Nie dzwoniłeś do żadnej Petralany!! To wymysł Twojego chorego ego, że wszystko wiesz................... nie masz zielonego pojęcia kiedy inwestycja zostanie ukończona!! Nigdy nie byłeś w Bytomiu i nie widziałeś postępu prac!! Twoje zachowanie jest skandaliczne!!
Sedea ile razy mam Tobie pisać, że teraz jest drogo!!! Polityka informacyjna spółki też pozostawia wiele do życzenia. Nie mają czym się chwalić to milczą............... to chyba jednoznaczne. Nikt nie wie kiedy zakończenie budowy fabryki a znany opowiada niestworzone rzeczy. Już widzę jak kontaktował się z pracownikami Petralany!! Co za brednie!!!
1.Rozumiem, że Ty masz kontakt z pracownikami? Co mówią jakie opinie? Merytorycznie proszę jak zwykle oczywiście:)
2.Wstrzymałem się dłużej z odpisywaniem niż radziłeś, i jakiegoś pogromu od tego czasu tu nie widziałem.... Ponad miesiąc.
3.Za bardzo sugerujesz się tym, co jest tu i teraz. Brak komunikatu? Kary? Koszt uzyskania przychodu, najwyżej mniej zarobią... Deweloperka Panie to będzie to, zobaczysz ;) Za 1-2-3 lata nikt już nie będzie pamiętał o budowie fabryki, a osiedla będą się budowały :D a obecne zyski będą standardem, jak i nie lepiej :>
4.Wchodź Radku na pokład, a jak uważasz, że Nasza łajba zbyt mało solidna to zostań na brzegu i nie przeszkadzaj Nam w Naszych przygotowaniach w wyprawie na północ:) Zadziwia mnie skąd u Ciebie takie zainteresowanie tą spółką, skoro nie warta uwagi.... śmieć jak to lubisz wspominać. Choć gra na giełdzie to nie forum, ale przestań trajkotać i jeśli chcesz pomóc to skupmy się na konkretach,a nie ciągłym narzekaniu... Kojarzy mi się to z ludźmi co tylko siedzą nic nie robią i tylko narzekają, że inni mają więcej.A sami z tym nic nie robią, żeby im było lepiej Tą energię i zapał powinieneś poświęcić na konstruktywne wspieranie swojej perełki, nie musisz skupiać się na Naszej:p nooooo, chyba, że Nasza perełka jest Twoja perełką i nie umiesz się do tego przyznać i zbierasz.... ????
Obroty? Obroty podobne były przy 2 zł +/-10%(a nawet większe) jak przy 2,6 zł przy których to ponoć pozbyłeś się papierów wartościowych:) poza tym powiedziałem, że może zbierasz, a nie, że zebrałeś:) rynek chłonie tyle ile oddadzą, a oddawać za bardzo nie chcą:) czekam myślę nie tylko w swoim imieniu na resztę odpowiedzi:)
Widzę, że tracisz cierpliwość. Ja jestem w sytuacji komfortowej, wszystko sprzedałem na górce. Teraz nie ma żadnego zainteresowania tymi akcji o czym dobrze wiesz. Tym samym nie oszukuj siebie i innych, że będzie dobrze. Zjazd na 50 gr pewny. Spółka nie wywiązała się z terminu realizacji kontraktu i jest dalsze milczenie co z tą umową. Nawet nie wiemy czy inwestycja jest kontynuowana i kiedy ewentualnie zostanie ukończona - lipiec, wrzesień, grudzień.............. Paru naganiaczy piszę już takie głupoty, że kontaktowało się ze spółką. Nic takiego nie miało miejsca, zapewniam Ciebie! To gra na emocjach i szukanie głupszych od siebie aby nabyli akcje tej spółki. Gdyby to była porządna spółka to byłoby odzwierciedlenie tego w wycenie. W tym przepadku nic takiego nie ma miejsca. Wręcz przeciwnie. Zobacz na jakich obrotach był wzrost kursu z 1 zł na 2,5 zł.................. to dużo tłumaczy. Sztuczne utrzymywanie wyceny powyżej 2 zł.