jak oni w ogóle mogli wygenerować taką stratę w jednym kwartale ?? przecież na 12 mln przychodów zrobili 7,5 mln straty !! toż to jakiś koszmar jest. A ceny mają masakrycznie wysokie. Wiem - bo byłem i kupiłem tam marynarkę w styczniu.
Czy ktoś może to wszystko jakoś racjonalnie wyjaśnić ??
czy czytając raport możecie mi odpowiedzieć na moje pytanie ? jak to jest możliwe, że wygenerowali TAK GIGANTYCZNĄ STRATĘ z zaledwie 12 mln przychodów ?
przy dwunastu mlionach przychodów 12 milionów kosztów sprzedaży za czwarty kwartał za trzy kwartały koszty sprzedaży niecałe dziewięć milionów to jest wyprowadzanie pieniędzy ze spółki ciekawe czy BAUER konkretnie się wytłumaczy na co poszła kasa
Piszę od dawna że na Próchnika nie ma miejsca na rynku przy tych cenach,jakości i stylistyce. To bankrutu w przeciągu roku, dwóch W którym siedzi spółdzielnia znana z dymania drobnych od lat. Z daleka od tego gowna.
Dnia 2015-03-24 o godz. 09:56 ~Piotr napisał(a): > jak oni w ogóle mogli wygenerować taką stratę w jednym kwartale ?? przecież na 12 mln przychodów zrobili 7,5 mln straty !! toż to jakiś koszmar jest. A ceny mają masakrycznie wysokie. Wiem - bo byłem i kupiłem tam marynarkę w styczniu. > > Czy ktoś może to wszystko jakoś racjonalnie wyjaśnić ??
OBROTY DAJĄ DO MYŚLENIA PRAWDOPODOBNIE PO SESJI BĘDZIE JAKIŚ NIBY SUPER NIUS JUTRO OTWARCIE TROCHĘ WYŻEJ I JAK USTAWI SIĘ KUPNO TO WYWALĄ NA LEWO TAK NA NASZEJ GIEŁDZIE TO SIĘ ODBYWA BRAK KAPITAŁU I NISKA PŁYNNOŚĆ TO TYLKO PRZY DUŻEJ ZMIENNOŚCI NA PAPIERACH MOŻNA SIĘ PODŁĄCZYĆ ... TECHNICZNIE PADŁY DZIŚ NA SESJI SYGNAŁY KUPNA ZASIĘG WZROSTU 1.68 DO1.83 DOMKNIĘCIE LUKI
Zadnego newsa nie bedzie. Zjechal z 2.40 na 1.20, to ma prawo solidnie odbic. Do tego rozebrali tego MetLife'a. Wolumen rzeczywiscie istotny, dlatego odbicie moze i do 1.80 zajedzie. Gdyby przeszlo 1.80 i potem 2.00 to wracamy do hossy. Ot co, prosta gra. Fundamenty natomiast sa bardzo slabe, wiec i ten wzrost moze byc nietrwaly.
Altusiaki i Czarne Lwy przewalają akcje pomiędzy własnymi kontami generując tarczę podatkową, która przyda im się w Black Lion (Soho Development) Przy okazji wciągną do gry rynek i upłynnią akcje Próchnika, który wyprzedaje towar z 60% -70% upustem (patrz wyprzedaż w sklepie internetowym). Upłynniają towar jakby się zwijali i likwidowali sklepy.
TECHNICZNIE PADŁY DZIŚ NA SESJI SYGNAŁY KUPNA ZASIĘG WZROSTU 1.68 DO1.83 DOMKNIĘCIE LUKI -TAK PISAŁEM WCZORAJ 1.68 OSIĄGNIĘTE TERAZ CZAS NA DOMKNIĘCIE LUKI -1.83