• Dzwoniłem do Petralany Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    .................... w przyszłym tygodniu zejdzie z taśmy pierwsza wełna ...................... prawdopodobnie ostrzygą takiego barana jak radzio
  • Re: Dzwoniłem do Petralany Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Oczywiście dzwoniłeś ale chyba do Tworek! ;-) Już widzę, że Petralana dzieli się z Tobą informacjami poufnymi ;-) CO ZA BAJKI leszczu!!! Kto się da na to nabrać, chyba większy leszcz od Ciebie! A o takich trudno..........
  • Re: Dzwoniłem do Petralany Autor: ~sedea [83.6.92.*]
    PETRALANA oferta pracy  z 23 marca  link 
    Wyraźnie widać ,że wkrótce ruszają.
    Ogłoszenie jest z 8 marca, nawet dat nie potrafisz prawidłowo odczytać!!! Ty też dzwoniłeś do Petralany na komórkę prezesa;-) Widzę, że chyba Ty ze znanym jesteś głównym akcjonariuszem tej spółki, że ze wszystkiego musi się wam tłumaczyć ;-)
  • Re: Dzwoniłem do Petralany Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    jak tam strzyżenie wełny ........... baranie :-)
  • Re: Dzwoniłem do Petralany Autor: ~sedea [83.6.92.*]
    Cytuję
    Produkcja coraz bliżej
    Ta fabryka ma ogromną wartość nie tylko dla naszego miasta, które przez 40 lat było gospodarczym sercem kraju, ale dla całego regionu. Dla nas to duża szansa na rozwój, nowe miejsca pracy i zmianę wizerunku Bytomia – mówił Damian Bartyla, podczas konferencji prasowej Petralany SA.
    Około 200 miejsc pracy przy produkcji powstającej w Bobrku wytwórni wełny mineralnej skalnej i etaty w sektorze związanym z termomodernizacją oraz transportem surowców i gotowych towarów. Już niedługo ruszy jedna z najnowocześniejszych w Europie linii produkcyjnych wełny mineralnej.

Co Ty za pierdoły piszesz!! To informacja z 8 października!!!! Jaki masz cel w świadomym wprowadzeniu inwestorów w błąd!!! To skandal, co za bezczelność!!! Oddasz po 0,5 to inaczej będziesz śpiewał!!!
[x]
AEDES 14,29% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.