• PMK Autor: ~anek1 [79.186.144.*]
    Kto chce odrobić bolesne straty na nieudanych pozycjach niech patrzy i ewentualnie po przemyśleniu decyzji zdecyduje się na zakup . Bardzo duża szansa na ponad przeciętny zwrot z zainwestowanego kapitału . Powtórka z Yellowhat.
  • Re: PMK Autor: ~anek1 [79.186.144.*]
    PRZEJĘCIE ----- http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=77343&ncc_index=PMK&id_tr=1
  • Re: PMK Autor: ~play [83.12.50.*]
    szykuje się odwrotne przejecie dla strategicznego ponad 50 % akcji będzie pójdą jak na yellowhat po odiweszeniu
  • Ciekawe czemu: PMK Autor: ~JackLan [93.105.179.*]
    tylko czemu dane kontaktowe sa nie aktualne a podany nr tel. nie obslugiwany bo Pani co odebrala to powiedziala mi, ze juz nie odsluguja perelki PMK??? strona www tez cos innego pokazuje...

Nie dziwi to Was???
  • Re: Ciekawe czemu: PMK Autor: ~anek1 [79.186.151.*]
    A co chciałeś się dowiedzieć kolego ?
  • Re: Ciekawe czemu: PMK Autor: ~JackLan [93.105.179.*]
    np. czy cos robia w kierunku odwieszenia notowan itd...
  • Re: PMK Autor: ~pmk [83.6.63.*]
    PLAYMAKER (PMK): Zwołanie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki PlayMakers S.A. na dzień 20 kwietnia 2015 roku (raport nr 1/2015)
    23.03.2015 19:48

Raport bieżący nr 1/2015

Podstawa Prawna: Inne uregulowania
    Zarząd PlayMakers S.A. z siedzibą w Warszawie przy ulicy Solariego 4 zwołuje Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki na dzień 20 kwietnia 2015 roku, które odbędzie się w Kancelarii Notarialnej notariusza Huberta Perycza i Mariusza Soczyńskiego, ul. Rzymowskiego 34, 02-697 Warszawa.- o godzinie 15:00. 
  • Re: PMK Autor: ~pk [83.24.234.*]
    Data przekazania do publicznej wiadomości raportu, pierwotnie określona na 14.08.2015 r., zostaje zmieniona na dzień 23.08.2015 r.?????//?/
  • Re: PMK Autor: ~anek [77.91.36.*]
    Ciekaw jestem czy ktoś zakupił walora gdy to sugerowałem ? Jeśli tak jest już zarobiony , ale to nie wszystko .
    Nikt nie zakupił ?????????????????????? A chciałem kolegom co zainwestowali coś ciekawego przekazać by wiedzieli że dobrze zrobili i że jeszcze jest przed nami wzrost kursu .
  • Re: PMK Autor: ~benek [31.61.138.*]
    ja kupiłem, brałem po 3
    I trzymaj a niedługo się dowiesz że warto .
    cosik bym ci zapodał w nagrodę ale nie wiem jak aby sępy nie wiedziały .
    poproszę na priv

jkedzierzynski@interia.pl
  • Re: PMK Autor: tytan1 [94.254.199.*]
    ja również proszę bstk1@o2.pl
    Wkrótce się odezwę . na razie poczytaj o perspektywach rynku . http://www.biznes.newseria.pl/news/rynek_dronow_wart_jest,p670168657
  • Re: PMK Autor: ~fisher [159.205.87.*]
    również poproszę maxzerfal@o2.pl
    Z góry dzięki
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.9.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PMK Autor: ~Makler [94.42.91.*]
    Trzeba było być na walnym to byście wiedzieli co się szykuje. Ja czekam na oficjalne info w tym tygodniu i potwierdzenie domysłów, które wszyscy snują.
    w tym tygodniu? myślisz, że do jutra podadzą?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.9.124.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.154.89.*]
  • Re: PMK Autor: ~Play [37.47.13.*]
    czas na konkretne ruchy
  • Re: PMK Autor: ~polak [89.78.138.*]
    ~Play [37.47.13.*] 2016-01-09 21:30

kiedys moze trafisz ze swoimi wpisami haha bo na razie to bladzisz i liczysz ze cos bedzie hehe
  • Re: PMK Autor: ~play [37.47.13.*]
    od mojego pierwszego wpisu jestesmy 200% wyżej, była konsola a teraz czas na ruch w górę he he.
    rozumiem ze ty tu karty rozdajesz bo kiedy powiesz to rosnie haha a jak spadnie to gdzie bedziesz i co napiszesz albo ze cos nie wyjdzie w spółce hehe znikniesz i tyle , tak ze nic nie pisz tylko czekaj na sytuacje jaka sie rozwinie
  • Re: PMK Autor: ~Play [37.47.13.*]
    ja kart nie rozdaję ale jestem uczestnikiem rynku i łapię okazję jak rzep psiego ogona, a jak będzie? hm, przekonany się na dniach i zobaczymy kto zamilknie i schowa się w kąt.
    Obiecałem że się odezwę . Czas uchylić rąbka wiadomości zainteresowanym . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------W dniu 8 stycznia 2016 r. dokonano wpisu nr 5 do rejestru KRS modyfikując zawartość rubryk Siedziba i adres podmiotu oraz Dane wspólników pierwszego działu KRS, rubryk Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu oraz Prokurenci drugiego działu KRS oraz rubryk Przedmiot działalności oraz Wzmianki o złożonych dokumentach trzeciego działu KRS.
    Gdzie jest benek , tytan 1 ?
  • Re: PMK Autor: ~Play [37.47.37.*]
    Gdzie jest polak coś go nie widzę he he.
    No i doczekaliśmy się podstawowych informacji tworzących fundamenty pod budowę wartościowej spółki . Teraz oczekuję prawidłowego podejścia do PR spółki . A o to zadba już nowy V-ce Prezes .
    Witam . Uważam że pierwszy etap strategii wobec spółki został zrealizowany . Teraz czas na informacje na które wszyscy czekają . Pozdrawiam .
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=92375&ncc_index=PMK&id_tr=1
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=93402&ncc_index=PMK&id_tr=1
    Wiem że minęło trochę czasu od założenia tego wątku , lecz uważam że warto było zainwestować pewną kwotę w PMK . Teraz mogę powiedzieć że pierwszy próg został pokonany , pierwszy etap za nami i jednocześnie pierwszy etap odbudowy spółki zamknięty . Zaczyna się budowa fundamentów pod dalszy rozwój i wzrost wartości spółki . Na tym etapie mogę powiedzieć tylko tyle że wszystko zależy od najbliższych realizacji założeń . Ja osobiście uważam że przed spółką otwiera się droga do pokazaniu swoich możliwości i wiarygodności na rynku . W ostatnim czasie zwiększyłem zaangażowanie finansowe i myślę że warto obecnie zwiększyć poziom posiadanego pakietu . Pozdro .
  • Re: PMK Autor: ~helikopter [79.185.74.*]
    jetem z tobą
  • Re: PMK Autor: ~Roger [37.47.12.*]
    To są ostatnie chwile żeby kupić w rozsądnej cenie.
    Witam . Na razie nie ma co się rozpisywać . Na to przyjdzie czas . Awans na ciągłe potwierdza wiarygodność spółki i właściwie obrany kierunek rozwoju . Jak pójdzie info kto obejmuje emisję akcji serii E to dopiero się zacznie ruch . Pozdrawiam tych którzy zainwestowali parę złotych na dłuższą metę . Kto sprzedał zarobił , jednak ja uważam że najlepsze przed nami .
  • Re: PMK Autor: ~Roger [37.47.6.*]
    Info o inwestorze a raczej magia nazwiska szybko wywinduje kurs na kilkadziesiąt groszy.
  • Re: PMK Autor: ~anek1 [84.10.173.*]
    Witam serdecznie . Drugi etap wędrówki na właściwe poziomy został zrealizowany szybciej niż się tego spodziewałem . Nastąpiło przyspieszenie i nie ma się co dziwić . Zbliża się czas odkrycia kart i przeskok spółki w inną rzeczywistość . Pozdrawiam i życzę wszystkim trafnych decyzji .
  • Re: PMK Autor: ~chico2002 [93.143.110.*]
    Zastosowanie dronów w gaszeniu pożarów jestem na południu Europy coraz bardziej jest to im tu to potrzebne . Rynek jest duży i chłonny panie prezesie
  • Re: PMK Autor: ~chico2002 [93.143.110.*]
    Nadawanie z dronów obrazu w czasie rzeczywistym do pilota samolotu gaszacego pożar .Produkt exportowy na swiat
  • Re: PMK Autor: ~Artur [178.36.52.*]
    Jeśli spodziewane jest info o inwestorze, to nadszedł czas wycofania zlecenia sprzedaży na dużo wyższe poziomy.
  • Re: PMK Autor: ~anek1 [84.10.173.*]
    Jak na razie baton jest nie zagrożony a spełnia swoją rolę . Więc dlaczego go zdejmować? A tak na poważnie jak kurs będzie wyżej zobaczymy co się z nim stanie .
  • Re: PMK Autor: ~JackLan [178.235.43.*]
    pewnie zostanie zdjety, lub rozebrany bo komus drobne sie przydadza... :)

• Re: PMK Autor: ~anek1 [77.91.36.*]
    Cóż mogę powiedzieć ???????? Jedziemy na dolne wsparcia . A co będzie zobaczymy ??????????? Nie popieram i nie zaprzeczam powiedziałby Leszek . Wstrzymuję moją aprobatę kupna . Decyzja należy do każdego inwestora .
    oj Anek jak się jest o czymś przekonanym lub wie to się zdania nie zmienia
  • Re: PMK Autor: ~anek1 [77.91.36.*]
    Kto po pierwszym moim wpisie zdecydował się na zakup ma średnio 500% zysku . Uważam że to ładna stopa zwrotu z inwestycji na ok 1,5 roku . Czy uważasz że nie mam racji ?
    poczytaj nastepne wpisy , czy ktos sprzeda akcje przed rozdaniem kart wg cie bie juz to nastapiło wiec jak to jest ?
  • Re: PMK Autor: tytan1 [94.254.128.*]
    kto by robił tyle zachodu żeby teraz po słabej cenie się pozbywać , przy marnym popycie, bez sensu. Tu będą sprzedawać po podbiciu i jakichś komunikatach pozytywnych , czy np ogłoszenie strategii i podbicie na 50 - 80 groszy
[x]
GEOTREKK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.