Staram się odpowiadać merytorycznie. Przedstawiam swoje opinie. Uzasadniałem też wielokrotnie dlaczego powinno spadać. Nie kryłem też nigdy mojej negatywnej oceny postępowania przez Tuorę.
Ale na chamskie zaczepki nie będzie Wersalu.:
Dnia 2015-03-19 o godz. 17:59 ~123 napisał(a): > Dnia 2015-03-19 o godz. 17:51 ~vic napisał(a): > > Już tylko 29 gr do magicznej bariery 1 PLN. > > A wtedy wszyscy co kupowali pod skup będą na stracie ! > > nadejdzie taki dzień, ze tak oberwiesz po którym już nigdy się nie podniesiesz .....
Dnia 2015-03-19 o godz. 18:06 pandora napisał(a): > 123 ignoruj go, to jego praca, ma przykazane tworzenie takiego pijaru, i tak mu to kiepsko idzie, bo każdy wie jak na takie wpisy reagować > > zapomniał dodać że to wina Tuory
Jesteś zacietrzewiony prostak i tyle w temacie. Chłopiec na posyłki Tuory.
Na początku było mi cię nawet żal, że tyle wtopiłeś na Orphee. Ale po twoich wpisach widzę, że to mistyfikacja. Aktywność godna podziwu . Czyżby jakiś etat w K2 Consulting Tomasz Tuora ?
Vic Jest takie mądre powiedzenie kupuj jak leje się krew i chętnie kupię po złotówce.Chociaż przewiduję że 1.20 to jest minimum ale że nie jestem jasnowidzem może Twoja teoria się sprawdzi.
Zgadza się, ale wykres coś musi narysować, A tutaj jesteśmy na historycznych minimach. I kompletnie nic nie widać. Więcej, 19.12. mądry sprzedał .... O wyciągnięciu kasy ze spółki w buy-backu, samowolnym zarządzie itp nie wspominam już.
Zapewne znasz też inną maksymę, ...że nie łapie się spadającego noża....
Gro akcji zablokowanych pod skup pojawi się na giełdzie 30.03.2014 - i do tego czasu warto odpocząć bez względu na kurs. Wg. mnie panowie TTT wiedzą, że wkrótce opuszaczą Orphee i robią wszystko aby...
Cean akcji Orphee dąży do 1 zł - jest to granica opłacalności dla większości tych, którzy brali udział w skupie i kupili Orphee w okolicach 2 zł.
Dnia 2015-03-19 o godz. 19:16 ~vic napisał(a): > Hm, ....teatr, książki, piękne maksymy , wyszukana słowa. > > Mało brakowało a bym uległ urokowi i uwierzył. A tu takie towarzystwo. > > Gratuluję kolegi.
o ~vic widzę że zabolało męskie ego, nie będę Cię już ignorować, tylko powiedź w zamian jak długo jeszcze masz przykazane uprawiać tą propagandę, dochodzimy do jedynki, a potem co???, zmiana zarządu, zmiana pjaru i kurs do góry??? czyżby to miało być tak banalne???
jedynka i co dalej????
... a teatr to nie ja, to co teraz jest w teatrach to nie dla mnie, wyrzuć teatr dołóż złośliwy charakter i lekką nutkę dekadencji wymieszaną z wyrachowaniem... plus duży pakiet Orphee...
Dnia 2015-03-19 o godz. 20:38 ~smiechnasali napisał(a): > tak tak łudź się dalej :)))))))))))))
ależ ja się nie łudzę, ja bardzo wierzę w że jak tylko spółka zmieni prezesa to jej akcje poszybują bardzo wysoko w górę, popatrz no jaki dobry prezes, widziałeś jak Cormay poszybował, jak tylko prezes się zmieni to będzie w Orphee jak na Cormay
ja teraz kupuję pod nowego prezesa
wolisz taką wersję??? ciekawe co z nią zrobi sztab pijarowców Zelmera
Helo ! No widzę, że przyszliście i nawet schodzicie niżej.
Kto mądry to uciekł jak pisałem i nie stracił 25% do dzisiaj Chociaż wiem ,że pewnie było ciężko zamknąć ze stratą bo masa naganiaczy na forum. I większość widzę dalej bardzo aktywna. No i podziwiam to oddanie dla mocodawcy ale rozumiem, że .................. pecunia non olet.
Moim zdaniem wciąż jest spora szansa na duży zryw - przy słabym rynku spółki biotechnologiczne przeważnie lepiej sobie radzą - a takie małe orphee można bez problemu na 1,6 podciągnąć.