zaczela sie hossa na maluchach i srednich wiec nie potrwa dlugo zawieszenie... mysle ze spolce + gieldzie + nam = zalezy na odwieszeniu na jakichkolwiek slabych podstawach mialoby ono nastapic ... Jakby ktos znal goscia ktoremu zawdzieczamy zawieszenie dajcie znac ... bo trzeba mu podziekowac jakos ze tak bardzo o nas dba...
Nam na pewno nam zależy na odwieszeniu notowań, spółce powinno zależeć, a gpw pewnie nie zależy wcale. Znamy goscia, który doniósł na dependa do gpw. i nie kryje się z tym, to niejaki Michał.
nie rozumiem dlaczego czepiacie sie Michała? czepcie sie lepiej prezesa, dlaczego do tej pory nie zrobil audytu-wczesniej sie tlumaczyl, ze liczyl na odwolanie od decyzji o audycie, ale od tego czasu upłyneło juz wiele tygodni, gdyby chcieli zrobic audyt w tym czasie to na pewno by zrobili, a tak niestety jest podejrzenie ze cos ukrywaja, np. ze to całe PCG to była jedna wielka sciema!!
Dependziak, co tam się urodziło kolego? Szukasz kozła ofiarnego? Nie tędy droga. Ja nie pisałem do GPW żeby zawiesiła notowania, tylko żeby Depend wyjaśnił kilka kwestii,list masz do wglądu na forum. Ja też martwię się o swoje pieniądze.