Czesc Robalki! Tęskniłam za wami przez weekend :D Wiecie jaki rosół jest najsmaczniejszy? Ten gotowany, dłuuuugo, powooooli i dokłaaaadnie. I tak samo bedzie na Biomaxie. Im dłużej i dokladniej sie pogotuje, tym uczta będzie przedniejsza. Buziaczki :*
Dnia 2015-03-30 o godz. 16:11 ~lilka napisał(a): > Czesc Robalki! > Tęskniłam za wami przez weekend :D > Wiecie jaki rosół jest najsmaczniejszy? > Ten gotowany, dłuuuugo, powooooli i dokłaaaadnie. > I tak samo bedzie na Biomaxie. > Im dłużej i dokladniej sie pogotuje, tym uczta będzie przedniejsza. > Buziaczki :*
robaczku lilka swieta prawda czym dluzsza konsolidacja tym mocniejsze wybicie zgadzam sie w 100%:))))pozdr
lilka już zapakowana po same rzęsy! Ostatnia transze dopychałam po 24gr, ale 90% kapitalu mam zaladowane po średniej 16gr. A żebys wiedział, że zjem kiedys tego karalucha w Azji. Wyssam do ostatniej kropli tłuszczu, tak jak tutaj zbieracz wysysa wszystkie soki z niecierpliwego leszcza. I jeszcze wezmę kilo surowych na wynos. Do rosołu :D Będzie jak u mamy :D
mnie tez nie, lubie ludzi pozytywanie zakreconych:) ale fluid sie dzis popisal:( indygo zagralem i mam wrazenie ze troche wystudzi bo prezes chyba dobil do 25% i w drugiej polowie jakos tak juz slabo sie krecil aczkolwiek moge sie mylic:)