Nadal widać, że spółka ładnie sobie radzi......... .............. w przeciwinstwie do kursu, co pewnie mala pociecha jest dla was. tu latami pisza , ze juz , lada chwila krocie beda. i tak pisza , pisza , czekaja , czekaja .....sie podniecaja ....a procja co codziennie jest. hhhhheeeeeeehhhhhheeeee
Przy 10 gr za akcję słyszałem takie same śpiewki, że spółka nie da zarobić, dno i 1 gr na dniach. Okazało się, że jednak nie jest źle. Wybicie do 18 gr, później 25 gr. Teraz mamy korektę i to bardzo dobrze. Po co nam wzrost w krótkim ciągu do 1 zł i za chwilę jeszcze mocniejszy zjazd. Taka korekta jest wskazana jeśli mają tu być stabilne wzrosty.
Wybicie do 18 i 25gr? Naprawdę patrzymy na te same wykresy:)? Wybicie na potężnym wolumenie z 10 do 40gr... potem konsola i obecnie jestesmy we fladze... kolejne dobre info na potwierdzenie i wybijamy górą. Idealnie pod zmianę trendu... warto poczekać, dziwi mnie brak reakcji na poszczególne infa no ale cóż... nie ma dystrybucji tylko spokojny ruch wewnątrz formacji.
26 listopada 2014 roku w ciągu sesji mieliśmy 41 gr ale zamknięcie już było na 27 gr. Opisałem ogólnikowo zahowanie kursu od wybicia, 24 listopada. Niech Cię nie dziwi brak reakcji na ostatnie infa. To były małe zamówienia. Coś większego może zakończyć korektę. Ale jak takie mniejsze zamówienia będą wpadać tak często to też zrobią swoje.
temat powinien brzmiec ......................info - kolejne zyczenia ( drobnych) daje uciąć łapy,że w czerwcu , wrześniu i grudniu też to tutaj przeczytam. np. ostatnie dni promocji, gruby dobiera. już niedługo, SUPER UMOWY, itp itd.... i takie tam ble ble . ZAKŁAD ?! HE HE HE