• 3 500 000 zl straty Autor: ~Tom [83.4.156.*]
    Windowali kurs aby upchac akcje przed raportem.... Jutro bedzie na sile trzymanie kursu aby nie spadlo
  • Re: 3 500 000 zl straty Autor: ~greg [217.99.251.*]
    biedny TOm !!!!!!!
  • Re: 3 500 000 zl straty Autor: ~BRA [89.66.17.*]
    Chyba wiadomo jak spółka szykuje się do rozruchu. Póki nie sprzedaje to nie może mieć zysku, poczekajmy rok. Dobre wieści są takie, że emisja idzie na budowę fabryki, więc może nie będzie tak duża jak miała być poprzednia. jak dobrze wyskalują to będzie pięknie. Chyba, że już są chętni po 20 zł brać w emisji.
  • Re: 3 500 000 zl straty Autor: ~rix [83.28.232.*]
    Po 20 chętnie wezmę.
  • Re: do GREG Autor: ~olo [62.133.151.*]
    To nie TOM jest biedny tylko Ci co kupowali drogo!!!! Oni biedni będą wkrótce ;-)
  • Re: do olo Autor: ~byly_leszcz [31.2.78.*]
    Chlopie a ty jeszcze masz czelnosc sie tutaj udzielac ha ha ha .......goly i biedny ujadajacy od 5 zlotych , co ty masz klapy na oczach ha ha ha ....
    Ynwestory od siedmiu bolesci .....
    Jak peknie 100 zeta tez bedziesz ujadał ....:-)
    Bedziesz poniewaz na kazdej stacji-korekcie nie bedziesz mial kasy na bilet ha ha ha
    Lecz z drugiej strony jak ujadasz to kurs rosnie he he he :-)
    Oj olo olo .......pisz cos z sensem
  • Re: do olo Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Dobry wieczór tym co nie śpią..

Naganiają na spadki ci co chcą taniej kupić. Każdy wiedział, że zysków nie będzie bo niby z czego?

Naiwni czekali na zyski 40-80% większe r/r. Tacy DT czytają fora nakręceni jakimiś zyskami w raporcie wyssanymi z palca i wielce zdziwieni , że ich nie ma.

O tym wie każdy kto kupił większy pakiet a nie jakieś 100 akcji. Tutaj jak już wspomniałem wcześniej kilka dni temu, nie liczyłem na zyski ponieważ dopiero ruszy budowa zakładu do produkcji tego o czym tak często informowała spółka w komunikatach. Mają już wszystkie patenty. Zakład ruszy i zamówienia będą to kurs będzie tu jak ktoś wspomniał 100zł.

Dobranoc

• Re: do olo Autor: ~kolo [89.71.131.*]
    hahaha, jak to mówią psy szczekają, karawana idzie dalej :-) nawet nie chce mi się dyskutować z pseudofachowcami od analizy czegokolwiek, także pozwolę sobie zaoszczędzić klawiatury :-) PS. Jutro 25 zeta pęka :-)
  • Re: do olo Autor: ~www [212.122.207.*]
    mysle ze nie pęka, ale kwestia czasu i peknie i to z przytupem
  • Re: 3 500 000 zl straty Autor: ~chętny [31.135.22.*]
    Dnia 2015-03-31 o godz. 21:39 ~rix napisał(a):
    > Po 20 chętnie wezmę.

a ja po cenie emisyjnej (ostatniej) :)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać