Jesli wyniki beda powyzej 8M to stawiam dotkniecie 8 pln i plaska korekte 7,8-8 lub ewentualnie do 7,5 w przyszlym tygodniu :). Mozliwy jest scenariusz bez korekty, ale tutaj takie sytuacje raczej sie nie zdarzaly (wyjatek potwierdzajacy regule by mnie ucieszyl :) ). Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to poziomy bedace obecnie mocnym oporem stana sie silnym wsparciem a wszyscy ktorzy w tych okolicach sie obkupia, od ostatniej powaznej podazy, beda szczesliwi.
Zdania o perspektywach srednio i dlugoterminowych nie zmieniam :D.
A moim zdaniem po tych wynikach nie będzie korekty tylko UP i to mocny - możliwe , że po to było pilnowanie kursu przez miesiąc aby teraz scenariusz po wynikowy był odwrotny niż bywało to na tej spółce !!!
Nie mowie, ze nie, analiza krotkoterminowa to nie moja dzialka :). W poniedzialek moze sie otworzyc na duzej luce, skoro dzisiaj tak gna (oczywiscie optuje za luka w gore, ale nie jest to taki pewne :) ). Spolce nalezy sie kapitalizacja powyzej 100 baniek jak psu buda (o czym nie raz pisalem), mam nadzieje, ze te wyniki w koncu rozwieja wszystkie watpliwosci "rynku", co wiecej pozwola spojrzec dalej, bo tfo juz od dawna buduje solidne fundamenty.