• Maestro Autor: ~sena9 [89.67.61.*]
    Co nam powiesz na temat ECR, i całej grupy Indygo????????
  • Re: Maestro Autor: ~Maestro [31.61.131.*]
    wyluzuj gacie ....
    jeszcze dziś zamknięcie po 2 gr ...
    a teraz odchodzi już lekkie ubieranie po 3 gr ??? czy mi się tylko wydaje ???
  • Re: Maestro Autor: ~tom-sky [94.196.229.*]
    Tak sobie wmawiaj :)
    Dnia 2015-03-27 o godz. 16:44 ~tom-sky napisał(a):
    > Tak sobie wmawiaj :)

hmmmm ......
    coś niecoś tam (3 gr) tak jakby przybyło ....???
    czy znów mi się tylko wydaje ....????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Maestro Autor: ~sena9 [89.67.61.*]
    na każdą okazje masz odpowiedź, nie wazne co bedzie, ale w długim terminie powinno być dobrze, szkoda dyskutować z takimi ludźmi jak ty

• Re: Maestro Autor: ~Marek [83.31.213.*]
    Jedna wbrew twojej opinii zamknięcie na poziomie o,03 zł
    Były kilkukrotne próby zejścia na 0,02 ale niewielką ilością akcji np 500 lub 1000 szt
    Po 0,03 poszło 3.980.000 szt obrót 274 000 zł !!!!!!!!!!!
    chyba coś naprawdę zaczyna się !!!!!!!!!!!

pozdrawiam na weekend
    ????
    co to ??? wymiotło wszystkich speców od wzrostów ???
    od 4 - 5 dni żadnego wpisu ....????
    a miało dla wszystkich nie wystarczyć po 3 gr ....

NORD500 czekasz jeszcze na 2 gr ...??? , bo te "TWOJE" 1.390.000 zniknęło - dziś jest spora szansa na złapanie po 2 gr , coś tak czuję w kościach .

a prywatnie proponuję zerknąć na 01 CYBATON wczoraj spore spadki ....??? może dziś coś odrobią ???
  • Re: Maestro Autor: ~JA [81.219.244.*]
    Poprostu jest Pad nikt nie kupi po 0.03 i nikt nie sprzeda po 0.02.
  • Re: Maestro Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Zniknęło z powodu krótkotrwałego spekulacyjnego zadania na innej Perle
    :)
    Na indyku zbliża się wybicie - raczej góra - potem zobaczymy co zrobi ECR
    Przypominam, że nie było jeszcze żadnej cenotwórczej informacji na naszym papierze.

• Re: Maestro Autor: ~posiadaczakcjiecr [78.10.82.*]
    nikt nie pisze od kilku dni ale na ciebie zawsze mozna liczyc mimo ze akcji nie posiadasz hehee
  • Re: Maestro Autor: ~posiadaczakcjiecr [78.10.82.*]
    i jedzcze jedno: kogo obchodzi 2,3 czy 4 grosze? gra bedzie szla o wieksza stawke. grupa Indygo ma kapital i moga zrobic co zechca co pokazali ostatnio a akcjach 4 spolek gdzie wolumeny i wlozony kapital to byly dziesiatki mln zolych ! a na ECR przyjdzie jeszcze czaa bo po co maja sie teraz "bawic" skoro w obrocie ich akcji niest niewiele! ! dobrze rowniez ty o tym wiesz dlatego tez m.in. tak sie ekscytujesz hehehe
  • Re: Maestro Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    nie pomyliłem się za dużo co do tych 'ostatnich ' ruchów na "perełce" ....
    czyli wszystko w rękach .... tych 'grubych' 
    wg mnie do długiego weekendu nic tu się nie wydarzy ???... obroty jak dziś ....

może właśnie w ten długi weekend jak mniej ludków siedzi przed notowaniami , coś tu zadziałają ????

A co Ty się martwisz czy zadziałają czy nie?
    Przecież nie masz akcji

Dnia 2015-04-20 o godz. 14:27 ~Nord500 napisał(a):
    > A co Ty się martwisz czy zadziałają czy nie?
    > Przecież nie masz akcji
    > :)

No, co TY przecież stoję na kupnie jak TY ....
    tylko już nie pamiętam czy na 2 gr czy na 1 gr .....
    jeszcze jeden taki zrzut jak 2 tyg. temu i może coś złapię ???
    może w ten .....długi weekend ????

ps. 
    a w reklamie powyżej zasady działania PIRAMID FINANSOWYCH w Polsce i na Świecie
    wyd. PWN !!! ...... to musi być poważna pozycja !!!!..... 
    może coś dla 'inwestorów' z N C ?????
    link

Maestro - więc jednak chcesz kupić?
    Tylko że po 1 groszu.

?????
    wszystko , na takich wynalazkach jest możliwe .... i ten 1 gr w zasięgu .... jednej sesji
    ostatnio 4,5 mln zrzucili po 2 gr bezproblemowo...., jakby to teraz powtórzyli z taką ilością to mógłby by być problem .... i zahaczyło by o 1 gr ???

poczytam jeszcze o tych "PIRAMIDACH" z N C i się ostatecznie zdecyduję ..... HAHAHAhahaaaa

pozdr.

??????
    początek sypania i zjazdu do 1 gr ...???
    złapali 900 akcji p o 3 gr dla chyba zmylenia przeciwników

z ostatniej chwili :

Bredzisław odczytał z kartki "ustawę proinnowacyjną" i czego tam nie ma .....
    nie jestem super expertem , ale coś mi sie wydaje tak to na bieżąco słuchając , że otwiera sie jeszcze większe pole do przekrętów na N C
    Witam ponownie to tylko ja .......
    nie zaglądałem tu jakiś już czas , ale chyba nic ciekawego mnie nie ominęło ???

.....
    no, pokazały się 3 czy 4 nowe INFA o jedno o powołaniu osoby zarządzającej i dwa o kooptacji członka RN ....(o kupnie 300 akcji już tu wspominałem) , ale szaleństw nie widać ....
    tak jakby zmniejszyła się kolejka z lewej (chętni na zakup po 2 gr) i wydłużyła tych co za "bezcen" (tj. 3 gr) chcą oddać .....

ps.
    a mój ulubiony Bredzisław (bezwąsy) ten ' z kartki' znów "zaskoczył" i na gwałt chce pomóc (chyba sobie?) przedsiębiorcom w kwestiach podatkowych ...... nic tylko inwestować !!!!
  • Re: Maestro Autor: ~sena9 [89.67.61.*]
    Zarząd Electroceramics S.A. z siedzibą w Warszawie („Emitent”, „Spółka”) informuje o przyspieszeniu terminu publikacji jednostkowego raportu rocznego Spółki za 2014 rok.

Nowy termin publikacji jednostkowego raportu rocznego to 14 maja 2015 roku.
    Zgodnie z harmonogramem publikacji raportów okresowych w 2015 roku (raport bieżący EBI nr 4/2015 z dnia 29 stycznia 2015 r.) pierwotnie deklarowanym terminem publikacji ww. raportu był 15 czerwca 2015 roku.

Zmiana terminu publikacji skonsolidowanego raportu rocznego za 2014 rok podyktowana jest przekazaniem w dniu 11 maja 2015 r. przez biegłego rewidenta opinii i raportu z badania skonsolidowanego sprawozdania finansowego Emitenta za 2014 rok.

Podstawa prawna:
    § 6 ust. 11, § 6 ust. 14.1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
    no, ..... proszę jeszcze 1 INFO .....!!!! i to jakie ???

hm ....
    ostatni raport jednostkowy za 2014 r. też chyba był 'przyśpieszony' biegły się spisał ... , ale szału nie było .... niestety
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.