• Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    Po świętach pojawi się ruch i zamieszanie spowodowane zbliżającymi się wynikami za Q1 po publikacji których okaże się czy firma zarabia na utrzymanie czy na rozwój. 250 tys netto za Q1- tyle bym chciał.
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~ktoś [195.95.144.*]
    Myślę, że tyle nie będzie. Premiera była dopiero 19.02( w połowie kwartału), więc zysków czy przychodów ze sprzedaży na razie nie ma co liczyć. Do tego dopiero teraz dochodzą inne kanały i rynki dystrybucji. Same rozliczenia ze Steam pewnie nie mają 7 dniowego terminu zapłaty, tylko pewnie 30 dni albo i więcej. Gra pod wyniki najwcześniej w IV kwartale. I jak będzie OK to powtórka na początku przyszłego roku po wynikach całego roku i pierwsze wyniki AR II(jeśli w tym roku jak zapowiadali wydadzą). Natomiast na razie jak widać przesuwanie kursu w stronę podaży.

• Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~Arek [181.30.27.*]
    Spokojnie niemartwcie się do tego czasu spokojnie kupicie po 2 lub 1. Niebawem premiera wiedzmina i jak tam ruszy to zaczną tu wywalać na potęgą żeby tam przeskoczyć. Jak widać 3gr poza zasięgiem, od tygodnia brak chętnych tylko przybywa, możliwe że jeszcze przed świętami spadnie ale po to już może być wiele milionów na 3.
    Może i pewnie będzie, ale nie ma co się martwić na zapas. Szkoda tylko, że spółka zaniechała komunikacji z akcjonariuszami. Gdyby się odzywali regularnie to może byłaby i płynność większa i kurs nie nurkowałby jak teraz, a tak cieniuchno.

• Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    Jak wy doszliście do tego że Q1 będzie słaby, kiedy Q4 2014 wyniósł 140 tys.zł. Nie wiem jak wy to robicie ale wydaje mi się że tu są większe wzrosty przed nami niż na CDR. Przypominam że Q1 2014 był na minusie a Q1 2015 raczej nie może być na minusie.
    Obyś miał rację. Ja brałem pod uwagę tylko sprzedaż AR w IQ. Może rzeczywiście będzie dużo lepiej.
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~nowy [79.191.199.*]
    Te wasze ( twoje ) wywody to wielki kit .
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~Saddam [89.231.76.*]
    To nie wywody tylko wyniki za Q1 Q4 2014 i to nie kit synu
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~op1 [176.31.138.*]
    2mln po raz pierwszy, zasypują 3, pewnie niedługo poleci na 2gr. Brak popytu oznacza spadek. Może następna podbitka pod 2 epizod za rok, dwa.
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~jaro [95.49.118.*]
    Ewidentny brak gotówki na święta ,okazja do tanich zakupów.
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~op1 [176.31.138.*]
    Dnia 2015-03-31 o godz. 10:18 ~jaro napisał(a):
    > Ewidentny brak gotówki na święta ,okazja do tanich zakupów.

Mylisz się, przy braku gotówki wywalali by po 2gr a po 3gr tego nie sprzedadzą, z dnia na dzień rośnie.
    Jeśli tanie zakupy to czemu nikt kupuje? Brak chętnych, cena wygórowana.
    Po prostu sprzedają, bo nie wierzą że może coś być po wynikach za QI. I tyle.

• Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~on [181.30.27.*]
    A co może byc po wynikach, jeden wielki minus? Koszta steam, koszta pudełka + pozostałe koszta.
    W nową gre nikt nie gra, w starą coraz mniej wystarczy spojrzeć, do może spać do 1gr a po to nawet 1gr z prawej. Wywalanie po 2gr rozpoczęte, zasypują 3 takie są realia.
  • Re: Kiedy gra pod wyniki. Autor: ~gertruda [199.255.210.*]
    Jakie wyniki jak gier niema a spółka zapadła się pod ziemią bo nic nie odzywają się
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.