.... coraz więcej świeżej gotówki będzie spływać na konta, kurs jest nisko...nie ma zagrożeń i podstępów T&T o jakich na forum było głośno a do tego Total na razie nie powinien dostać kasy dopóki Sąd nie orzeknie w sprawie udziału akcji Cormay. Czy będzie celowy skup z rynku dla zwiększenia udziałów w spółce, być może? ...szkoda, że dzisiaj tak dużo było przypadkowych inwestorów / graczy.
Dnia 2015-03-20 o godz. 22:50 ~zibivip napisał(a): > 123 a nie uważasz że Total szarpnął kursem bo kończy się kwartał i wykazał by dużą stratę bo brał po 2 zł
jeżeli Total dostał możliwą kasę za skup po rozliczeniu się z CRM mógł podnieść kurs, były 3 znaczące pakiety 2x100k i 1. 29k ktoś by tak spławił akcje w tym momencie ..... mnie sie wydaje, że uzyskano dno i stad dzisiejszy ruch.....szkoda, że nie powstrzymano schłodzenia ..... / za dużo godzinowych graczy /
są jak smar dla rynku. udało mi się pary razy zagrać malymi pakietami w 2 strony i akcji mam trochę więcej. poniże 2 na rynku już b. mało akcji. powinniśmy tam dotrzeć w pierwszej godzinie handlu. powyżej 2 wolniej
udział w spółce i to się dziś działo. za 3, 4 mln akcji można przejąc poniżej 2 12 mln akcji, czyli więcej niż free float I TAKI BYŁ ZAMYSŁ ORGANIZATORÓW. wnioski wyciągnij sam. co 10% wzrostu powiększam pozycję o 3%.
będzie kłótnia o orphee bo to być albo nie być dla cormaya. w wypadku fuzji i po dokapitalizowaniu cormay może być ciekawą sspółką dla dużych inwestorów zagranicznych. na razie bałagan i w pierwszej kolejności ORP do grania. myślę, ze ORP ma szansę na miejsce w pierwszej 10 dodatnich stóp zwrotu w przyszłym tygodniu. nie zdziwi mnie zamknięcie za tydzień powyzej 2. 20% pakietu do spekulacji reszta średni termin.
będzie kłótnia o orphee bo to być albo nie być dla cormaya. w wypadku fuzji i po dokapitalizowaniu cormay może być ciekawą sspółką dla dużych inwestorów zagranicznych. na razie bałagan i w pierwszej kolejności ORP do grania. myślę, ze ORP ma szansę na miejsce w pierwszej 10 dodatnich stóp zwrotu w przyszłym tygodniu. nie zdziwi mnie zamknięcie za tydzień powyzej 2. 20% pakietu do spekulacji reszta średni termin.
jedno większe zlecenie i 2 z przodu. oczywiście będą zniechęcać, straszyć, ale finał to powtórka z piątku. strach zostawać bez akcji. długo spadało, 26 miesięcy, to nawet korekta musi potrwać min. 1/4 czasu trwania trendu, czyli ponad pół roku. do zobaczenia we wrześniu październiku
Dnia 2015-03-23 o godz. 13:52 ~sth2die4 napisał(a): > Dziwna cisza na forum nastala... > do tej pory kilkadziesiąt wpisów na godzinę na rożnych wątkach, a teraz nic... >
Dnia 2015-03-23 o godz. 17:05 pandora napisał(a): > Dnia 2015-03-23 o godz. 13:52 ~sth2die4 napisał(a): > > Dziwna cisza na forum nastala... > > do tej pory kilkadziesiąt wpisów na godzinę na rożnych wątkach, a teraz nic... > > > > firma pijar się obija, albo zmieniają strategię > > analityk, vic, jsw, misza do roboty panowie
Coś jest na rzeczy.... cisza się zrobiła jak makiem zasiał A tymczasem info że Pan Tadeusz sprzedał.... :))