• pandora, zostajesz czy sypiesz? Autor: ~inwestor [89.231.125.*]
    zalatuje tu delikatnie gazem
  • Re: pandora, zostajesz czy sypiesz? Autor: ~znawcaNC [87.207.119.*]
    podaz coraz mniej agresywna i ktos po te 1,5 zbiera. i powoli zlecenia z wyzszych poziomow schodza na te 1,5. pewnie goracy kapital ktory chcial tu zarobic w krotkim czasie ale sie przeliczyl. moze rzeczywiscie na te 1,5 teraz jakas baze beda budowac ale na szybkie wybicie nie licze.
  • Re: pandora, zostajesz czy sypiesz? Autor: pandora [87.205.196.*]
    ....ja dziś sercem, duszą i ciałem na sprawdzianie szóstoklasisty, giełda traci na znaczeniu w takich sytuacjach....

jutro WZA w Cormay, zapewne Total tyle dokupił że mu starczy na przegłosowanie tej emisji, tyle że to pierwszy krok do sukcesu, z walnego interesuje mnie czy któryś z funduszy zmniejszył zaangażowanie i kto jak głosował za uchwałami, ale pewnie Płocica ze strachu nie poda

potem sprawdzę czy zawarli umowę z wykonawcą fabryki i czy przypadkiem z powodu opóźnień nie będą musieli oddawać dofinansowania z funduszy unijnych

potem poczekam do maja jak Cormay ogłosi wyniki I kwartału

potem poczekam do czerwca patrząc jak na podstawie wyników I kwartału do praw poboru ustawia się kolejka chętnych

a w między czasie czekam na jakieś info na orphee, albo o walnym, albo o zmianach w strukturze akcjonariatu, bo coś faktycznie tu się przelewa tylko, że ja na tych przelewankach się zupełnie nie znam, więc nie potrafię odgadnąć o co chodzi

a dzisiejsza cena dla mnie za mała żeby sprzedawać i za duża żeby kupować, więc czekam
  • Re: pandora, zostajesz czy sypiesz? Autor: ~jasne [92.63.45.*]
    lubie takie bzdety :)
  • Re: pandora, zostajesz czy sypiesz? Autor: pandora [87.205.196.*]
    Dnia 2015-04-01 o godz. 22:23 ~jasne napisał(a):
    > lubie takie bzdety :)

za mało kasy na kilka ip??? może chociaż trochę więcej fantazji w dobieraniu pseudonimów pod jakimi wypisujesz swoje mądrości

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.