wg mnie prezes sypie , 90k obrotu nie było tu od dawna, ktoś wysiadał stąd cena leci i bedzie lecieć . przestańcie liczyć na cuda jak spółka nie generuje na dziś nic.
jest oczywiste że sypie prezio bo potrzebuje kasy dlatego animator tak się upierał i ciągle po prawej było po 3 tys szt na sprzedaż zgarnął 100 tys zł teraz pytanie do jakiego poziomu ma zejść i ile jeszcze skasować gotówki dla prezio bo już jest około 25% w rynku po wczorajszym dzisiaj aby zarobić 100 tys musi sprzedać 500tys akcji po 20 gr. może się nie udać ???
panie JON dawno takich bzdet jaki ty piszesz nie czytałem , kolego ff.jest 18,19% , to jest gdzieś 1,2miliona akcji w w obrocie , jest dwóch dużych akcjonariuszy w tym prezio mają razem 81,81%,akcji. i jakikolwiek ruch z ich strony tymi akcjami , muś być podany do publicznej , wiadomość ,nic takiego nie nastąpiło bynajmniej do tej pory także przestani się tu produkować , a lepiej weź się za naukę. i dopiero udzielaj się na forum.
kolejny ciemno grodzianin. czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem , pokaż mi gdzie ja na pisałem że kupuje lub co gorsza naganiam na kupno , do nauki czytania ze zrozumieniem kolego jeden z drugim. co za naród w tym kraju żyje,
ty chyba kolego o innej spółce piszesz, lub o czym innym bo wszystkich w obrocie jest 1,2miliona akcji , a tyle jest na pewno . na stronie spólki wszystko pisze jak wół. to jeśli kolego, prezes lub drugi udziałowiec się wysypie muś być komunikat . wszystkich akcji jest 6,6mil.- 1,2mil.=5.4mil więc ff jaki był taki jest i nich się nie wysypał,tylko pewnie poprzedni animator,zrobił wysyp,dla następnego. 5,4mil. ma prezes i drugi udziałowiec . oczy tym w ogóle piszesz ,
musi podać nie musi, widzę jak działa spółka od środka, był wysyp cena spadła tera ruch zamarł czym się łudzicie , nic poza bankructwem nie będzie. wspomnicie moje słowa.
kolego widzę że masz jeszcze znikome pojęcie o spółkach giełdowych, i ich działalność , przebywaniu na giełdzie ,poczytaj trochę literatury ,to się dowiesz, nauki nigdy za wiele.
spoko ryzyko w kalkulowane w większość tych śmieci na NC. ana razie to mamy w niosek ,bankructwa lub możliwość układowej. resztę należy do sądu ,dopiero jak sąd ogłoś możesz kolego krzyczeć że to bankrut.
powiedz to tym co są po -50% w plecy przez miesiąc. do tego bankrut czy nie jak nie ma wypłaty to co to za firma , ja pisałem sprawdzone info z tego co widzę na bieżąco w firmie a nie wymyślam sobie książkowych hipotez
kolego a poco tu siedzisz, tak dla zbawienia drobnicy . pisze ci wyraźnie ,wchodząc w takie spółki ,musisz liczyć z tym że coś pójdzie nie tak dlatego nie rozumie o co ci chodzi, ja np. przy wcześniejszych podbitkach zarobiłem. a że teraz będzie strata to nad tym nie boleje jak niektórzy ,ja im nie kazałem kupować . a po drugie wchodząc w takie spółki angażuje się ułamek swojego portfela . a nie później się beczy że straciło się wszystko.
Upadłość układowa to jest najlepsze rozwiązanie przy braku płynności. Jeśli Zarząd podejmie ciężką pracę to te akcję mogą jeszcze być bardzo wysoko wycenione.Ja trzymam akcję, wierzę w Spółkę każdy ma czasami problemy...A teraz cena akcji jest śmieszna.
chłopie jak ty kupujesz akcje ,pod wypowiedzi na forach to lepiej , daj se spokój chłopie z giełdą , a lepiej to kup sobie akcje stabilnych spółek , dywidendowych,a zapewniam cię że są takie naGPW. jeśli już nie wiesz co z tymi pieniędzmi zrobić ,wostatecznosić to lepiej je przepij ,przynajmniej będziesz miał kaca i zabawę.