jestem jak najbardziej zainteresowany mam prawie 14tys akcji , przecież można coś z tym fantem zrobic tu się nic nie dzieje . i nic nie można się dowiedzieć ,kompletne dno .
Dobrze, czyli decyzja podjeta. Czekamy do konca tego tygodnia na innych akcjonariuszy i podejmujemy kroki. Wystapilem rowniez do SII o wsparcie. Poki, co maja alert ode mnie. Ktos z Was jest czlonkiem SII?
a czy wiecie,inwestory że Baumal group ,uchwałom zarządu giełdy od dnia 13 marca2015r. obrót akcjami został zawieszony ,akcji oznaczonych kodem;plbmlgr00017. toteż widzę że zero obrotu jest na akcjach, nawet i na dwóch fixach zero obrotów ,też pewnie zawieszony wszystko pisze na stronie gpw. powód zawieszenia nie ma umowy z animatorem rynku dla tych akcji .
Liczba akcji 6,600,000. 5% z tego to 330,000. Ja mam jakieś 50.000, gdyby odwiesili mogłbym dobrać drugie tyle, więc o 5% to tak naprawdę tu jest bardzo latwo. .. Pytanie tylko co da zwołanie NZWA? Jeśli to prawda, że zamierzają "przebranżowić" spółkę, to tu może być grzanka jak swego czasu na Premetinv. Podobny schemat może być grany, więc dla obecnych akcjonariuszy byloby to chyba niezłe. Po co komuś mieszać?
Koledzy inwestorzy, Wychodzi na to ze razem mamy juz 5%. Musimy sie wzajemnie uwiarygodnic ale to juz nie na forum i podjac decyzje. Przygotuje dedykowany mail, wymienimy sie korespondencja i zdzwonimy.
Marek, Skad masz pewnosc, ze wroca notowania? Brak animatora=brak notowan=brak plynnosci. Probowales sie dodzwonic na jakikolwiek telefon podany na stronie spolki? Proponuje sproboj. Zaden nie odbiera, produkcja, dzial eksportu, administracja. Przebranzowienie? Z czego z coru jakim jest produkcja okien na co?
Moim zdaniem jedyne to NWZA tak szybko jak to bedzie mozliwe.
kolega hnm ,głowa cię boli , czy masz coś z głową , jak nie wiesz co to jest obrót, na giełdzie to nie pisz bzdet , ,no chyba że się ma 500zł w portfelu , no to wtedy cię na pewno ubiorą , lepiej to przebij, a jak ci szkoda to kup sobie spółkę dywidendową ,zawsze ci parę, złociszy w padnie na piwo, co za naród
A ja dzisiaj dzwoniłem do spółki i oni przyjmują zamówienia na okna i nie tylko czyli produkują i to trzeba trochę czekać na produkt dłuzej niż zwyczajowo do 3 tyg.