• info w drodze Autor: darek0616 [155.133.1.*]
    przemieliło sie 3mln akcji w tydzien zmiana akcjonariatu
  • Re: info w drodze Autor: ~real [178.235.65.*]
    Jakie info - wywalanie i ubieranie przed świętami przez złodziei z zarządu!
  • Re: info w drodze Autor: darek0616 [155.133.1.*]
    ja mam 67tys szt jak bym mial wywalic to kurs uwalam na 12 gr, a tu przemielilo sie 3mln i poszlo do gory z 11gr na 21, kto niby ma wywalac ktory zarzad? prezes jest nowy rada porezygnowala po dwoch dniach od przyjecia nowego prezesa, bedzie zmiana akcjonariatu i prejecie spolki przez kogo innego
  • Re: info w drodze Autor: ~CzłowiekDemolka [178.42.111.*]
    Spółkę przejąć można tanio ale długi w niej są dużo co czyniłoby przejęcie pod nową działalność nieopłacalnym
  • Re: info w drodze Autor: ~Wielbiciel [46.238.79.*]
    Dokładnie tak - taniej wychodzi otwarcie czegoś zupełnie nowego
  • Re: info w drodze Autor: ~analityk [37.30.60.*]
    ktoś gra tych akcji nie ma w arkuszu
  • Re: info w drodze Autor: ~zagadka [83.12.118.*]
    kto ma akcje ? może je policzymy ?
  • Re: info w drodze Autor: darek0616 [155.133.1.*]
    67000
  • Re: info w drodze Autor: ~łozap [109.173.169.*]
    0
  • Re: info w drodze Autor: ~masej [188.146.231.*]
    tylu grało obroty robili a tu nikt nie ma akcji :-)
    a to może trochę historii się przyda - gdzie są akcje które PTI puściło w styczniu?
    o to samo sie pytam gdzie są te akcje część odebrała ulica, ale nie powiesz mi ze ulica robi takie obroty
    ulica to robiła obroty wczoraj i dziś to widać jakie zrobiła i co ugrała.
    24.03 obrót - 1 138 371 odbieranie akcji od leszcza
    27.03 obrót - 1 037 199 ubieranie leszcza
    30.03 obrót - 619 764 leszcz jeszcze podbiera
    31.03 słabym nerwy puszczają i powolne wywalanie. Dzisiaj miala być niska baza a potem można by było znowu pograć, ale sie nie udało także jutro będzie zjazd. Analogicznie patrząc ta sytuacja sie powtarza
    czyli wychodzi na to że ulica jest ubrana w przedziale 0,18 - 0,22 gr bo w tych przedziałach było najwięcej operacji ? Chyba że to nie kupowała ulica i mała korekta i jedziemy dalej
    dużo przecież możliwości ma PTI by przebukować - koledzy koleżanki, kontrolowane spółki, jakichś 10 nowych zaufanych by się znalazło, no i wtedy można spokojnie między sobą przerzucać, kontrolować i ubierać leszcza
    no ale widzisz kolego własnie o to mi chodzi - tygodniami sie nic nie dzieje a nagle przewalanka po 1 bańce na sesji a potem znowu cisza :-) gra ustawiona
  • Re: info w drodze Autor: ~Inwestor [213.158.221.*]
    Jak za pare dni okaże sie ze PTI brało w tym udział to nie wiem czy zatrzyma sie na 1 zeta. Moim zdaniem tu wywołania jeszcze nie było papier musi sie po prostu troche schłodzić. Czuje ze w najbliższych dniach bedzie tu gorąco jak to mówią cisza przed burzą
    jeden kolega pisał że jutro może być zjazd czyli można coś jeszcze podebrać ?
    Będzie bujało bo musi akcji jest tak mało że nie może cały czas rosnąć jeżeli by wszyscy trzymali akcje nie było by gry i obrotu 
    Free float to tylko 26,43% przy 4 700 000 szt. akcji dlatego są tak duże skoki kursu. Jeżeli by nikt nie sprzedawał handel by zamarł przy tylu akcjach. Niedawno przemieliło się 2 bańki. Jednym wyjściem jest wyższy poziom cenowy akcje by nie latały wtedy w milionach, albo dodruk jak w tym przypadku się szykuje i inwestor
  • Re: info w drodze Autor: ~lol [81.246.213.*]
    Ty nawet nie wiesz jaki jest ff a się proodukujesz. Zabawny jesteś. Hehe
    tak kolego masz racje zapomniałem dodać ten link kiedy to pisałem w styczniu i taki był ff przed sprzedażą akcji przez PTI. W tej wiadomości chodziło tylko o przypomnienie sytuacji analogicznych

https://www.bankier.pl/forum/temat_bedzie-bujalo-bo-nie-ma-innego-wyjscia,16435697.html

oczywiście teraz mamy ff 70 %
  • Re: info w drodze Autor: ~CzłowiekDemolka [83.28.124.*]
    No rzeczywiście info jest :-)
  • Re: info w drodze Autor: ~kawiarz [83.11.61.*]
    daro pewnie załamany ze swymi 67tys akcji. szkoda mi chłopaka.stracic tyle kasy. ja tak na pbg poplynąlem ido dzisiaj nie mogę się podnieść. Podbitke zrobili po mistrzowsku trzeba przyznać. ja po doświadczeniach na pbg już jestem uczulony na takie zagrania. Przestroga dla wszystkich jeżeli cos błyskawicznie rosnie zawsze jest jakas druga strona medalu i nie wsiada się do takiego pociągu co już odjechal i jeszcze tak ekspresowo niczym nasze pendolino pozdro dla  wszystkich
  • Re: info w drodze Autor: ~masej [188.146.209.*]
    takiego sie nie Spodziewałem -WYWALONE WSZYSTKO o tratach nawet ni chce mi sie mówić
  • Re: info w drodze Autor: ~jerzy [95.108.89.*]
    spójrzcie na POLFE!!!!!!!! Niedługo odpał.
  • Re: info w drodze Autor: ~karol [94.78.163.*]
    brać
  • arkusz Autor: darek0616 [155.133.1.*]
    panowie wczoraj sprawdzalem na kupnie bylo od 12 do 5 gr troche ponad 100 tys, nie jestem za naganianiem choc mam te akcje po sr 16gr ale skoro wczoraj bylo info o upadlosci na kupnie bylo 100tys szt a dzis zmielila sie banka i bez wiekszego spadku, to znaczy ze cos sie ma na rzeczy ulica tej banki nie wziela po takim info???? prosze o odpowiedz
  • Re: arkusz Autor: ~CzłowiekDemolka [178.42.116.*]
    Papier trzeba oddać do końca ale powoli, żeby oddać po 10-12 gr a nie po 2-4 grosze dlatego jest przewalany tak duży wolumen.
  • Re: arkusz Autor: ~kiler_jurek [193.59.32.*]
    pisalem wczoraj: prawdopodobnie ktos zostal z wiekszym pakietem i robi mlynek zeby wciagnac do zabawy i rozdac zalegajacy kwit.
  • Re: arkusz Autor: ~jacek_z_grochowa [83.15.91.*]
    Sam dwukrotnie gasiłem wyskoki pow. 25 gr. Prawdopodobnie zasypałem kogoś kto chciał wyciągnąć truchło..
[x]
DEMOLEN 50,00% 0,13 2015-05-18 17:03:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.