• po czacie Autor: ~MMA [89.76.67.*]
    nic konkretnego takie pitu pitu a było o czym porozmawiać bo wyniki denne, rozumiem ze ekspansja itd np wzrost przychodów prawie 100% r/r ale zyski tylko na papierze a gotoweczka sie gdzies rozchodzi. maja 290 mln przychodow i jeszcze musieli wziac kredyt na 37 mln, gdzie ta cala kasa jest?
  • Re: po czacie Autor: ~Hektor [81.219.4.*]
    Czyli ratuj się kto może , czas na 5 z przodu..
  • Re: po czacie Autor: ~erty [195.138.200.*]
    nie gadaj głupot .czat ok i spółka ok . naganianie na spadki trwa
  • Re: po czacie Autor: ~powaga [88.156.90.*]
    a szczególnie niejaki HEKTOR jest bardzo aktywny w tym temacie !!!!
    A co niby rośnie ? Bo jakoś nie zauważyłem. Napisałem też na początku , że kupował będę w okolicach 6 zeta. Prawda boli czy jak?
    Jeszcze te gigantyczne obroty ( na koniec sesji pewno najwyższe w historii ) i potężna czarna świeca. Chyba to nie świadczy o czekających nas wzrostach ? Ma ktoś jakieś inne przemyślenia?
  • Re: po czacie Autor: ~starter [83.20.247.*]
    Tak, uwazam, ze zbyt mocno dzis zeszlo. Raport wrecz skonstruowany pod lepsze wyniki i rentownosc w I kwartale 2015, czy to specjalnie, zeby sprawdzila sie polityka zarzadu czy po prostu tak wyszlo nie bede gdybal (dlaczego - pisalem w innym watku). Wszytkie niedoskonalosci, ktore wczesniej przysypywano delikatnie piaseczkiem teraz wrzucono w wynik IV kwartalu i do przesady wyeksponowano. Kazdy ma swoj rozum, ale widac, ze cel psychologiczny zostal osiagniety :).
    Mam dla Ciebie złą wiadomość. Twoje przemyślenia kursowi nie pomagają a I kw. 2015 r. będzie jeszcze gorszy niż poprzedni.
  • Re: po czacie Autor: ~starter [83.20.247.*]
    Trudno bede stratny, moja inwestycja - moje ryzyko :). Natomiast twoja pewnosc co do I kwartalu - no szacuneczek, wrozbita amator.

• Re: po czacie Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    ...taki trochę inny wpis (.... :).... ) niż ten jad uprawiany przez dwóch osobników
    starter, Exiter, GMBH - macie sporo racji, tyle że wymiana z tą rzeszą, chyba nie ma sensu
    Jak tam mądralo czyż nie przestrzegałem?
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.