Kto chce odrobić bolesne straty na nieudanych pozycjach niech patrzy i ewentualnie po przemyśleniu decyzji zdecyduje się na zakup . Bardzo duża szansa na ponad przeciętny zwrot z zainwestowanego kapitału . Powtórka z Yellowhat.
tylko czemu dane kontaktowe sa nie aktualne a podany nr tel. nie obslugiwany bo Pani co odebrala to powiedziala mi, ze juz nie odsluguja perelki PMK??? strona www tez cos innego pokazuje...
PLAYMAKER (PMK): Zwołanie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki PlayMakers S.A. na dzień 20 kwietnia 2015 roku (raport nr 1/2015) 23.03.2015 19:48
Raport bieżący nr 1/2015
Podstawa Prawna: Inne uregulowania Zarząd PlayMakers S.A. z siedzibą w Warszawie przy ulicy Solariego 4 zwołuje Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki na dzień 20 kwietnia 2015 roku, które odbędzie się w Kancelarii Notarialnej notariusza Huberta Perycza i Mariusza Soczyńskiego, ul. Rzymowskiego 34, 02-697 Warszawa.- o godzinie 15:00.
Nikt nie zakupił ?????????????????????? A chciałem kolegom co zainwestowali coś ciekawego przekazać by wiedzieli że dobrze zrobili i że jeszcze jest przed nami wzrost kursu .
Trzeba było być na walnym to byście wiedzieli co się szykuje. Ja czekam na oficjalne info w tym tygodniu i potwierdzenie domysłów, które wszyscy snują.
rozumiem ze ty tu karty rozdajesz bo kiedy powiesz to rosnie haha a jak spadnie to gdzie bedziesz i co napiszesz albo ze cos nie wyjdzie w spółce hehe znikniesz i tyle , tak ze nic nie pisz tylko czekaj na sytuacje jaka sie rozwinie
ja kart nie rozdaję ale jestem uczestnikiem rynku i łapię okazję jak rzep psiego ogona, a jak będzie? hm, przekonany się na dniach i zobaczymy kto zamilknie i schowa się w kąt.
Obiecałem że się odezwę . Czas uchylić rąbka wiadomości zainteresowanym . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------W dniu 8 stycznia 2016 r. dokonano wpisu nr 5 do rejestru KRS modyfikując zawartość rubryk Siedziba i adres podmiotu oraz Dane wspólników pierwszego działu KRS, rubryk Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu oraz Prokurenci drugiego działu KRS oraz rubryk Przedmiot działalności oraz Wzmianki o złożonych dokumentach trzeciego działu KRS.
No i doczekaliśmy się podstawowych informacji tworzących fundamenty pod budowę wartościowej spółki . Teraz oczekuję prawidłowego podejścia do PR spółki . A o to zadba już nowy V-ce Prezes .
Wiem że minęło trochę czasu od założenia tego wątku , lecz uważam że warto było zainwestować pewną kwotę w PMK . Teraz mogę powiedzieć że pierwszy próg został pokonany , pierwszy etap za nami i jednocześnie pierwszy etap odbudowy spółki zamknięty . Zaczyna się budowa fundamentów pod dalszy rozwój i wzrost wartości spółki . Na tym etapie mogę powiedzieć tylko tyle że wszystko zależy od najbliższych realizacji założeń . Ja osobiście uważam że przed spółką otwiera się droga do pokazaniu swoich możliwości i wiarygodności na rynku . W ostatnim czasie zwiększyłem zaangażowanie finansowe i myślę że warto obecnie zwiększyć poziom posiadanego pakietu . Pozdro .
Witam . Na razie nie ma co się rozpisywać . Na to przyjdzie czas . Awans na ciągłe potwierdza wiarygodność spółki i właściwie obrany kierunek rozwoju . Jak pójdzie info kto obejmuje emisję akcji serii E to dopiero się zacznie ruch . Pozdrawiam tych którzy zainwestowali parę złotych na dłuższą metę . Kto sprzedał zarobił , jednak ja uważam że najlepsze przed nami .
Witam serdecznie . Drugi etap wędrówki na właściwe poziomy został zrealizowany szybciej niż się tego spodziewałem . Nastąpiło przyspieszenie i nie ma się co dziwić . Zbliża się czas odkrycia kart i przeskok spółki w inną rzeczywistość . Pozdrawiam i życzę wszystkim trafnych decyzji .
Jak na razie baton jest nie zagrożony a spełnia swoją rolę . Więc dlaczego go zdejmować? A tak na poważnie jak kurs będzie wyżej zobaczymy co się z nim stanie .
Cóż mogę powiedzieć ???????? Jedziemy na dolne wsparcia . A co będzie zobaczymy ??????????? Nie popieram i nie zaprzeczam powiedziałby Leszek . Wstrzymuję moją aprobatę kupna . Decyzja należy do każdego inwestora .
Kto po pierwszym moim wpisie zdecydował się na zakup ma średnio 500% zysku . Uważam że to ładna stopa zwrotu z inwestycji na ok 1,5 roku . Czy uważasz że nie mam racji ?
kto by robił tyle zachodu żeby teraz po słabej cenie się pozbywać , przy marnym popycie, bez sensu. Tu będą sprzedawać po podbiciu i jakichś komunikatach pozytywnych , czy np ogłoszenie strategii i podbicie na 50 - 80 groszy