W jego poście nie widzę zachwalania spółki, tylko wskazanie że MOŻE da zarobić na bazie posiadanych informacji. Żadnego naganiania. W każdym poście jest informacja, że inwestujesz na własne ryzyko. Sam zainwestowałem w tą spółkę po 25gr i żałuję, że nie realizowałem zysków przy 35gr - chciwość zwyciężyła. Na szczęście udało mi się zredukować papier przy ostatniej podbitce, niestety ostatecznie z małą stratą. Aktualnie mamy 12gr i wytrawni gracze i z tego coś mogą wykręcić. Obrót jak na taką informację raczej nie powala jedynie 400K, więc jedynie nieliczna ulica sprzedaje. Ktoś posiada jeszcze te 90% akcji i raczej nie jest to ulica.
Tutaj będzie jeszcze bujać. Z trupów zawsze da się coś wycisnąć.
Jak się dzisiaj zamknie na 11 to jutro po 7 powinno być do kupienie i z 50% będzie można przyciąć. A po 7 groszy to cała firma warta będzie mniej jakieś 320 tys. Chyba się pochylę nad tematem.
Ten gość to 90% typów ma na spadki, Imagis przy 1,85 zł zachwalał, że spadek jest przesadzony, po 90 gr i 80 gr nakłaniał brać. GNG - 41 groszy to miała być promocja, Mewa i Oil - zimować 5 lat. Nie będę pisać o Kopahausie, bo to już ewenement. Fakt, że każdy inwestuje na własne ryzyko, ale skoro się ni znam to się nie wypowiadam i nie ogłupiam innych. Dla mnie to płatny pachołek spółdzielni albo dyletant.
Sorry ale chyba zacznę pisać bloga, bo moje typy się sprawdzają w tym roku w 90%
Hehe... a więc stało się co przewidywałem, w sumie szybciej niż się spodziewałem. Liczyłem, że kurs spadnie do jutra na jednocyfrówkę i z tego poziomu będzie bujać. Od dłuższego czasu można było się spodziewać takiego obrotu sprawy. Zdziwię się jeśli puszczą jeszcze dziś notowania, kurs zblokowany do jutra.