O proszę... I to od razu hurtem na 8 z największych miast w Polsce. Wszystkie zające już strzygą uszami, że w spółce idzie nowe a trend na kursie zmienia oblicze o 180 stopni, a jednak znajdują się jeszcze niecierpliwe ynwestory, u których jak papier ponad tydzień w posiadaniu to już portfel parzy. Ale co tam... Ważne, że zbieracz wie o co kaman :)
Gdybym wiedziała, że dziś zjadą na 20gr, to bym nawet lokatę zerwała w banku i dokupiła. Jeśli zobaczę na Biomaxie jeszcze poziom 0.1x zł to ładuję do koszyka wszystko, co będzie na ladzie i w nogi. żeby mi nikt nie wyrwał.
Tutaj już leszcz chudy jak patyk, a zbierający jeszcze wyciska z niego ostatnie krople cennego tłuszczyku. Mało mu oczy nie wystrzelą z orbit. Temu leszczu :)
2 mln na rozwój sprzedaży eksportowej (nawet) ? A kowal 2200 pisał jeszcze nie dawno, że "nic nie produkują". To komu mam wierzyć, bo jestem tu nowy? :)))
wolumen kolejny raz wyższy na kupnie niż wczoraj na spadku... dobry prognostyk. Jak nie dzisiaj to jutro rozjedziemy ten opór ( tak naprawdę czysto psychologiczny - nadal dziwi mnie dlaczego tyle osób oddaje na tym poziomie i sami generują problem :) ).