Jak bym grał pod Intraday to bym był bogaty ale ten charakter:) Jak teraz przebije ta górną kreseczkę to będzie większa zmiana kierunku a jak nie to lecimy poniżej 5 do przedłużenia tej dolnej.
kolego najpierw musi przebić na trwałe 5,60 ,a to na razie wydaje się niezbyt pewne jak widać. po drugie kolejny opór to 5.90-6.10 i to dość mocny , kolejny słabszy opór jest na 6,40-6,50 i dopiero mamy 7zł moim zdanie bardzo mocny, . tylko po drodze jeszcze wyniki z pierwszy kwartał,co może znowuż skończyć jak niedawno jak będą słabe . ja tu zakładam że może być tak że kurs będzie się kisił w przedziale 5,30 -do 6zł aż do wyników z 1 kw.
A czy ktoś pomyślał że z każdym kwartałem od kilku lat wartość firmy rośnie i to nie tylko na papierze? Nawet jeżeli zarabiają na czysto jeszcze niewiele to wartość dodana jest nieporównywalnie większa niż jeszcze np. 2lata temu. Wycena na obecnym poziomie jest śmiesznie niska i jak już wielokrotnie pisałem jest to "winą" braku grubszych inwestorów którzy chętnie by weszli ale za pół darmo a do tego Zarząd nie dopuści. Ja wolę taki spanikowany akcjonariat bo mogę jeszcze trochę więcej wycisnąć w przyszłości. Wyniki za Ikw już niedługo j myślę że kurs zachowa się dokładnie odwrotnie do tego co obserwowaliśmy teraz.
Zabawy w rysowanie "do przodu" ciąg dalszy. Wykres wstawiłem na neta 07.04. Kreska pod ostrym kątem to mój strzał w zachowanie kursu...no może nie od razu do tego poziomu ponad 6zł. Acha nie wrzucałem 100 innych wersji tylko tą jedną:) link