Popytu po 0,06 już nie ma. Zaczyna sie podaż na 0,05,potem 0,04 i chyba powoli spółka idzie na 0,01zł i do piachu. Nawet drobny żelazny akcjonariat pęka i realizuje stratę. Naganiają też słabo. Nikt tego nie chce kijem ruszać.
To nie wygląda dobrze już od 10gr. Ale napisz tutaj coś złego na Mewkę, to od razu zostaniesz zjedzony i z automatu zostaniesz czlonkiem spółdzielni, która nagania bo chce dobrać przed odpałem w kosmos na 20gr. Tylko nikt z tych marzycieli nie dostrzega, że odpał to już tu był - rok temu z 13gr na 18gr. I to był już chyba odbicie zdechlego kota.
From, co ty na to? Kiedy ten twój odpał na 20gr? Zdążą przed wylotem z giełdy?
Tutaj chyba mało kto czytał raport. Boją się. Tutaj liczy sie tajemnicza spoółdzielnia, która zbiera po taniości i lada dzień odpał w kosmos. Podobno :)
Ostatni odpał tu był rok temu z 0,07 na 0,14. pamiętam wtedy był fajny naganiacz na forum i naganiał na ponad 1 zł. Mówił o obligach o nieruchomościach jak sie go pytałem co mewa produkuje, ilu miał pracowników to mnie zaraz gasił, że ze spółdzielni jestem patentowicza. Może jeszcze bedzie jakieś odbicie ,bo tu nigdy nic nie wiadomo , ale ryzyko straty na tym papierze oceniam na bardzo duże. Obecnie to chyba jest jakaś drobnica która tu wisi od roku i wiecej i nie ma jak z tego wyjść. Sytuacja jest tragiczna i jeśli nie będzie jakiejść poważnej sztuczki to papier jest do piachu niestety.
starym zwyczajem: skoro zaczynają się negatywne komentarze, to oznacza, że być może cos dobrego, pozytywnego wisi w powietrzu. WARTO NADAL CIERPLIWIE CZEKAĆ.
To nas pewno był From. Teraz już sie nie udziela, bo widzi że sie skompromitował tymi swoimi odpalami w kosmos, ale jeszcze niedawno wieszczył tu 15gr i 20gr lada dzień. A jak ktoś napisał choć jedno złe słowo na Mewkę (opierając sie o fakty z raportu) to z automatu zostawał czlonkiem spoldzielni, która tylko czyha na tanie akcje przed odpalem.
A ty kolego poniżej - czekaj sobie, czekaj. Może wreszcie wyczekasz ten tragikomiczny wykup obligacji i wplatę za MSX. Może kiedyś, w jakimś 2089 roku wreszcie ta kasa spłynie do Mewki :D
Już ponad 800 tys. akcji do kupienia po 0,06 zł - a gdzie ukryciaki? A liczba chcących sprzedać po 0,06 rośnie szybko, żeby nie powiedzieć lawinowo bo frajerzy myśleli , że są cwańsi i skasują na szybciora 20 %. Leszcz nie bierze a frajerów już nie ma.
niestety sprzedalem swoj pakiet... bo ile mozna.... starta ale choc troche zostalo bo zaraz nic juz nie bedzie. MEWA ol...ała nas akcjonariuszy i taka prawda :(
wałki ,wałki i jeszcze raz wałki robione na tej spółce,brak nowej strategi,obligi nie wykupione,kara od knf,,moim zdaniem ta spółka zniknie niedługo z giełdy ,wszyscy czekaja na odbicie zdechłego kota ale czy będzie?!
A co to było to rok temu z 13gr na 18gr? To wlasnie nie był już ten zdechły kot?
Nawet ja, wielki pesymista, uważałem że 5 gr będzie tu ostatecznym dnem i od niego będzie ewentualna ostatnia wybitka na 9 gr. A tu proszę... Jest gorzej niż się wydawało.
Ciekawe co bedzie pierwsze - 1 grosz czy zawiecha notowań w szóstym alercie z braku scalenia. Co obstawiacie? A może jakimś cudem kasa z obligów wróci wcześniej niż 31.12.2015 :D