Obserwowałem spółkę, wydarzenia i wasze wpisy od ok 3 miesięcy i wydaje mi się ona na dobrą inwestycję na najbliższe miesiące dlatego zakupiłem trochę akcji w ostatnich dniach. Sama branża dość ryzykowna na inwestowanie bo na topie teraz OZE jest ale mimo to w tych cenach skusiłem się. Moje pytanie do Was to: - jakich poziomów waszym zdaniem można się tu spodziewać i na jak długo tu zagościliście oraz po ile wchodziliście? - obecny system notowań was nie zniechęca i kiedy oczekujecie ciągłych (wiem, że 50 gr)
Pozdrawiam. sory nie odznaczyło spółki jakiej dotyczy post.
wiec jesli o mnie chodzi to kupilem po 12 gr za 50 kawalkow .nie sadzilem ze zejdzie poniezej 10 ale jak widac mylilem sie,bywa.zrobili restrukturyzacje wiec z perspektywy fundamentalnej nie wyglada to zle chociaz musi troche minac zanim bedzie widoczna poprawa finansow spolki.z perspektywy technicznej wyglada na to ze formuje sie tutaj spodek, a im dluzej sie formuje tym pozniej wieksze wzrosty,ale kiedy to nastapi do konca nie wiadomo,widac ze ktos trzyma narazie lape nad tym zeby kurs nie poszedl w gore.moim zdaniem poziomy w okolicach zlotowki sa jak najbardziej realne ale oczywiscie w dluzszej perspektywie.system notowan mnie nie zniecheca przynajmniej narazie ,a siedziec tutaj zamierzam do skutku
Dzięki za odpowiedź na posta. Ja obecnie mam tego za lekko ponad 20 tyś i rozważam jeszcze trochę dokupić choć mam mieszane uczucia na więcej powiem szczerze. Złotówka jest dość optymistyczną jak dla mnie wersją kursu bardziej liczę w okolicach 50-60 gr z perspektywy najbliższego roku. Tak, że zobaczę co będzie się tu rozgrywać w najbliższych miesiącach. Średnią mam jak na tą chwilę dobrą bo przecież to prawie dołek a tak mi się przy najmniej wydaje na dzień dzisiejszy (oby nie było jak u Ciebie, że jeszcze to spadnie w okolice 4 gr i kilkadziesiąt % pójdzie w las no ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma). Wtopy też, trzeba zaliczyć by na drugi raz być mądrzejszy o zdobyte doświadczenie. Zobaczymy co w raportach najbliższych podadzą no i jak giełda na to zareaguje. Z obserwacji też to mi wyglądało na pilnowanie kursu ale w jakich celach to ktoś robił? Ja też tu mam zamiar siedzieć do póki min czyli 50 gr nie zobaczę na tablicy bo taki % by mnie interesował na chwilę obecną. Przecież coś trzeba robić z "nadwyżkami" a raczej do cierpliwych należę to zaczekam. Pozdrawiam.
Złotówka to raczej w dłuższej perspektywie, pierwszy opór jest właśnie w okolicach 50 -60 gr. Poniżej 5 niesadze żeby zeszło. Ja też się nigdzie nie wybieram dopóki coś nie zarobie
Jak widać po ostatniej emisji kurs został uzdrowiony . To było pewne jak w Banku , że będzie spadać. Jak czytam te frajerskie wpisy , to mi się flaki przewracają . Czy wy ludzie rozumu nie macie ??? Żeby zrozumieć jak się kursy spółek zachowują po emisjach to proszę sobie zobaczyć na kurs Polimexu po piątkowej emisji. A jeśli dalej nie rozumiecie , to proponuje odwiedzić psychoanalityka.
Że akcje po emisji spadają to wiadome, chociaż nie zawsze da się przewidzieć ile spadną. Tylko niebardzo wiem do kogo pijesz parano i o co ci dokładnie chodzi. A skoro jesteś taki inteligent to powiedz może jaka będzie przyszłość spółki. Bo o tym co było, to że kurs spadł po emisji to każdy głupi może powiedzieć
Musze przyznać że nie wygląda to najlepiej hehe, ale nie znam wawy, ani nie naganiam nikogo.poprostu w tym przypadku zgadzam się akurat z tym co wawa napisał i tyle