Mamy piątek, a ja wczoraj tak się strasznie zdenerwowałem i przejąłem tymi wpisami Hansa i anty GTC, że sprzedałem spory pakiet posiadanych akcji. Dziękuję wam chlopcy, macie wyczucie, wiedze macie, a co ja piszę wszystko macie, nawet gacie.
To co mnie niepokoi to nie tylko zachowanie GTC jako spółki. To co mnie niepokoi, to słabość całego rynku jaka widoczna jest na wykresie WIG oraz WIGU 20.
Każdy wpis ma datę i godzinę. Porównaj te daty z kursem spółki w danej chwili a będziesz wiedział kiedy kupowałem i kiedy sprzedawałem. Piszesz na tym forum pod moim adresem same oszczerstwa a twoi koledzy hajterzy ci wtórują jak papugi.
Proszę cię nie rób ze mnie idioty, kiedy idiotą jesteś i tyle w tym temacie. natomiast po weekendzie przybyłem, popatrzyłem i zobaczyłem że GTC wisi. Nie wiem czy sznur mocny i wytrzyma, moim zdaniem pęknie.
co nagle piszesz ze sznur peknie.?przeciez juz miesiac temu ci pisalem ze to dno i kurs spadnie po ogloszeniu wynikow jutro,a ty tu sciemniasz z analizami.nie rob z siebie durnia
Proponuję Ci poczytać raport bieżący z grudnia - tam już informowali o odpisach i ich wielkości. A rynek od razu dowalił im mega spadkiem. Także na Twoje nieszczęście nie ma tam nic zaskakującego.
Dnia 2015-03-23 o godz. 08:37 ~Francois napisał(a): > Proponuję Ci poczytać raport bieżący z grudnia - tam już informowali o odpisach i ich wielkości. A rynek od razu dowalił im mega spadkiem. Także na Twoje nieszczęście nie ma tam nic zaskakującego. > > PS. Proponuję Ci poczytać więcej o spółce ;) >
w tym raporcie są same straty i to większe niz w 2013 roku to co to czytać spadek na 3.xx nieunikniony
nawet kreski i czarodziejska kula CK vs kamerdyner-profesora nie pomogą GTC , ta spółka idzie na DNO , przeczytaj raport nawet sam zarząd nie zaprzecza dalszych strat w 2015 rok
Dnia 2015-03-23 o godz. 08:59 ~Francois napisał(a): > Czytałem i widzę tam więcej pozytywów niż minusów ;)
to przeczytaj jeszcze raz , w 2015 roku dodrukują kolejne akcje , spodziewam sie spadku na półkę 3.xx ta spółka już nie ma żadnej przyszłości , będzie się staczać na DNO aż w końcu upadnie !
Kamerdyner we czwartek ➡ 19. marca sprzedał sporo akcji GTC i teraz pokazuje na tym forum wręcz drugie oblicze swojej arogańckiej wiarygodności pisanego słowa na poziomie " Z E R O W Y M " . ....