Hmm kiedy skonczymy rysowac ta wielka formacje oRGR z ostatnich 6 lat? W maju po wynikach? Wczesniej/pozniej? Mega formacja powinna dac spektakularny efekt. A na serio zawsze traktowalem AT z przymrozeniem oka... i jakos sie na tym nie przejechalem, chociaz nalezy pamietac zawsze, ze rysowane wsparcia/opory maja silne oddzialywanie psychologiczne na wielu inwestujacych :). Akurat TFO to taki rodzynek ktory od zawsze zachowuje sie prawie zawsze odwrotnie do pokazywanych w necie profesjonalnych i polprofesjonalnych analiz (przynajmniej tych o zasiegu krotko i srednio terminowym).
Niech pamieta tylko, ze tu sie obchodza z technicznymi jak z gownem na polu... w poniedzielek otwarcie zalatwilo pieknie wczesniej rysujace sie AT na wyjscie gora, a wiekszosci biedakom nie odpalily stopy ustawione pomiedzy 6,7-7... dalszy scenariusz juz znacie... i to wszystko prawie za darmo, szacun :). Nie mniej twierdze dalej, ze ktos nie docenil sily wodospadu w swoich kalkulacjach, ale cel zostal osiagniety arkusz S od dawna opustoszaly ladnie sie napelnil.
A ja obserwuję z uwagąwykres Intraday i bardzo wyraźnie widać jak KTOŚ z determinacją uwala kurs dokładnie wtedy gdy dochodzi do granicy przełamania jakiegoś oporu. Innym kryterium sypania jest moment kiedy koszyk zleceń kupna jest mały i dziurawy więc gdy można zrobić dużą zwałkę małym kosztem. TAK NIE ROBI ŻADEN INWESTOR KTÓRY CHCE SIĘ POZBYĆ AKCJI W CELU WYJĆIA. Syp dalej naganiaczu ciekawe czy odkupisz dużo taniej:)
Wczoraj dokupiłem kilka tysi. po średniej 5,54. Za jakiś czas zobaczymy czy moje uśrednienie w górę było dobrym krokiem.