• chłopcy Autor: ~XTB-X [5.172.252.*]
    Obecnie mamy około 1.5 mln rachunków maklerskich z czego tylko 14% jest w ruchu. Patrząc na ilość spółek na bananie leszcz nie skupił akcji COL za ponad 2.5 mln zł przy średniej 0,075 zł. Kto obserwował notowania wie że milionowe pakiety przewalały się z miejsca na miejsce. Teraz będzie dalsza akumulacja i wyciszenie pod info które musi w końcu się pojawić. każdy ponosi ryzyko każdy decyduje o swoich ruchach osobiście.
  • Re: chłopcy Autor: ~coloman [83.1.135.*]
    Dokładnie! tak jak piszesz ,będzie eksplozja wzrostów ,a ten od bankruta to cwany lis "as' nie jednego wyprowadził w pole.
  • Re: chłopcy Autor: pancio1980 [79.133.198.*]
    a ja se siedze ze 100k towaru srednia o,,6 i czekam polowe oddam po 0,13 a reszte po 1pln a co mam czas poczekam
  • Re: chłopcy Autor: darexy [62.69.195.*]
    Zegar tyka...;-)
  • Re: chłopcy Autor: ~parys [77.119.130.*]
    haha,przeciez tutaj jest free float ponad 90% Słownie ponad dziewięćdziesiąt procent! Ulica sie ubrała i kiszenie potrwa conajmniej rok zanim leszcze po trochu się wypryskają spekule. Później może podjada na 10-15 groszy,ale tutaj nie ma większych nadziei na wzrosty chocby latem
  • Re: chłopcy Autor: ~jerry [164.126.243.*]
    Kiszonka latami. Takich spółek jest na GPW kilkadziesiąt.
    praktycznie bez zadłużenia ,odpisem na 400 tyś, z niewielką stratą i inwestycjami krótko i długoterminowymi na kilkanaście mln zł ....pokaż mi taką drugą spółkę
  • Re: chłopcy Autor: ~jerry [94.254.193.*]
    Człowieku skończ już to mizerne naganianie.
    Ciekawe czy jeszcze ktoś w to wierzy.
    oh jerry jerry ....mizeria
  • Re: chłopcy Autor: ~XTB-X [5.172.252.*]
    Jak tam oddany już cały papier?
  • Re: chłopcy Autor: ~wark [5.174.69.*]
    Myślę ,że dopóki nie przemieli się ze 3 mln papiera na poziomie 3 gr to nie ruszy
  • Re: chłopcy Autor: ~Sysia [217.67.209.*]
    100% racji wpakowali miliony - może im się opłaca z tym stać?- chytry dwa razy traci, widać że czekają na leszcza i jego akcje, zamiast wypłoszyć/wyleszczyć choćby na górce to mrożą kaszanke!  widać że już nikt nie oddaje a wariantów mają coraz mnie jeśli stoi za tym Inwestor :-)). NAWET FORMALNYCH Z BANKAMI ETC. o Walnym i uchwałach dla lepszego jutra spółki nie wspomnę. Zaczekamy!
  • Re: chłopcy Autor: ~XTB-X [5.172.252.*]
    Myślę że już wystarczy... zaczynamy?
  • Re: chłopcy Autor: ~Kitiiket [87.205.199.*]
    Jadziem pany od jutra po Ulicach i spisujemy porozumienia wszak ulica ma te akcje a Gruby został pięknie odtłuszczony z akcji odkupi od nas na górce. Odessała Grubemu ulica wszystkie na dołku.
[x]
COLOMEDIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.