Intuicja podpowiada mi, że skoro teraz podjęli uchwałę i emisja jest niepubliczna, tzn, że coś się już zadziało.... i pod konkretną akcję mają inwestora, który wrzuci kapitał pod finalizację umów... to tylko intuicja... poczekamy, zobaczymy:)
O wy robale wstrętne! :D Zostawcie mi trochę na ladzie, nie bądźcie żyły! Ustawiam się w kolejke, bo jutro się już nie dopcham z rańca. Zresztą jutro mnie nie ma, więc jak mi wykupicie wszystkie akcje, to nie chce być w waszej skórze po moim powrocie! Na pal nabiję, zobaczycie. Bez masła!
Omka, dobrze intuicjujesz :) Zwróćcie uwagę na to: "...Środki finansowe pozyskane z emisji zostaną przeznaczone na rozwój sprzedaży EKSPORTOWEJ i krajowej..." Jeśli uda im się w dalszych działaniach wejść skutecznie do rossmannów w różnych krajach, to mamy pozamiatane. To już nie bedzie mocna spółka, to już będzie żyła złota. Nie zapeszajmy, poczekajmy na oficjalne info o objęciu obligów. Ale jutro będzie już ciepło w notowaniach. Kto został na peronie dzisiaj temu serdeczne wyrazy współczucia. Bo pewnie dziś już kolejka do kupna sie ustawia sroga.