śmieszny gość z ciebie ;) śmiać to mi się chce jak Tobie kurs odjeżdża i zostajesz na peronie z paroma groszami.... ile razy już tak było ? zmień nick bo się kompromitujesz na dłuższą metę
Ja czekam dużo poniżej 1 zł. Jak to tu lubią co niektórzy napisać. Zarobią tylko cierpliwi. Choć to akurat lubią napisać Ci co wiszą znacznie wyżej i w jakiś sposób muszą się poklepać po plecach. ;-)))))
Dnia 2015-03-24 o godz. 12:05 ~ShangTsung napisał(a): > Ja czekam dużo poniżej 1 zł. Jak to tu lubią co niektórzy napisać. Zarobią tylko cierpliwi. Choć to akurat lubią napisać Ci co wiszą znacznie wyżej i w jakiś sposób muszą się poklepać po plecach. ;-)))))
Jak na razie nadęty bufonie dużo poniżej złotówki możesz kupić co najwyżej na olx.pl
No dobra chłopaki koniec moich komentarzy. Teraz sami musicie sobie "cukrzyć". Jak kupię dużo poniżej 1,00 zł to się odezwę. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
No i co jestem ciekawy czy kupiłeś parę kilo poniżej 1 zł. Hahaha . Zwalają leszcze ze stratą i tyle. Kurs się podniesie jak podadzą jakieś info, a na razie trzeba czekać i obserwować bo w każdej chwili może odpalić. Pozdrawiam wytrwałych , ja też czekam już rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałem przecież, że kupię dużo poniżej 1 zł tj. jak cena będzie oscylowała w okolicy 50 groszy (dużo odnosi się do ceny nie do ilości) ;-) A tym tempem co schodzicie to już pewnie niedługo ;-) Pozdrawiam
Dnia 2015-03-27 o godz. 13:28 ~john napisał(a): > Ponawiam pytanie. Czy ktoś z osób, które uczestniczyły w walnym zgromadzeniu dysponują wiedzą w temacie planów na nową działalność spółki?
Nie było konkretów na walnym, natomiast była deklaracja słowna największego akcjonariusza, że po uporządkowaniu bieżących spraw w spółce, prawdopodobnie spółka nie wróci do poprzedniej działalności tylko posłuży jako wehikuł do odwrotnego przejęcia.
Dnia 2015-03-31 o godz. 07:00 ~Geo napisał(a): > Dnia 2015-03-27 o godz. 13:28 ~john napisał(a): > > Ponawiam pytanie. Czy ktoś z osób, które uczestniczyły w walnym zgromadzeniu dysponują wiedzą w temacie planów na nową działalność spółki? > > Nie było konkretów na walnym, natomiast była deklaracja słowna największego akcjonariusza, że po uporządkowaniu bieżących spraw w spółce, prawdopodobnie spółka nie wróci do poprzedniej działalności tylko posłuży jako wehikuł do odwrotnego przejęcia.
W jakim horyzoncie czasowym? Nie boicie się, że zanim posprzątacie to poprzednik narobi długów i zostaniecie z niczym....tylko z długami...? Ten największy akcjonariusz jaką działalność zamierz wprowadzić...?