To chyba jest bardzo smutne,ze zarzad nie reaguje i nie uspakaja paniki, ktora widzimy na walorze Powazny zarzad, by reagowal ;natychmiast niestety nie manipulatorzy, ktorym widocznie wszystko jedno aby im bylo dobrze. Czy dobrze rozumuje. Jeszcze chlopcy duzo musza sie uczyc. Wniosek jest jeden nie potrafia zrobic tego co obiecuja
Jakiś czas temu tak dymali na BORUCIE i wydymali zjechali z 4 ,oo do 0,30 i cisza. Zarząd milczy. To jest nowa strategia GPW. Potrzebna kasa na wybory i .......... , kto da naród i to naród najłatwiej oszukać. A GPW nie ma zasad dlatego tak jest. To chora złodziejska instytucja bez nadzoru.
Właśnie mamy całą prawdę o tym jak tu wszyscy sprzedawali i kupowali akcje pod ogłoszone fatalne wyniki !!! Organizator tej zadymy poszedł na obiad i wszystko stoi !!!
Na zarząd to bym raczej nie liczył. Na koniec zrobiła się sesja wzrostowa na papierze. Strategia kupowania na wsparciu jednak popłaca.Młotek na wykresie też wygląda zachęcająco. Martwi jedynie nieco niższy wolumen. Jutro może być decydująca sesja co do dalszego kierunku.
przecież Zarządowi i kilku ich bliższym osobom do "operacyjnych działań" o to chodziło,upychali akcje w przedziale 6,80-7,20 od dawna wiedząc że słabe wyniki pokażą. Sypneli po wynikach więcej żeby rozkręcić kołowrotek panikarzy i teraz odkupują/będą odkupywali. Biznes to biznes. Równie dobrze odpisy mogli zrobić za rok...i wtedy wyniki byłyby lepsze i by się pięło dalej. A tak kółko zakręcą eleganckie, obłowią się. Misternie wcześniej zaplanowana akcja.
Było kilka osób na forum, które to tutaj pisały i przewidywały (zarówno odpisy jak i USD) i że ktoś sprzedaje w wąskim kanale. Ci co sprzedali wtedy wygrali (i o tyle mniej dali sprzedać UKŁADOWI). Mnie niestety się nie udało, a w pon. dodatkowo mnie przy kompie nie było i wtopiłem jak większość pewnie. SL nie ustawiałem bo to nie spółka na SL.
Mali, my tutaj zawsze zostaniemy wyd... coż smutne ale prawdziwe.
Jak już zgormadzą odpoiwednia ilość - tj. odkupią tyle ile założyli sobie wcześniej to pójdą informacje, komunikaty itd
ale po co mają się odzywać? Żeby cie podeprzeć na duchu? Pamiętaj, że winny się tłumaczy. Spółka konsekwentnie i bez pucy realizuje swój plan i nie ogląda się na szybkie rączki i innej maści spekulantów. Cierpliwi tu zostaną wynagrodzeni. Amen.