Widzę ,że nieustannie zmieniasz IP ! Czegoś się boisz ? Kim jesteś ,że nie otwierasz własnych wątków ! Jesteś były lub obecnym maklerem/ką/ piszącym podczas pracy ?
Oo :D no popatrz ;) ten gość ma taki żal że wtedy sprzedał dlatego wypisuje takie brednie.. A Ja myśle żeby kupić tu akcje za wszystko co mam długoterminowo.. Wiem, że w jedną spólkę sie nie inwestuje ale tak pięknie to wygląda...
Oj żebyś ty tylko wiedział, jak mnie kusi powywalać wszystko inne i wpakować w Biomax aż by guma trzeszczała. Ale nie zrobię tego. I tak mam już tutaj kupę kasy wpakowane.
Też mam sporo.. Po 0,16 miałem kupować za całość teraz mam kupować.. Cos czuje ze będe żalowal :( ze nie kupilem ofc. Jak mi fluid jeszcze troszeczkę spadnie to kupie biomax i niech sie dzieje co chce :D fajnie jest tak z samym sobą pisać w ogóle.. ;)
Karolku, dziecko drogie, jeśli ty w dzisiejszych czasach nie orientujesz sie, co to znaczy dynamiczne IP i że zmienia je mój operator sieci, a nie ja, to ja ci serdecznie wspołczuje skarbie. W tych czasach mieć tak rażące braki wiedzy o życiu codziennym to wręcz kalectwo społeczne. Może ty lubisz wydawac kase na bzdety i dopłacasz swojemu operatorowi za sztywne IP. Ja wolę kupić sobie lepszy tusz do rzęs, niż płacić dodatkowo za internet tylko po to, żeby nie mieć dynamicznego. IP i żeby to ładnie w komentarzach wyglądało. To ja, baba, wiem takie rzeczy o usługach internetowych a ty mężczyzna i taka kompromitacja... Serdecznie ci współczuję, naprawde. Siara dla faceta po całości. W dzisiejszych czasach....
Lilka ogólnie się zgadzam z twoją opinią, natomiast ja o ip wiem natomiast całościowo jestem noga z internetu i komputerów mysle że to nie kwestia plci. Co do biomaxa podtrzymuje opinie, iz wzrosty dopiero przed nami.
Ok, ale jeśli się nie orientujesz to się na forum nie mądrujesz w danym temacie. I to rozumiem. Ja niewiele wiem o turbosprężarkach albo o wymianie paska rozrządu, więc tematu nawet nie zaczynam. A tutaj koleś wyskakuje jako ekspert i dobrowolnie się kompromituje. Jeszcze pisze, że jestem hakerem IP i występuję raz jako lilka a raz jako roberto :D I to wszystko tylko dlatego, że mam dynamiczne IP u swego operatora sieci. Normalnie brecht miesiąca z gościa. :D Ciekawe co roberto na to :D
A to jeszcze sie nie połapałeś, że na tym forum jest tylko jedna osoba i pisze sama ze sobą pod róznymi nickami? :D Shakowałam wszystkie wasze IP i każdy post tutaj to mój post :D Wam sie tylko wydaje, że to wy piszecie. To wszystko ja piszę :D
nie wydaje się Wam, że coś za bardzo zachwalacie tego biomaxa, że ten to niby kupił za wszystko, a ten żałuje że nie kupił za wszystko, a tamten zapakowany pod korek, bo przedobrzycie :)
To nie kupuj nawet za 1% kapitału i miej święty spokój. Przynajmniej inni zarobią sobie w spokoju.
W kwietniu, najpóźniej w maju sam sie przekonasz, że ten kto miał odwage wejsc w Biomaxa gruuubą kasą ze swego portfela, ten zrobil najlepszy biznes życia. Ja aż tyle odwagi nie mam, ale siedzę tutaj naprawde dużym pieniądzem.
Mmmmm... jak ja uwielbiam takich "strażników cudzego portfela" :D Zielony, ty sie mart lepiej o to, byś ty sam był tu zapakowany w momencie, gdy pójdzie pierwsze info ze spółki i kurs strzeli z procy. Jeśli ty bedziesz wtedy na pokladzie, to już bedzie sukces. O cudze portfele sie nie martw. My z Roberto naprawde damy sobie radę i bez twojej "dobrej rady" :D
Gudmostowy, kiedy ruszasz z blogiem? Daj mi znać :) Przez Ciebie nie dałam sie dziś wyleszczyć z Indygo :) Nie daruję Ci tego ;P
Ja mam akcje uważam że na nim zarobię, ale wy chyba jesteście pijani tym biomaxem . To wyglada jak choroba , anajlepszym lekarstwem dla was mogą być tylko spadki ...
Obawiam sie, że już nas nie uratujesz drogi wybawco :D Jak kurs porośnie to zarobimy, jak będą spadki to dobierzemy. Nie ma już dla nas ratunku :D
A Ty masz dwa wyjścia: albo dobrać teraz przed Świętami, albo płakać na forum po Świętach, że poleciało w górę bez ciebie. Wybieraj sam. Tutaj sami chorowici, więc nikt ci nie pomoże :D
Dlatego ja już trzymam akcje mocno w garści, ewentualnie jeszcze dobiorę, bo teraz to juz po kazdej sesji może wyjsc jakieś info. Widzieliscie zresztą, co sie dzialo po infie o obligach. Nie mam najmniejszej ochoty gonić na drugi dzień za kursem z jęzorem przy ziemi i płucami na wierzchu :)
Dlatego wlasnie chce stamtąd wyskoczyć. Kupilam go tak z głupia frank i to nie był najlepszy pomysł. Jutro skorzystam z okazji i wyskoczę. Dobiore Biomaxa lub Indygo na lotnej korekcie. Jutro zobaczę.
Ja nawet nie piszę, bo sama się boję tej kwoty :D Ale średnia dokładnie 16,5 grosza polskiego.
Gdyby to miał być jakiś krótki wzrost spekulacyjny, to zrobiliby odpał z 11gr na 1zł w kilkanaście sesji, a potem równie serdeczny zjazd na dno. Ale tutaj mieli się dosłownie każdy grosik, dokladnie i precyzyjnie. Tu chodzi o coś grubego. Nie zdziwie sie, jak za np. 2-3 lata tutaj będzie dwucyfrówka. Oczywiście złotówkowa anie groszowa.
Już pisałam. Najgrubiej jestem w trzech papierach - Biomax, Columbus i Photon. W Biomaxie najgrubiej z tych trzech.... Najwiekszy wariat to Kris, ponoć wszedł tu za 100% wolnych środków. I coś czuję, że w tym roku bedzie obrzydliwie bogaty. "Baran"! :D:DD:D:
Roberto przepraszam! Faktycznie to Ty sie tak zapakowałeś na wariata. A kogo ja wyciągnełam z Sunexa? Krisa chyba. Kurcze, starość nie radość a pamięć w piętach....
Ok, w takim razie Ty bedziesz obrzydliwie bogaty. Lubię takich! :D Wszystkich Was lubię. Bardzo.
Ja mało tego że czytam jutrzejsze gazety. Ja shakowałam wszystkie wasze IP i piszę sama ze sobą. Wy tylko myślicie, że to wy piszecie swoje posty a tak naprawde to ja piszę! :D Raz jestem lilka, raz roberto, raz kris. Nawet samym Karolem jestem i sypię akcjami nawet po 17:00 :D
Biomax to inwestycja na lata. Większość z Was niedługo odda bo nie wytrzyma... A to będzie rozwój jak z amica. Zachowując wszelkie proporcje. 2 złote tu będzie jak nic.
Zgłaszam się jako pierwsza w "zimnej wodzie kąpana" :D Nie oddam do 1zł, a potem pomyślę. Ale nie zdwiwię sie, jak tu będzie dużo grubiej niż te 2zł. Oczywiscie w dlugim terminie.