Poczytajcie sobie trochę , co tęższe umysły , na podstawie analizy i przepływu danych , napisały .... Otóż okazuje się , że cena 32-40 to wycena godziwa na dziś , natomiast po spelnieniu założen ze od 2016 po skomercjalizowaniu produktu i zwiekszaniu nowych uzytkowników w ciągu 7 lat od komercjalizacji cena za akcje powinna wynosic od 150 do 400 zeta za walor w roku 2022..... Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu ...... Trzeba naturalnie spełnić kilka warunków ....... ale to jest przyszłość:-)
Panie kolego, Pan chyba nie doczytal:-) Fair value range 32-40 zeta jest w perspektywie 12-miesiecznej. Na dzis trzeba to zdyskontowac WACC 17,1 proc, ktory pewnie jest taki wysoki ze wzgledu na duze ryzyko projektu.
Bez ryzyka nie ma zabawy:-) Natomiast na poważnie to tutaj mozna stracić tylko 100 % kapitału , prawda ?? Lecz zyskać możesz nawet 1000 % ........to też jedna z przyczyn dla którego inwestejuje sie na NC ..... Znajdż mi podobną spółkę typu start up - jak Braster z takim produktem !!!!! Nie widzę , dlatego jezeli spolka obciążona jest pewnym ryzykiem inwestycyjnym dlaczego nie zaryzykować i postawić na czarnego konia jakim jest Braster:-) ........ Za dużo dobrego się dzieje wokół spółki , by myśleć żle ....... Pozdrawiam ..... Ja mam zakup za 5-7 zyla , więc sam widzisz warto czasami podjąć ryzyko ...... 400 zeta za 8 lat - nie widzę przeszkód....:-)