać. A stracić? Jeżeli spółka nie upadła już przedtem do teraz tym bardziej. Świadczą o tym nowe kontrakty i nowi ludzie. Dziś w komunikacie mamy przykład. Złoto dla... cierpliwych ;)
Spółka podpisała umowę w segmencie stomatologicznym ze spółką Sodexo Benefits and Rewards Services Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (dalej: Sodexo). Umowa stanowi rozszerzenie współpracy z Sodexo, o której Spółka informowała m.in. w raporcie 7/2014 z 02.04.2014 r. Przedmiotem umowy jest dystrybucja nie mniej niż 100 tysięcy voucherów na usługi stomatologiczne, świadczone w sieci partnerskiej klinik stomatologicznych Spółki, do klientów końcowych jednego z klientów Sodexo. Zarząd Spółki uznał, że ww. umowa ta jest istotna z punktu widzenia perspektywy rozwoju Spółki w segmencie stomatologicznym, w szczególności poprzez podtrzymanie świadomości marki Dent-a-Medical oraz perspektywę pozyskania dzięki niej klientów z grupy business to consumer.
A nie mówiłam ! Cierpliwości i stomatologia oprócz budowy nabierze tempa. Ludzie zęby leczyli, leczą i będą leczyć. Tak, że teraz ciekawa jestem wyników za I kw. 2015. Powinno być również dobrze jak w IV Kw 2014, a może lepiej ? Do boju Dent-a, do boju!!!
Ważne będzie to czy pojawi się już jakiś zysk z działalności dentystycznej. Jeżeli tak to oznaczałoby z kwartału na kwartał sukcesywne będzie się on zwiększał. Dokładając do tego zyski z działalności deweloperskiej, spółka będzie miała dwa niezależne źródła. Cierpliwość popłaca.
W czym Ci ta cierpliwość popłaca?Na rynku hossa w najlepsze a tu sami bankruci.Pomyśl kto tu może być zadowolony i z czego.Obrót przez tydzień 25zł.Przecież to jest tragedia.Pozdrawiam i jeszcze raz mówię szkoda życia na tą pseudospółkę..
Pomyśl za ile kupiłeś tego gniota i z czego możesz tu być zadowolonym?Porażka goni porażkę i to wszystko!!! 6mln wycena pseudospółki Oni obrotu takiego przez kilka lat nie zrobią!.Gorszego gniota nie znajdziesz.Ale widać że są szczęśliwi i przekonani że mają kurę znoszącą złote jajka.Nie do wiary że są jeszcze tacy.Może petrola sobie kup do kolekcji.Będziesz podwójnie szczęśliwy.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!