• zbieranko Autor: ~sasa [94.254.193.*]
    Powoli zbieranie dobry zwastun. ...
  • Re: zbieranko Autor: ~naj [89.66.143.*]
    dokladnie
  • Re: zbieranko Autor: ~marek [93.159.159.*]
    Zobaczymy jak nadchodzacy tydzien.
  • Re: zbieranko Autor: ~gad [94.254.133.*]
    Będzie tak jak poprzednio marazm aż spadnie poniżej 4zl
  • Re: zbieranko Autor: ~Endi [83.6.248.*]
    Jest wiele teorii mówiących czy spółka pójdzie w górę czy w duł.
    Od listopada mieliśmy rajd na 8zł i w marcu spadek poniżej 4.
    Cóż takiego się zmieniło w spółce że aż takie spadki i wzrosty. Chyba nic.
    Podpisali kontrakty realizują projekty. To chyba dobrze. Wszyscy czekają na magiczny ruch inwestorów.
    Po dokupieniu w zeszłym tygodniu ustawiam sprzedaż na bezpiecznym 7,20zł. Wycena przez firmy inwestycyjne jest na poziomie 7,80-8,80zł. Przed świętami będą znaczące ruch i zamkniecie kwartału.
    I jak mówią Gumisie jak nie masz nie decydujesz
  • Re: zbieranko Autor: ~Endi [83.3.153.*]
    Ktoś słyszał o przejściu na rynek główny Nanotelu czy to tylko plotka
  • Re: zbieranko Autor: ~nano [78.133.219.*]
    Chyba już wszyscy o tym zapomnieli:

Zawarcie umowy inwestycyjnej Zarząd NANOTEL S.A. z siedzibą we Wrocławiu (dalej: "Spółka", "Emitent") informuje, że w dniu 15 listopada 2013 roku, zawarta została umowa inwestycyjna (zwana dalej Umową) pomiędzy NANOTEL S.A., Danielem Wojnarowiczem i Martą Świst (zwanymi dalej Akcjonariuszami Dominującymi) z jednej strony a spółką Bridge le Pont Investment House S.A. oraz spółką Blue Tax Group S.A. (zwanymi dalej Inwestorami) z drugiej strony. Zgodnie z w/w umową, Emitent zobowiązał się do zwołania Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia NANOTEL S.A. celem podwyższenia kapitału zakładowego spółki w granicach kapitału docelowego i skierowania oferty nabycia nowych akcji do Inwestorów. W przypadku podjęcia przez NWZ wskazanej powyżej uchwały, kapitał zakładowy Spółki zostanie przez Zarząd Emitenta podwyższony w ramach dwóch kolejnych emisji prywatnych, w których łącznie subskrypcja będzie obejmowała 20% obecnej liczby akcji Spółki, z czego każdy z Inwestorów obejmie połowę subskrybowanych akcji oferowanych w każdej z emisji. Wartość nominalna każdej akcji wynosi 0,10 PLN. Cena, po której akcje nowej emisji zostaną objęte przez Inwestorów, zostanie określona w uchwale Zarządu Spółki, w wysokości nie wyższej niż 2 PLN za akcję. Strony w umowie inwestycyjnej uzgodniły, że docelowo nowe akcje NANOTEL S.A zostaną wprowadzone do obrotu na NewConnect.
    Umowa inwestycyjna, o której mowa powyżej została zawarta z zastrzeżeniem spełnienia się warunku zawieszającego, tj. wyrażenia przez jeden z banków, z którym Emitent zawarł wcześniej umowę kredytową, na zmianę struktury akcjonariatu Spółki. W przypadku odmowy wydania przedmiotowej zgody przez bank lub nie wydania jej w określonym w Umowie terminie, tj. do 31 grudnia br., Umowa wygasa.

Celem umowy inwestycyjnej jest ustanowienie trwalej formuły współdziałania mającego na celu rozwój Emitenta w zakresie dotychczasowego przedmiotu działalności, nie wykluczając strategicznego rozszerzenia jej działalności na nowe obszary w przyszłości. Emitent po zawarciu tej umowy będzie miał możliwości realizacji szeregu kontraktów związanych
    z wykonawstwem światłowodowych sieci szerokopasmowych, których zawarcie uzależnione jest od możliwości ich finansowania. Inwestorzy zobowiązali się w umowie czynnie wspierać Emitenta w jego rozwoju, a zwłaszcza w działaniach związanych z pozyskiwaniem środków finansowych niezbędnych do realizacji tych działań. Akcjonariusze Dominujący jak
    i Inwestorzy będą dążyć do dynamicznego wzrostu wartości Spółki, którego celem będzie przejście z rynku NewConnect na rynek główny w perspektywie kilku lat.
    Zawarcie powyższej umowy będzie miało bardzo istotny pozytywny wpływ na rozwój Spółki w kolejnych latach. Spółka jednocześnie informuje, iż prowadzi zaawansowane rozmowy
    z podmiotami, dla których NANOTEL S.A. mógłby być wykonawcą linii światłowodowych na innych obszarach Polski. Budowa linii światłowodowych w Polsce realizowana jest w ramach pozyskanych środków finansowych z Unii Europejskiej z lat 2007-2013 i będzie kontynuowana w nowym rozdaniu na lata 2014-2020.
  • Re: zbieranko Autor: ~Enigma [159.205.142.*]
    Najlepiej poczekać do wyników, no chyba, że ktoś wie czy spółka rozliczyła wykonane prace i dostała kasę od zleceniodawców.
  • Re: zbieranko Autor: dworek [89.78.122.*]
  • Re: zbieranko Autor: ~Enigma [159.205.142.*]
    Wygląda na to, że wyniki I kwartału będą rewelacyjne.

http://www.telko.in/lubelskie-skonczy-jako-pierwsze-budowe-sieci-w-ramach-sspw-
  • Re: zbieranko Autor: ~Endi [95.49.134.*]
    Czyli dobrze mówiłem wracamy na 6-7zł
    Dzisiaj dalej zbieranie.
  • Re: zbieranko Autor: ~Endi [79.191.154.*]
    Witam po świętach.
    Przed nami ciekawy tydzień. Kończyliśmy przed świętami na obrotach 0,8 miliona zł dawno takiego ruchu nie było.
    Jesli wtorek okaże się podobny to mamy trend stały wzrostowy. I stopniowo wzbijamy się do granicy przebicia 5zł
    A dalej pójdzie lepiej
  • Re: zbieranko Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    z długami pójdzie lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!! co ty piszesz??????????????może trochę rozsądku
    Długi zaczna splacać jak beda dostawac realna kase. Kontrakty sa długie i zaplata dopiero po zakonczeniu. Stad musza sie finansowac długiem.

ZAWSZE TAK JEST TYLKO PO ZAKOŃCZENIU KONTRAKTÓW DŁUGI POZOSTAJĄ A KASY JAK NIE BYŁO TAK NIE MA
  • Re: zbieranko Autor: ~nano [188.116.35.*]
    Zawsze możesz zagrac wirtualnie ;)
  • Re: zbieranko Autor: ~marek [93.159.159.*]
    I kolejna ładna sesja za nami. Tym razem z wiekszymi obrotami co jest bardzo dobrym sygnalem.
  • Re: zbieranko Autor: ~Endi [79.191.151.*]
    Witam.
    Do Wojciecha. Z twojej strony był błąd że nie kupiłeś jak był na to czas. Teraz masz pecha bo akcje będą szły w górę i tak do majowego walnego gdzie będzie szał na dywidendę. Kasa jest wiedź na stronę poczytaj DOKŁADNIE nie pobieżnie raporty zestaw wszystko do kupy i wyjdzie ci po wyliczeniach 7,60-8,20zł.
    Wiem że jest to frustracja ale będzie dobrze jak wejdziesz teraz i uśrednisz ze stratami.
    Zbieranko trwa ...
    do ENDI  --------PODAJĘ TEMAM I CZEKAM NA KOMENTARZE ,,,SPÓŁKĄ ZAINTERESOWAŁEM SIE NIEDAWNO I OSTATNIE WZROSTY TO PONIEKĄD MÓJ UDZIAŁ ,,,MYŚLĘ ŻE DZISIAJ TEŻ TAK BĘDZIE ,,,,,NIE MAM CO UŚREDNIAĆ BO PO ŚWIĘTACH ZACZĄŁEM ,,,A GDYBYM NIE LICZYŁ NA 20 TO BYM NIE WSZEDŁ  ,,,,,,MAĄ ZYSK Z ZESZŁEGO ROKU ULOKOWANY PRAWDOPODOBNIE W MATERIAŁACH  ,,  DO TEGO DOŁOŻĄ ZYSK Z BIEŻĄCEJ ROBOTY A MAJĄ NIEZŁE KONTRAKTY TAK WIĘ JEŻELI TO SIĘ SKUMULUJE TO WYJDĘ POWYŻEJ 2O ,,,,,,,OKOŁO 4,5 K NA 1,3 K AKCJI TO ZYSK NA 1 WYJDZIE POWYŻEJ 3 ZŁ ,,,,,,,POZDRAWIAM
  • Re: zbieranko Autor: ~Enigma [178.36.249.*]
    Mocne zamknięcie - jutro powrót powyżej 5 zł.
    a tam mocne !!!!!!!!! dokupiłem sobie parę sztuk a to od razu do góry gna ))))))))))))))))))))))))))
  • Re: zbieranko Autor: ~Endi [83.28.3.*]
    Myślę Wojciechu że jesteś małym samochwałą. Obroty na poziomie 0,8 miliona to leka przesada mówiąc że to twoja zasługa. To chęć posiadania przed walnym zgromadzeniem akcji tego przedsiębiorstwa. Taka spółka może ze swoim kapitałem przejść na na główny rynek i taka informacja możne się pojawić na walnym.
    Jak myślisz ile wtedy będzie kosztować akcja. W obiegu jest ich bardzo mało a chęć posiadania jest spora.
    Chyba będę musiał podwyższyć moją propozycję i cena za akcję przekroczy niebawem 10zł
    Polecam Endi
    a kiedy były obroty o,8 k  ,,,,,,,,,,,,,,,,przez ostatnie dni jak zbierałem ledwo  20 000 dziennie
    Wczoraj korekta w locie a dzisiaj kontynuujemy wzrosty ...
  • Re: zbieranko Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Dnia 2015-04-14 o godz. 08:40 ~nano napisał(a):
    > Wczoraj korekta w locie a dzisiaj kontynuujemy wzrosty ...

Ale szarpnol na otwarcie 5 ,45 wolumen az 1 szt. to chyba wojtka , poslucham was i wejde jak bedzie ponizej 5

zapomnij o 5 )))))))))))))))))))))

[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.