uffff jak dobrze ze sprzedałem w piątek :):):):):)...wyniki sa poniżej oczekiwań....zdecydowały odpisy które sa w tej branzy czeste..no coz.....czekam dużo nizej z odkupem:)
ja odbieram raport b. pozytywnie. Przy tym kursie USD spodziewałem się ze ledwo do 6mln zysku dobiją. Odpisów też większych się spodziewałem. Jest goodie :) a przede wszystkim to i tak najwazniejsze to co przed nami. Jak ktos miał chore ambicje i życzył 8,10 czy 15mln to tylko specjalnie pewnie tak pisał, albo nie był realistą
I w takich chwilach aby firma wyszła z twarzą powinna skupić własne akcje i tyle. Wyniki jakie są takie są. Dzisiejszy kurs to przez osoby chcące zarobić np 30% w tydzień. cierpliwi zarobią - tragedii przecież niema. Fakt Ci co sprzedali w piątek to wygrani.
już 2000 szt :), średnio wskoczyło po 6,26. długo na to czekałem. Ostatnie tygodnie w ogóle nie chcialo zejść poniżej 6,80. a tu taki prezent. może uda się coś jeszcze niżej... kto wie. lud się pozbywa.
A gigantyczne obroty na spadkach kolega widzi ? Tu będzie dużo niżej bo wyniki rozczarowały. Ja tam sprzedałem w zeszłym tygodniu średnio po 7,15 i wcale nie żałuję..Dokupię ale dopiero w granicach 6.00-6.04 nie wcześniej..