Dnia 2015-03-23 o godz. 09:57 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 06:32 ~maj napisał(a): > > koniec z groszami ,wkrotce zmiana LIGI , same dobre wjadomości ,tak trzymać ,,,,,,,,,,,, > > koniec z groszami ....?? > a co maj-ą scalenie akcji zrobić ?? > już w maj-u ?? > tak trzymać .... > k ....mać
Głupoty ci wypiszą a ty panikujesz, najlepiej oddaj po 2gr co masz to ci ulży.
Dnia 2015-03-23 o godz. 10:10 ~rav napisał(a): > Głupoty ci wypiszą a ty panikujesz, najlepiej oddaj po 2gr co masz to ci ulży.
czyli można spać zupełnie spokojnie .... 'walorek' juz zapadł w sen zimowo-wiosenno-letnio .... zimowy, teraz pora na 'akcjonariat' tak na 1,5 - 2 lata ???
Dnia 2015-03-23 o godz. 10:32 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 10:10 ~rav napisał(a): > > Głupoty ci wypiszą a ty panikujesz, najlepiej oddaj po 2gr co masz to ci ulży. > > czyli można spać zupełnie spokojnie .... > 'walorek' juz zapadł w sen zimowo-wiosenno-letnio .... zimowy, teraz pora na 'akcjonariat' tak na 1,5 - 2 lata ???
Powtarzasz się już to pisałemś przy 2 a najwięcej przy 3. Przed ostatnim wzrostem to płakałeś jaka to tragedia a kurs ci uciekł.
Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo
A ten tu dalej siedzi :)
Teraz to się nazywa ostrzeganie a wcześniej te same teksty co oznaczały bo identycznie ostrzegałeś ? Pomimo tego ostrzegania akcje kupiłeś. Naganiałeś tu jak najęty.
Jeszcze niedawno pisałem ci dlaczego jak rozbierali 3gr i zebrali kilka mln z prawej to po raz kolejny milczałeś a jak zrzucili kilka akcyjek na 2gr to nadawałeś 2dni tutaj. Komentujesz zawsze jak nic się nie dziej albo rzucą drobne na lewo ale jak pobierali z prawej to milaczałeś, może masz nie kompletne notowania :)
Tu można poczytać o tym ekspercie co ostrzegał wszystkich od 1gr a sam akcje kupił.
Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo
i tak jak pisałem podbili lekko do 4 gr poubierali i teraz .... 700 . 000 po 3 gr czeka ...........
Dnia 2015-03-23 o godz. 14:13 ~finezja napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 14:01 ~Maestro napisał(a): > > Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > > > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo > > > > i tak jak pisałem podbili lekko do 4 gr poubierali i teraz .... 700 . 000 po 3 gr czeka ........... > > Teraz to się nazywa ostrzeganie??? a wcześniej te same teksty co oznaczały bo identycznie ostrzegałeś ???? > Aż tak martwisz się żeby inni nie stracili? Tak samo się teraz martwisz jak przy 1gr się martwiłeś że ubierają leszcza a łajba tonie??? > Pomimo tego ostrzegania akcje kupiłeś :) > > Naganiałeś tu jak najęty. > > Pamiętam jak komentowałeś że podbili, potem drobne zrzuty komentowałeś a jak zaczeli rozbierać batony z prawej to głowa piach. Dopiero po rozebraniu jak tylko mały pakiecik poleciał na lewo to się znów aktywowałeś :) > > Tu widać jak ostrzegałeś naganiaczu :))) > Ludzi ostrzegasz a sam papier brałeś :) > > www.bankier.pl/forum/temat_historia-pewnego-naganiacza-maestro,16819685.html
Dnia 2015-03-23 o godz. 14:01 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo > > i tak jak pisałem podbili lekko do 4 gr poubierali i teraz .... 700 . 000 po 3 gr czeka ...........
Teraz to się nazywa ostrzeganie??? a wcześniej te same teksty co oznaczały bo identycznie ostrzegałeś ???? Aż tak martwisz się żeby inni nie stracili? Tak samo się teraz martwisz jak przy 1gr się martwiłeś że ubierają leszcza a łajba tonie??? Pomimo tego ostrzegania akcje kupiłeś :)
Naganiałeś tu jak najęty.
Pamiętam jak komentowałeś że podbili, potem drobne zrzuty komentowałeś a jak zaczeli rozbierać batony z prawej to głowa piach. Dopiero po rozebraniu jak tylko mały pakiecik poleciał na lewo to się znów aktywowałeś :)
Tu widać jak ostrzegałeś naganiaczu :))) Ludzi ostrzegasz a sam papier brałeś :)
Dnia 2015-03-23 o godz. 14:01 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo > > i tak jak pisałem podbili lekko do 4 gr poubierali i teraz .... 700 . 000 po 3 gr czeka ...........
Teraz to się nazywa ostrzeganie??? a wcześniej te same teksty co oznaczały bo identycznie ostrzegałeś ???? Aż tak martwisz się żeby inni nie stracili? Tak samo się teraz martwisz jak przy 1gr się martwiłeś że ubierają leszcza a łajba tonie??? Pomimo tego ostrzegania akcje kupiłeś :)
Naganiałeś tu jak najęty.
Pamiętam jak komentowałeś że podbili, potem drobne zrzuty komentowałeś a jak zaczeli rozbierać batony z prawej to głowa piach. Dopiero po rozebraniu jak tylko mały pakiecik poleciał na lewo to się znów aktywowałeś :)
Tu widać jak ostrzegałeś naganiaczu :))) Ludzi ostrzegasz a sam papier brałeś :)
Maestro wybierz sobie z powyższych nicków któy ci pasuje, wybrałem kilka dla ciebie. Może teraz zauwazysz jak powielę tekst bo znów zapomniałeś okularów.
gg11 to sam się przyznałeś że nadawałeś pod tym:)
Pozdrawiam franek.
Gdzie te twoje 700k na 3gr, nie skomentujesz ? Wycofano ?
Dnia 2015-03-23 o godz. 14:21 ~NICOgames napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 14:01 ~Maestro napisał(a): > > Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > > > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo > > > > i tak jak pisałem podbili lekko do 4 gr poubierali i teraz .... 700 . 000 po 3 gr czeka ........... > > Teraz to się nazywa ostrzeganie??? a wcześniej te same teksty co oznaczały bo identycznie ostrzegałeś ???? > Aż tak martwisz się żeby inni nie stracili? Tak samo się teraz martwisz jak przy 1gr się martwiłeś że ubierają leszcza a łajba tonie??? > Pomimo tego ostrzegania akcje kupiłeś :) > > Naganiałeś tu jak najęty. > > Pamiętam jak komentowałeś że podbili, potem drobne zrzuty komentowałeś a jak zaczeli rozbierać batony z prawej to głowa piach. Dopiero po rozebraniu jak tylko mały pakiecik poleciał na lewo to się znów aktywowałeś :) > > Tu widać jak ostrzegałeś naganiaczu :))) > Ludzi ostrzegasz a sam papier brałeś :) > > www.bankier.pl/forum/temat_historia-pewnego-naganiacza-maestro,16819685.html
Maesrto SUPER GOŚCIU !!! dzięki Niemu zarobiłem sporo kasy i uniknąłem niejednego SZAMBA !!!!
piszcie o nim więcej czekam !!!!!!!!! a 700.000 po 3 gr jeszcze cały czas czeka ciekawe czy do końca sesji rozbiorą albo wycofają ???
Dnia 2015-03-23 o godz. 14:30 ~nicoGAMES napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 14:21 ~NICOgames napisał(a): > > Dnia 2015-03-23 o godz. 14:01 ~Maestro napisał(a): > > > Dnia 2015-03-23 o godz. 11:49 ~Maestro napisał(a): > > > > nic mi nie uciekło , a powtarzać trzeba jak najczęściej żeby kolejni nie wpakowali się w te .... szambo > > > > > > i tak jak pisałem podbili lekko do 4 gr poubierali i teraz .... 700 . 000 po 3 gr czeka ........... > > > > Teraz to się nazywa ostrzeganie??? a wcześniej te same teksty co oznaczały bo identycznie ostrzegałeś ???? > > Aż tak martwisz się żeby inni nie stracili? Tak samo się teraz martwisz jak przy 1gr się martwiłeś że ubierają leszcza a łajba tonie??? > > Pomimo tego ostrzegania akcje kupiłeś :) > > > > Naganiałeś tu jak najęty. > > > > Pamiętam jak komentowałeś że podbili, potem drobne zrzuty komentowałeś a jak zaczeli rozbierać batony z prawej to głowa piach. Dopiero po rozebraniu jak tylko mały pakiecik poleciał na lewo to się znów aktywowałeś :) > > > > Tu widać jak ostrzegałeś naganiaczu :))) > > Ludzi ostrzegasz a sam papier brałeś :) > > > > www.bankier.pl/forum/temat_historia-pewnego-naganiacza-maestro,16819685.html > > Maesrto SUPER GOŚCIU !!! > dzięki Niemu zarobiłem sporo kasy i uniknąłem niejednego SZAMBA !!!! > > piszcie o nim więcej czekam !!!!!!!!! > a 700.000 po 3 gr jeszcze cały czas czeka ciekawe czy do końca sesji rozbiorą albo wycofają ???
maestro vel nicoGAMES vel gg11 przecież nie ma już 700000 po 3gr, wycofano te większe zlecenie, podebrano trochę być może dołożą je z powrotem ???