no domyślam się ... zarabiasz miliony w papierze toaletowym który później nieudolnie próbujesz wcisnąć na giełdzie hahaah a jeżeli nie to musisz być na prawdę ograniczonym człowiekiem.
ps. nie odpowiedziałeś ile umów twoja perełka podpisała na wymianę oświetlenia w okresie 2 lat :)
Ty nie odpowiedziałeś ile akcji jest dopuszczonych do obrotu. Myślisz, że emisja = obrót na giełdzie? Robisz ludziom wodę z mózgu bo sam mózgu nie masz :)
odpowiedz ile w ciągu 2 lat nemex podpisał umów na wymianę oświetlenia i przestan szczekać .
Myślę że można wypuścić sobie emisję 1mld akcji bez opłacenia ich. Myślę że darek może podarować komu zechce i ile chce akcji po 10 gr myślę że Nikt nie wie ile akcji jest w obrocie i nigdy się nie dowie. - tyle co do twojego szczekania
Ale tego, że to giełda wprowadza akcje do obrotu i na każde takie zdarzenie jest komunikat już nie wymyśliłeś. To ile serii szczeniaczku jest w obrocie giełdowym? I ile to jest akcji?
głuptasie ... wszystko masz wypisane nawet na tej stornie ... rozumiem że próbujesz się mądrkować a na proste pytanie ile umów nemex podpisał na wymianę oświetlenie nie umiesz odpowiedzieć .... to może odpowiesz komu i po co darek srzedawał kilkanaście razy po kilka mln akcji po 10 gr ?
Wiejski szczeniaczku. Odpowiedz na pytanie I zestaw to z Twoją głupkowatą teorią, że na rynku jest kilkanaście mln akcji do sprzedania zobaczysz jak wielkie głupoty wypisujesz :)
ale ja ci już odpowiedziałem ... tylko ty nie myślisz więc nie umiesz czytać ze zrozumieniem .. nawet nie umiesz przeczytać do końca i zobaczyć na ile pytań nie umiesz odpowiedzieć :) a tak bronisz tego gniota ...
ostatnie transakcje to większość przewały słupów , z tego powodu że na truposzu nic się nie działo i ludzi nie ruszały te sztuczne infa :) nie produkuj się bo i tak nic nie zdziałasz ... jacyś głupi się znajdą ale nie wielu :)
Póki co to Ty się tu produkujesz. Nic mądrego nie masz do powiedzenia a plujesz jadem. Sporo z tych Twoich wypocin nadaje się do KNF. Udowodniłem Ci, że bzdury gadasz a Ty dalej swoje. Gołym okiem widać o co Ci chodzi :P
jak nic mądrego nie mam do powiedzenia ? skoro od 2 lat w większości mam rację nawet dosyć dobrze prognozowałem kurs ... więc o czym ty mówisz ? co mi niby udowodniłeś ? to wyjaśnij komu i w jakim celu kilkanaście razy po kilka mln darek przekazywał akcje po 10 gr ? wytłumacz jeszcze skoro nikt nie chce sprzedawać i tak mały jest ff to skąd tyle na sprzedaży wisi ? tzn co najmniej kilka mln do 15 gr. i odpowiedz w końcu ile umów na wymianę oświetlenia podpisał nemex w ciągu 2 lat ( tzn 0 - możesz chociaż powiedzieć dla czego 0 :) ? chłopczyku tak jak ruscy opłacali agentów do pisania po polskich forach tak i ty jestes pewnie opłacony no albo po prostu jestes ograniczony ...
A może to abc jest człowiekiem Nemexu. Może ma zniechęcać ludzi do zakupu. Może ma powodować wystawianie akcji po niskich cenach aby można je było wykupić? Niby nie ma akcji a ciągle pisze i pisze i pisze. Taki dobry człowiek po prostu. Ciekawe czy na forach innych firm też tak ostrzega ludzi przed kupowaniem niepewnych akcji.
eh donosiciele ... nazwać kogoś po imieniu to zaraz donoszą ...
ok to jeszcze raz.\
zapewne twój cynizm wynika z niewiedzy ... akcji jest akurat miliard , nadrukowanych i objętych za 0 zł przez darka. teraz jak widać już 1mln akcji został obrócony, 1 mln widać ... a ile jest na ukrytym ? nie potrafisz się domyślić nawet ... tak jak od 2 lat nie potrafiłeś się domyśleć jak będzie wyglądał kurs akcji w po tak tragicznych infach płynących z twojej perełki . Reasumując do 20 gr musieli byście kupić co najmniej z kilkanaście mln akcji ... jak na razie idzie z wora do wora bo chętnych na kupno brak !:)
Patrz, potrafisz kulturalnie lecz nie merytorycznie...
Nieźle sam nie zauważasz, że sobie zaprzeczasz. Albo jest sztuczny obrót, albo ludzie sypią milionami akcji, ktore nie są wprowadzone na giełdę geniuszu. Zdecyduj się na któreś kłamstwo bo się zaplątałeś :P
a ty dalej myśleć nie umiesz ... ile umów podpisała twoja perełka przez 2 lata ? kiedy można się spodziewać jakiejś działalności i dochodów ? za kilka lat ?
Co do twoich wypocin to nie rozumiem po co ciagle coś przekręcasz i twierdzisz ze masz w czymś racje ? do 20 gr musicie kupić kilka- kilkanaście mln akcji . tak jak już pisałem i powtórzę bo dalej nie rozumiesz ... sztuczne obroty robi się po to aby zachęcić kupujących (że niby coś się dzieje :) powszechnie stosowana praktyka na gwp , kilka ujawnionych przykładów już było.
Jeszcze raz ci zwrócę uwagę , napisz w końcu ile tych umów zostało podpisanych i keedy będą jakies dochody z działalności.
Dlaczego Darek używa dr. Gdzie on kwit zrobił ? Widział ktoś ? Sprawdził CV - jakies info online ? Każdego doktora można Google a Darka nie :) . Chyba ze Darek w obwodzie Donieckim nabył kwit ...;)
z tego co wiem to darek ma bogatą i niezwykle ciekawą przeszłość , kiedyś jeszcze w google można było o nim znaleźć artykuł prasowy o jakimś przekręcie który badało cba ... teraz już go nie ma :)
stary a o czym ja tu piszę od 2 lat ? tu na każdym kroku jest jaka łagodnie mówiąc jakaś przesada :) pomimo to jest tu cały orszak wyznawców dareczka :) wszak głupota i naiwność ludzka nie zna granic .. wystarczy że kurs podskoczy 2 gr to jest ich jak grzybów po deszczu :)