niestety dalej upychają, szkoda - mam sentyment do Nicosia, ale wyrzucenie z portfela było dobrym ruchem... czy/kiedy się odrodzi? raczej kwarantanna na 2 i chyba na 1 gr... chyba, ze pojawi się Janusz... obserwować można
Dnia 2015-03-28 o godz. 08:51 ~nico napisał(a): > Śmieć idzie do piachu. JUŹ NIERAZ PISANO, ŹE IDZIE DO PIACHU, ŻE BANKRUT, ŻE DNO. JEŚLI TAK TO CO WY TU ROBICIE? PO CO SIEDZICIE NA FORUM TEJ SPÓŁKI I MARUDZICIE?
Dnia 2015-03-28 o godz. 09:29 ~amber72 napisał(a): > Dnia 2015-03-28 o godz. 08:51 ~nico napisał(a): > > Śmieć idzie do piachu. > JUŹ NIERAZ PISANO, ŹE IDZIE DO PIACHU, ŻE BANKRUT, ŻE DNO. JEŚLI TAK TO CO WY TU ROBICIE? PO CO SIEDZICIE NA FORUM TEJ SPÓŁKI I MARUDZICIE? > >
Można powiedzieć że już się z piachu otrzepują :) Tu nie ma żadnych perspektyw lamusy.
Dnia 2015-03-27 o godz. 21:08 ~Ewa napisał(a): > niestety dalej upychają, szkoda - mam sentyment do Nicosia, ale wyrzucenie z portfela było dobrym ruchem... > czy/kiedy się odrodzi? raczej kwarantanna na 2 i chyba na 1 gr... chyba, ze pojawi się Janusz... obserwować można
Na ile wisisz na haku? Żadne janusze i inne fantazje ci tu nie pomogą, możesz co najwyżej wyjśc po 2gr póki okazja.
przecież ta gra to wtopa...jedyne rozwiązanie to uznać tą grę jako oficjalną wersję demo i zrobić mega dużo zmian w grze i udostępnić ją tym osobom co kupiły wcześniejsza wersję za darmo jako dodatek bo póki co jest bardzo kiepsko... ,mówie oczywiście o grze Afterfall Reconquest czyli totalnej porażce......bo wersja Afterfall Insanity jest czymś zupełnie odmiennym i kosmicznie lepszym ( w porównanie do standardów jakie sa obecnie na rynku gier to Afterfall Insanity jest średnią produkcją.... nic nadzwyczajnego) to jest moja opinia. Wątpię, że pójdą akcje do góry... w maju raport i się dowiemy ile straciliśmy lub zyskaliśmy na Nicolas Games. Prawdę mówiąc mogli sobie darować wydawanie Afterfall Reconquest Episode 1 na rynek bo to jedynie zaszkodziło i to bardzo zaszkodziło...
Dnia 2015-04-01 o godz. 23:49 ~Ewa napisał(a): > presja narasta, kwarantanna 2 gr nieunikniona i chyba 1 gr też, a szkoda... ale może potem będzie jeszcze jakaś jazda, historie już przerabiane
Pocieszaj się tu juxz po akcji. Wyjdziesz po 2gr i jesteś do przodu iż po 1gr, mam racje?
Dnia 2015-04-24 o godz. 13:45 ~Ewa napisał(a): > kiszenia ciąg dalszy...kierunek 1 gr niestety, szkoda...
no niestety kiszenie to wtopa i ten nicogames to wtopa totalna... jak ktoś ma możliwośći niech wspomoże produkcję i rozwój, niechaj dogada się z producentem i uruchomi coś naprawdę przyzwoitego bo póki co t o teraz mamy kaszanę i to surową bez przypraw... ratujmy się z tego chłamu i szukajmy perspektyw w innych gruntach... rozumię że czasami może być siężko i że nicolas niesie jakieś przyszłościowe zyski.... ale trzeba na to jakieś3-5 lat! kogo na to stać? przyjdziemy za 2 lata i ten stan będzie taki sam.... ten kapitał można pomnożyć lub stracić na spekulacjach :D wiadomo duża kasa lub dyży bankrut w zależności od zdolności.... ludzie ja tutaj wrócę po premierze 2 episodu w 2016 roku bo wszystko na to wskazuje,, ze wtedy to będzie miąło jakiiś kolkowiek sens :D :D pzdro dla all ;P :)
Ponawia pytanie, jest szansa że na 1gr poleci czy brać po 2. To chyba dobra cena na spółkę która powstała z upadku i wyszła na prostą. Kolejny epizod w tym roku, w przyszłym następny więc myślę że 2gr to dobra cena na zakupy i potrzymanie akcji do przyszłego roku.
Dnia 2015-04-26 o godz. 18:31 ~olek napisał(a): > Ponawia pytanie, jest szansa że na 1gr poleci czy brać po 2. To chyba dobra cena na spółkę która powstała z upadku i wyszła na prostą. Kolejny epizod w tym roku, w przyszłym następny więc myślę że 2gr to dobra cena na zakupy i potrzymanie akcji do przyszłego roku. >
Myślę. że spokojnie możesz brać po 2gr i 3gr. Na 1gr raczej nie licz. Dramat już był. Teraz spokojnie czekamy na wyniki sprzedaży. Nie twierdzę, że w tym roku, chociaż po raporcie za Q3 może być podjazd w górę do 6-7gr, ale pod koniec przyszłego faktycznie możemy mieć całkiem przyzwoity kurs. A potem, kto wie. Jak spółka dalej będzie rozwijać uniwersum Afterfall i tworzyć społeczność wokół tegoż to może się w końcu okazać, że albo jakaś większa spółka dostrzeże potencjał NEG i zechce go wykorzystać inwestując lub przejmując NEG, albo np. uniwersum zostanie sprzedane jakiemuś dużemu developerowi, a wtedy.... Ot takie rozważanie w poniedziałkowy poranek. Jednak całkiem realne tak myślę.
Od kilku tygodnie popytytu na 3gr niema, czyli można się spodziewać w każdej chwili rozebrania 2gr a wtedy ci co kupili po 2gr ustawią się na 3gr i powstanie baton. Podaż z tygodnia na tydzień rośnie na 3gr, nie wygląda to dobrze a chętnych do wywalania nie brakuje.